Αποστολέας Θέμα: Μπάνιο στην Αθήνα  (Αναγνώστηκε 8336 φορές)

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
Μπάνιο στην Αθήνα
« στις: Μάιος 21, 2011, 15:52:36 μμ »
Οσοι βρισκετε καλοκαιριατικο στην Αθηνα πηγαινετε ποτε για μπανιο στις κοντινες παραλιες κι αν ναι σε ποια;

Εγω εχω παει ελαχιστες φορες στην Αναβυσσο και καποτε ειχα πληρωσει κιολας αλλα δε θυμαμαι σε ποια παραλια ηταν. Η δευτερη ηταν απλα αισχος! Η πρωτη αν δεν εχει φυκια ειναι σχετικα καλη.
Θελω να παω καμια μερα για μπανακι και μιας και το καλοκαιρι μου μαλλον θα το περασω στην Αθηνα και οχι στο χωριο, αναζητω ιδεες.
Στο Καβουρι εχετε παει; Ξερετε αν μπορω να φτασω εκει με καποιο λεωφορειο ή Κτελ; Η παραλια στο Σουνιο αξιζει;

Μερικες αξιολογες παραλιες εντος Αττικης εδω... http://www.in2life.gr/escape/weekend/articles/201379/article.aspx αλλα δεν εχω ιδεα ποιες απ'αυτες ειναι προσβασιμες με ΜΜΜ. Αν γνωριζετε οτιδηποτε θα με βοηθουσε αρκετα.
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος NoName

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • NoName
Απ: Μπάνιο στην Αθήνα
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 21, 2011, 16:24:17 μμ »
Έχω να κάνω μπάνιο στην Αττική 20 χρόνια μπορεί και παραπάνω.
Προτιμώ να φεύγω μακρυά
Οι βλάκες είναι ανίκητοι.... αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

http://nonamegr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 21, 2011, 16:45:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος micmic

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 21, 2011, 17:45:37 μμ »
Εξαρτάται τί θες... αλλά πάντως αν θες να μη γίνεται πανικός και να είναι και καλή παραλία... δύσκολα τα πράγματα. Εδώ κάνεις τόσα χιλιόμετρα για να πας στο ΚΑΠΕ που υποτιθεται ότι είναι και "κρυφή" παραλία, και τελικά είναι ο ένας πάνω στον άλλον. Ή πληρώνεις για να πας στον Αστέρα και δεν έχει χώρο ούτε για να ξαπλώσεις.... μα τί λέω, εδώ πας νομό Κορινθίας και γίνεται πανικός τα Σαββατοκύριακα.

Η καλύτερη λύση είναι μάλλον να πάρεις το δελφίνι πρωΐ-πρωΐ και να πας σε κανένα κοντινό νησάκι. Και γυρνάς αργά το απόγευμα.

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 21, 2011, 20:56:12 μμ »
.............

Η καλύτερη λύση είναι μάλλον να πάρεις το δελφίνι πρωΐ-πρωΐ και να πας σε κανένα κοντινό νησάκι. Και γυρνάς αργά το απόγευμα.
και κοστιζει το μπανιο 100 ευρω το ετομο :dizzy:

δυστηχως στην αθηνα αν θελεις να ευχαριστηθεις μπανιο πρεπει να εισαι στην παραλια πρωι (9-10) και το αργοτερο στις 1 να εχεις ξεκινησει επιστροφη αν οχι να εχεις επιστρεψει
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 21, 2011, 21:00:09 μμ »
επισης για καποιον που δεν εχει μεταφορικο μεσο εξυπηρετικα πολυ ειναι  τα λεγομενα ΜΠΑΝΙΑ, λεωφορεια καποιου τοπικου ταξιδιωτικου γραφειου που εναντι φθηνου αντιτιμου σε πηγαινουν και σε φερνουν σε παραλια, υποψιν εκει οι ηλικιες των επιβατων ειναι λιγο μεγαλες
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 21, 2011, 22:11:03 μμ »
Καταλαβα!! Θα γεμιζω τη μπανιερα θα κανω βουτιες και ηλιοθεραπεια στη ταρατσα! Με βλεπω παλι στην Αναβυσσο που ειναι οκ και αν δε κανω λαθος εχει κι ενα beach bar (ας πουμε) που δε πληρωνεις ξαπλωστρες.
Για νησακι δε το σκεφτομαι γιατι κατ'αρχην ειναι πολυ ακριβο και γιατι δεν εχω σκοπο να το κανω μια δυο φορες ολο το καλοκαιρι. Ψαχνω κατι προσβασιμο και ανθρωπινο αλλα ατυχησα.... Θα το ψαξω αυτο με τα γραφεια ισως το κανω καμια φορα.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 30, 2011, 19:57:58 μμ »
Οι οργανωμένες παραλίες της Αττικης εκτός ότι είναι πανακριβες μαζευουν και παρα πολύ κόσμο το Σ/Κ και δεν ευχαριστιέσαι μπάνιο....και είναι και βρώμικες.....
Οταν αποφασίσω να βγώ λίγο εκτος Αθηνών προτιμώ το Σούνιο.....νομίζω ότι πηγαίνεις με τα πορτοκαλί λεωφορεία που φεύγουν απο το Πεδίο του Αρεως....

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 31, 2011, 00:30:38 πμ »
Ναι ξερω για το Σουνιο, θα παω σιγουρα! Ευχαριστω πολυ! Να φτιαξει ο καιρος και εχω φυγει...

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 31, 2011, 00:57:44 πμ »
Η ασκούμενη στο γραφείο πάει για μπάνιο σε μια παραλία που μου την ονομάζει "χειμερινών κολυμβητών" , δεν έχω καταλάβει πού ακριβώς εννοεί, θα την ρωτήσω να σου πω, πάντως είναι πολύ ευχαριστημένη.