Αποστολέας Θέμα: Έχει ταξιδέψει κανείς στη Βιρμανία με το Versus?  (Αναγνώστηκε 405 φορές)

Αποσυνδεδεμένος marnek1

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
Έχει ταξιδέψει κανείς στη Βιρμανία με το Versus?
« στις: Ιούνιος 21, 2011, 17:59:01 μμ »
Γεια σας! Φέτος το καλοκαιρι θα ήθελα να πάω στη Βιρμανία με το Versus. Εχει ταξιδεψει κανεις στη Βιρμανία με αυτό το γραφείο?  :unsure:
Με το Versus πήγα στη Σρι Λάνκα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Ολα ήταν τέλεια. Αραγε θα είναι το ίδιο και στη Βιρμανία?
Επίσης άν κανεις έχει πάει, να μου πει άν στη Βιρμανία μπορώ να πάρω Ευρώ ή μηπως θα έχω πρόβλημα και είναι καλύτερα να πάρω δολλάρια?
Και είναι αλήθεια ότι εκεί τα κινητά τηλέφωνα είναι άχρηστα?
Αυτά,   ευχαριστώ! :happy:

Και επίσης, γιατί όποιος πάει Ινδοκίνα μια - δυο φορές, μετά κολλάει και θέλει να ξαναπάει?    :good:

Αποσυνδεδεμένος elgeo2

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Έχει ταξιδέψει κανείς στη Βιρμανία με το Versus?
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 21, 2011, 23:12:53 μμ »

θα συμφωνησω μαζι σου για το μετά κολλάει και θέλει να ξαναπάει.
οσο αφορα το πρακτορειο δεν εχω ταξιδεψει μαζι του ..εαν εσυ εμεινες ευχαριστημενη  πηγαινε ,,, εγω ταξδευω  χυμα στο κυμα ...alone..
η βιρμανια ειναι υπεροχη χωρα ..πηγα για μια μονο ημερα τον οκτωβριο του 2010..θα ενθουσιαστεις..ισως παω παλι για .....να ολοκληρωσω...
νομισμα ειναι μονο το usd.. πρεπει να εχεις δολλαρια κολλαριστα και τσιλικα ..χωρις κανενα σημαδι επανω και χωρις να ειναι τσαλακωμενα .. επισης να εχουν εκδοθει μετα το 2004 ...παρε μικρα χαρτονομισματα ...το νομισμα της χωρας ειναι το τσατ ...τα euro  δεν ειναι καλοδεχουμενα εκει ..παλαιοτερα εγραφαν οτι τα κνητα τα παρακρατουν ..τωρα οχι ..αλλα θα τα χρησιμοποιεις μονο σαν ξυπνητηρι...ιντερνετ θα βρεις λιγο δυσκολα .επισης πηγαινει πολυ σιγα.η καλυτερη λυση ειναι να παρεις απο το αεροδρομιο  μια καρτα με 22 usd και να κανεις κλεισεις στην ελλαδα ...

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 22, 2011, 09:21:36 πμ »
Εχει ταξιδεψει κανεις στη Βιρμανία με αυτό το γραφείο?  :unsure:

Mαρια οι περισσοτεροι απο μας προτιμουν να κλεινουν ταξιδια μονοι τους, οποτε ειναι δυσκολο να βρουμε καποιον που να εχει παει Βιρμανια... λιγο πολυ ομως ειμαστε αρκετοι αυτοι που εστω και μια φορα ταξιδεψαμε με το Versus και εχουμε γραψει καποια πραγματα... διαβασε τα παρακατω...

Επιτυχημένα ταξίδια με το Versus Travel

Παράπονα για το Versus Travel

Αποσυνδεδεμένος marnek1

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 23, 2011, 17:01:11 μμ »

