Παττάγια λοιπόν και εκτός από την θορυβώδη νύχτα έχει και μερικά πολύ ωραία μέρη να γεμίσεις την ημέρα σου, μερικά από αυτά που είδα είναι τα παρακάτω.
1. Underwater World Pattaya.
Βρίσκεται στη Sukhumvit Highway, νοτιοδυτικά της Pattaya, μόλις 200 μέτρα νότια της Tesco Lotus στη Νότια Pattaya. Είσοδος: είναι 450 Baht για τους αλλοδαπούς (ταϊλανδικό 130 Μπατ)
http://www.underwaterworldpattaya.com/

2. Υπαίθριες Αγορες .
Πολλες μα παρα πολλες , μια από αυτές βρίσκεται στο τέλος του Soi Buakhao. Ειναι ανοιχτη καθε Τριτη και Παρασκευη απ'το πρωι μεχρι το απογευμα και μπορεις να βρεις τα παντα , μα τα παντα και σε καλες τιμες.

Εκει αλλα και σε ολες τις υπαιθριες αγορες, θα βρεις μια τεραστια ποικιλια φρουτων και βεβεαι θα στο ετοιμασουν να το γευτεις επι τοπου !!!


Επισης για αγορες : το big c, το carrefour, το mike plaza, ενα πολυ μεγαλο το royal garden plaza αυτο με το αεροπλανο κολλημενο στο βραχο, και το factory outlet αυτό το καταστημα εχει πραγματι πολύ καλες τιμες ειδικα σε μαρκες που εχουν προσφορες, πηρα Camel παπουτσια και παντελανια στο 1/3 της τιμης Ελλαδας!!!
Γενικα για αγορες ειδικα τον Αυγουστο υπαρχουν πολύ καλες και πραγματικες εκπτωσεις που φτανουν μεχρι και 60-70 %.
Ενα καταστημα με ηλεκτρονικα μονο ειναι το Tu Com στην 2nd road , εκει πηρα ένα iphone – copy που δουλευει ένα χρονο τωρα μια χαρα!!!!!