Επανήλθε και ο νικητής μόνο που δεν πήγε στη Θάσο...Από τον μάστορα τον υπολογιστή πήγε να πάρει... Παιδιά για άλλη μια φορά ήμουν τυχερός αλλά λίγο η οικονομική κρίση λίγο η ...πολύ δουλειά δεν με άφησαν να κάνω αυτό το ταξιδάκι...
....κριμα φιλε αλεξη. αντε στο επομενο πιο τυχερος ευχομαι.Υ.Γ. εγω ειμαι βολο ακομη και σας περιμενω. και το χειμωνα ομορφα ειναι.
Ελπίζω σε καλύτερες μέρες...Ο Βόλος είναι πιο όμορφος τον χειμώνα και σίγουρα θα έρθω...Απλά δεν ξέρω πότε...Καταραμένη κρίση...
Παράθεση από: coolalexis στις Οκτώβριος 27, 2011, 14:04:16 μμΕλπίζω σε καλύτερες μέρες...Ο Βόλος είναι πιο όμορφος τον χειμώνα και σίγουρα θα έρθω...Απλά δεν ξέρω πότε...Καταραμένη κρίση...και εδω δραμα ειναι... :sad:καταστηματα και εργοστασια κλεινουν. :sad:και οσοι εργαζονται οι περισσοτεροι περνουν εναντι ή ειναι απληρωτοι.... και εγω και η γυναικα μου ανεργοι και οι 2 πλεον. εγω ειχα ταμειο απο τα ελτα για 6μηνες. τελειωσε 8/10...η γυναικα μου θα ξερει 15/11 εαν δικαιουται απο τις 2 δουλειες που εκανε το καλοκαιρι...τι να πω...υπομονη και υγεια να εχουμε ευχομαι..... υ.γ. επειδη εχω πολλες απουσιες απο το φορουμ και δεν μου τις δικαιολογει ο δημητρης..... οτι χρειαστεις επειδη δεν μπαινω τακτικα πλεον παρε τηλεφωνα απο το δημητρη εαν ερθεις βολο.
μακαρι και εφετος να εχει διαγωνισμο..........
BANSKO BULGARIA: PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT*****