θα συμφωνησω μαζι σου για το μετά κολλάει και θέλει να ξαναπάει.
οσο αφορα το πρακτορειο δεν εχω ταξιδεψει μαζι του ..εαν εσυ εμεινες ευχαριστημενη  πηγαινε ,,, εγω ταξδευω  χυμα στο κυμα ...alone..
η βιρμανια ειναι υπεροχη χωρα ..πηγα για μια μονο ημερα τον οκτωβριο του 2010..θα ενθουσιαστεις..ισως παω παλι για .....να ολοκληρωσω...
νομισμα ειναι μονο το usd.. πρεπει να εχεις δολλαρια κολλαριστα και τσιλικα ..χωρις κανενα σημαδι επανω και χωρις να ειναι τσαλακωμενα .. επισης να εχουν εκδοθει μετα το 2004 ...παρε μικρα χαρτονομισματα ...το νομισμα της χωρας ειναι το τσατ ...τα euro  δεν ειναι καλοδεχουμενα εκει ..παλαιοτερα εγραφαν οτι τα κνητα τα παρακρατουν ..τωρα οχι ..αλλα θα τα χρησιμοποιεις μονο σαν ξυπνητηρι...ιντερνετ θα βρεις λιγο δυσκολα .επισης πηγαινει πολυ σιγα.η καλυτερη λυση ειναι να παρεις απο το αεροδρομιο  μια καρτα με 22 usd και να κανεις κλεισεις στην ελλαδα ...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες elgeo 2.   :smile_:
Σίγουρα είναι πολύ ωραία να πηγαίνεις κάπου μόνος χωρίς γκρούπ και γραφεία, γιατί μπορείς να μείνεις όσες μέρες θέλεις κάπου που σου αρέσει. :good:
Ομως "τυγχάνω ασυνόδευτη" εδώ και κάτι μήνες, οπότε μόνη δεν θα τολμούσα να το κάνω ποτέ. :unsure:
Και σίγουρα αν πας κάπου μόνος, θέλει αρκετή προετοιμασία και εγώ προτιμώ να αναθέσω στο ταξιδιωτικό γραφείο όλη αυτή τη φασαρία (ξενοδοχεία, αξιοθέατα, φαγητό κλπ)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 26, 2011, 17:43:36 μμ »

Και σίγουρα αν πας κάπου μόνος, θέλει αρκετή προετοιμασία και εγώ προτιμώ να αναθέσω στο ταξιδιωτικό γραφείο όλη αυτή τη φασαρία (ξενοδοχεία, αξιοθέατα, φαγητό κλπ)

Χανεις ομως τη μαγεία της προετοιμασιας... γιατι περι μαγείας προκειται!!

Αποσυνδεδεμένος elgeo2

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 26, 2011, 19:11:47 μμ »
Παράθεση

Χανεις ομως τη μαγεία της προετοιμασιας... γιατι περι μαγείας προκειται!!

συμφωνω  οτι η προετοιμασια ενος ταξιδιου ειναι ολα τα ...λεφτα .και οσο  αφορα το συγκεκριμενο  ταξιδι εχει πολλλλλα να διαβασεις και να προετοιμαστεις ..
απ οτι εχω διαβασει απο ελληνες ταξιδιωτες στην βιρμανια ολοι εχουν αναφερει οτι οι εντυπωσεις  ηταν  υπεροχες και πρωτογνωρες κανοντας συγκριση με αλλες τους εκδρομες...
βασικα ολοι περνουν απο τα ιδια μερη .....απλα εαν εισαι μονος μπορει να κατσεις σε ενα τοπο περισσοτερο  και να περιηγηθεις καπου πιο χαλαρα βγαζοντας φωτογραφιες χωρις την πιεση του ............γρηγορα  φευγουμε .....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 26, 2011, 21:48:46 μμ by elina »

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 26, 2011, 20:10:59 μμ »
Καλά τα λέτε εσείς που είστε άνδρες αλλά μια γυναίκα μόνη της πόσο έυκολα αποφασίζει να πάει???Εγώ το ζηλέυω και θα ήθελα πολύ να το κάνω (που είσαι βρε flysky που δε μασάς!!!) αλλά δεν το θεωρώ έυκολο γιατί η θέση της γυναίκας δεν είναι ίδια σε όλες τις χώρες της γης.Επιπλέον νομίζω ότι είναι πιο ωραίο να μοιράζεσαι την εμπειρία σου και πηγαίνοντας με γκρούπ έχεις την ελπίδα ότι κάποιο άτομο θα βρεις που θα ταιριάξεις,ίσως κι ένα καινούργιο αμόρε!Μάρνεκ για σένα δουλέυω όπως κατάλαβες!Αν και δε συμπαθώ τα γκρούπ αν ήμουν μόνη μάλλον θα τα επέλεγα για εκτός Ευρώπης προορισμούς όπως κι αν δεν είχα χρόνο να ψάξω μόνη μου.Ξέρετε τι ξενύχτια ρίχνω για να βρω πληροφορίες αφού την ημέρα για ευνόητους λόγους δεν μπορώ?Δεν είναι έυκολο για όλους,χρειάζεται χρόνο και υπομονή!

