Αποστολέας Θέμα: Μήπως έχουμε τάσεις φυγής;  (Αναγνώστηκε 12290 φορές)

Αποσυνδεδεμένος traveler-eirini

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Μήπως έχουμε τάσεις φυγής;
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 14, 2011, 00:24:41 πμ »

Εχετε κανει ποτε καποια τετοια παρομοια σκεψη;

Κι εγώ πολλές φορές!
Πάντα ήθελα να πάω να ζήσω κάπου αλλού, κάπου στο εξωτερικό που τα πράγματα να είναι καλύτερα έστω και για 1 χρόνο... Και γενικά έχω τάσεις φυγής! Πάντα είμαι πολύ ενθουσιασμένη όταν φεύγω και περνάω πολύ χρόνο να ονειρεύομαι νέους προορισμούς! Και ενώ από μικρή το είχα αυτό το κουσούρι και έλεγα ότι μόλις τελειώσω το πανεπιστήμιο θα ΦΥΓΩ (χωρίς να ρίξω μαύρη πέτρα εννοείται, με την προοπτική ότι θα γυρίσω μετά από κάποιο διάστημα γιατί λατρεύω πολλά πράγματα εδώ) τώρα με έχει πιάσει το ανάποδο. Σκέφτομαι ότι μπορεί πάντα να ήθελα να πάω να ζήσω κάπου αλλού για να μάθω πως ζουν οι άνθρωποι εκεί αλλά ότι δεν ήθελα να γίνει έτσι! Δε θέλω να νιώθω "διωγμένη" και υποχρεωμένη να πάω αλλού γιατί εδώ δεν έχω μέλλον. Θέλω να φύγω επειδή έτσι μου αρέσει όχι επειδή με ανάγκασαν. Το νιώθω πολύ έντονα αυτό το συναίσθημα. Τόσο που είμαι ικανή στο τέλος να μείνω στα "σκατά" (συγγνώμη κιόλας για την έκφραση) από πείσμα να το παλέψω. Εξάλλου ξέρω ότι μπορώ να ζήσω ευτυχισμένη και με ελάχιστα, πολύυυυ ελάχιστα, λεφτά οπότε δε με τρομάζουν και τόσο όλα αυτά που λένε ότι έρχονται......
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.

Αποσυνδεδεμένος zandesiro

• Full Member
  • Φύλο: Άντρας
  • ดังนั้นหากหน้ากาก ถนนพูลซีเรีย......!!!!
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 14, 2011, 21:10:16 μμ »
Καμια φορα οταν θελω παρα πολυ να ταξιδεψω και το ονειρευομαι καθημερινα, αναρωτιεμαι μηπως εχω τασεις φυγης. Και τοτε απαριθμω τους λογους για τους οποιους θελω να ταξιδεψω σε ολο το κοσμο. Η αληθεια ειναι οτι δε με κανει κατι να θελω να εξαφανιστω για λιγο ή για πολυ αλλα υποσυνειδητα δε ξερω τι συμβαινει.  :scratch:

Εχετε κανει ποτε καποια τετοια παρομοια σκεψη;

Θελω να τα πουλησω ολα και να κανω τον γυρο του κοσμου με μηχανη  :yahoo:...................αλλα........ :sad:
Γιαννης Συροπουλος (ดังนั้นหากหน้ากาก   ถนนพูลซีเรีย)
Πολυγυρος Χαλκιδικης
johnsiropoulos@yahoo.gr

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 16, 2011, 14:19:29 μμ »

Θελω να τα πουλησω ολα και να κανω τον γυρο του κοσμου με μηχανη  :yahoo:...................αλλα........ :sad:

Τι αλλά... μια αποφαση ειναι!!! :laugh:

Αποσυνδεδεμένος traveler-eirini

• Full Member
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 16, 2011, 14:46:34 μμ »

+1  :smile_:
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 16, 2011, 16:53:08 μμ »

Πως την παίρνεις όμως???Εδώ σε θέλω!
Χωρίς πλάκα για κάποιον που δεν έχει παιδιά και υποχρεώσεις είναι πιο ευκολο να αλλάξει ρότα στη ζωή του αλλά για τους γονείς πολύ δύσκολο νομίζω!
Οπότε Δημήτρη απελπίσου εμείς εδώ θα μείνουμε να κλαίμε τη μοίρα μας! :laugh:

Αποσυνδεδεμένος GEORGE KARALIS

• Hero Member
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 16, 2011, 17:12:56 μμ »
Ο γιος μου αποφάσισε να φύγει στην Αυστραλία για σπουδές και ότι άλλο προκύψει. Παρόλο που πέρασε εφέτος στο Πολυτεχνείο στη Κρήτη και μάλιστα σε σχολή που τον ενδιέφερε. Είναι απόφαση ζωής, πονάει το ξέρω, αλλά του βγάζω το καπέλο για την ωριμότητα που δείχνει και τα κότσια που έχει τελικά. 13 Νοέμβρη πετάει...
Εγώ παρατείνω τη δική μου απόφαση για μετανάστευση για ένα χρόνο ακόμα...

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 16, 2011, 17:22:32 μμ »
Το λέω με πόνο ψυχής αλλά καλά κάνει!Η Ελλάδα δυστυχώς δεν αγαπάει τους νέους της,τους διώχνει με κάθε τρόπο!Και να τελείωνε το Πολυτεχνείο και πρώτος να έβγαινε που του το έυχομαι ολόψυχα τι θα κερδιζε εδω?Θα αναγνώριζε κανείς την προσπάθεια του?Για δουλεια ούτε λόγος πια...
Καλό ταξίδι να έχει και να τα βρει όπως τα περιμένει και καλύτερα!!!

Αποσυνδεδεμένος GEORGE KARALIS

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 16, 2011, 17:29:57 μμ »
Ευχαριστώ πολύ. Δεν υπάρχει ούτε ένας φίλος ή γνωστός που να βρίσκει την απόφασή του απερισκεψία ή προχειρότητα. Είναι φοβερό να βιώνουμε σήμερα ένα δεύτερο κύμα μετανάστευσης και μάλιστα από ανθρώπους με γνώσεις, εμπειρία και προοπτικές. Οι φίλοι του του λένε να ρίξει μαύρη πέτρα και χαίρονται γι αυτόν...

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 16, 2011, 18:54:55 μμ »
Καλό ταξίδι στο γιο σου, καλές σπουδες και καλη ζωή να 'χει το παιδί!!
Μπραβο για την αποφαση που πήρε!!! :clap: :clap:

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 16, 2011, 22:40:56 μμ »
Ο γιος μου αποφάσισε να φύγει στην Αυστραλία για σπουδές και ότι άλλο προκύψει. Παρόλο που πέρασε εφέτος στο Πολυτεχνείο στη Κρήτη και μάλιστα σε σχολή που τον ενδιέφερε. Είναι απόφαση ζωής, πονάει το ξέρω, αλλά του βγάζω το καπέλο για την ωριμότητα που δείχνει και τα κότσια που έχει τελικά. 13 Νοέμβρη πετάει...

Πιστεύω ότι πήρε την σωστή απόφαση! Πολύ γνωστοί μου έχουν πάει Αυστραλία και μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Εύχομαι όλα να πάνε καλά  :smile_:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!