Αποσυνδεδεμένος elgeo2

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 27, 2011, 00:01:02 πμ »

fei ,
θα μου επιτρεψεις να πω την γνωμη μου ,,νομιζω οτι και τα κοριτσια ταξιδευουν μονα τους . πολλλες φορες συναντησα κοριτσια μονα τους ..πιστευω οτι ειναι πιο δυναμικες οι γυναικες σαν ταξιδιωτες και  σιγουρα ειναι πιο διαβασμενες για τον τοπο που επισκεπτοντε.
σωστα λες οτι ειναι καλο να μοιραζεσαι την εμπειρια του ταξιδιου με αλλον η αλλους ..αλλα πολλες φορες ειναι δυσκολο να βρεις παρεα ( προορισμος -χρονικη  περιοδος-μπατζετ κλπ ) και θα πω οτι οποιος ταξιδευει μονος δεν σημαινει οτι ειναι  ακοινωνιτος ... σχετικα με το σχολιο του νεου ......αμορε θα πω οτι  οταν ταξιδευεις μονος παντα θα συναντησεις ενα χαμογελο αληθινο ειτε εισαι αγορι ειτε κοριτσι.....

Αποσυνδεδεμένος marnek1

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 27, 2011, 21:22:18 μμ »
Καλά τα λέτε εσείς που είστε άνδρες αλλά μια γυναίκα μόνη της πόσο έυκολα αποφασίζει να πάει???Εγώ το ζηλέυω και θα ήθελα πολύ να το κάνω (που είσαι βρε flysky που δε μασάς!!!) αλλά δεν το θεωρώ έυκολο γιατί η θέση της γυναίκας δεν είναι ίδια σε όλες τις χώρες της γης.Επιπλέον νομίζω ότι είναι πιο ωραίο να μοιράζεσαι την εμπειρία σου και πηγαίνοντας με γκρούπ έχεις την ελπίδα ότι κάποιο άτομο θα βρεις που θα ταιριάξεις,ίσως κι ένα καινούργιο αμόρε!Μάρνεκ για σένα δουλέυω όπως κατάλαβες!Αν και δε συμπαθώ τα γκρούπ αν ήμουν μόνη μάλλον θα τα επέλεγα για εκτός Ευρώπης προορισμούς όπως κι αν δεν είχα χρόνο να ψάξω μόνη μου.Ξέρετε τι ξενύχτια ρίχνω για να βρω πληροφορίες αφού την ημέρα για ευνόητους λόγους δεν μπορώ?Δεν είναι έυκολο για όλους,χρειάζεται χρόνο και υπομονή!

Συμφωνώ μαζί σου Fei. Πράγματι, δεν έχω χρόνο για προετοιμασία. Επίσης σε μέρη εκτός Ευρώπης...., νομίζω ότι θα με "φάνε λάχανο" άν πάω μόνη μου. Και ξέρεις, όσες φορές ταξίδεψα μόνη αλλά με γκρουπ, πάντα βρίσκω και άλλους ταξιδιώτες στο γκρουπ που είναι χωρίς παρέα. Αλλά νομίζω ότι όταν βρεθεις σε ξένο τόπο, το γκρουπ δένεται και κανεις δεν μένει μόνος τελικά.

Αποσυνδεδεμένος marnek1

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 27, 2011, 21:25:50 μμ »

fei ,
θα μου επιτρεψεις να πω την γνωμη μου ,,νομιζω οτι και τα κοριτσια ταξιδευουν μονα τους . πολλλες φορες συναντησα κοριτσια μονα τους ..πιστευω οτι ειναι πιο δυναμικες οι γυναικες σαν ταξιδιωτες και  σιγουρα ειναι πιο διαβασμενες για τον τοπο που επισκεπτοντε.
σωστα λες οτι ειναι καλο να μοιραζεσαι την εμπειρια του ταξιδιου με αλλον η αλλους ..αλλα πολλες φορες ειναι δυσκολο να βρεις παρεα ( προορισμος -χρονικη  περιοδος-μπατζετ κλπ ) και θα πω οτι οποιος ταξιδευει μονος δεν σημαινει οτι ειναι  ακοινωνιτος ... σχετικα με το σχολιο του νεου ......αμορε θα πω οτι  οταν ταξιδευεις μονος παντα θα συναντησεις ενα χαμογελο αληθινο ειτε εισαι αγορι ειτε κοριτσι.....

Ναι, Elgeo2, οι φίλοι μου δεν θέλουν να με ακολουθούν στα μέρη πουν πηγαίνω, αυτοί προτιμουν την Ευρώπη, και τώρα με την κριση, τα πράγματα δυσκολεύουν. Τώρα για νέο αμόρε.... ποτέ δεν ψάχνομαι.... αν είναι να έρθει, θα έρθει.... αλλά μέχρι τωρα τίποτα.  :laugh: