Αποστολέας Θέμα: Τι γνώμη έχετε για την edreams.com?  (Αναγνώστηκε 12468 φορές)

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
Τι γνώμη έχετε για την edreams.com?
« στις: Μάιος 07, 2011, 17:17:04 μμ »
Για δοκιμάστε και την edreams.com για αεροπορικά!! :good:

Λοιπον ,κοιταω αυτο το σαιτ (το ειχα δει και παλιοτερα δεν ειχα κλεισει κατι).Εχει καποιες περιεργες εξτρα χρεωσεις.Εβαλα ενα  δρομολογιο κει και ακριβως το ιδιο στο σαιτ της Aegean.Με ολες τις εξτρα χρεωσεις,το e-dreams μου δινει συνολο 40 ευρω πιο φτηνα απο της Aegean.Υπαρχει καποια εξηγηση;
Ειναι αξιοπιστο σαιτ;
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

• Hero Member
Απ: Τι γνώμη έχετε για την edreams.com?
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 07, 2011, 17:26:38 μμ »
Εκανα μια γρηγορη αναζητηση και βρηκα πολλα παραπονα για αυτο το σαιτ,ακομα και απωλεια χρηματων.Ας το αφησω καλυτερα.

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 07, 2011, 17:28:34 μμ »
www.skyscanner.net

απο τα πιο πληρες(φθηνες πτησεις και ξενοδοχεια αλλα και ενοικιαση αυτοκινητων)
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 07, 2011, 17:39:21 μμ »
www.skyscanner.net

Μπα μου βγαζει περιπου τις ιδιες τιμες (σε παραπεμπει στις σελιδες των αεροπορικων) και υπαρχει πολυωρη αναμονη σε ανταποκρισεις.

Αποσυνδεδεμένος pliatsiko

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 07, 2011, 23:57:51 μμ »
Εκανα μια γρηγορη αναζητηση και βρηκα πολλα παραπονα για αυτο το σαιτ,ακομα και απωλεια χρηματων.Ας το αφησω καλυτερα.
Καλησπέρα! Σκεφτόμουν να κλείσω ένα ταξιδάκι από αυτό το site γιατί μου φάνηκε δελεαστικό.. Ευτυχώς διάβασα για την έρευνα που έκανες και κρατήθηκα! Μπορείς να μου στείλεις ένα link να μάθω περισσότερα και εγώ???  :smile_:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 08, 2011, 00:02:20 πμ »
Παράθεση
Ειναι αξιοπιστο σαιτ;

Το χρησιμοποιεί ένας φίλος μου ο οποίος το έχει ψάξει πάρα πάρα πολύ! Και ταξιδεύει μόνος του πάντα. Αν έκανε χάρτη εδώ θα είχε πρασινίσει το 60% χωρίς να κλείνει όλες τις ΗΠΑ  :laugh: Μου έχει πει ότι είναι αρκετά αξιόπιστο. Η εταιρεία είναι ελβετική. Εγώ προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 08, 2011, 11:10:09 πμ »
www.skyscanner.net

Μπα μου βγαζει περιπου τις ιδιες τιμες (σε παραπεμπει στις σελιδες των αεροπορικων) και υπαρχει πολυωρη αναμονη σε ανταποκρισεις.

αυτη ειναι η δουλεια μιας μηχανης αναζητησης
ψαχνει σε διαφορες εταιριες (οχι μονο αεροπορικες αλλα και viva travel, edreams, myhellas, pamediakopew κλπ) σου βρισκει την φθηνοτερη και σε παραπεμπτει εκει....
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 18, 2011, 09:49:20 πμ »

Ειναι αξιοπιστο σαιτ;

Ναι ειναι αξιοπιστο σαιτ... εχω κανει κρατηση για λογαριασμο φιλου και στην τελικη τιμη μας εκανε και μια μικρη εκπτωσουλα της ταξης των 9-10 ευρω.

Αποσυνδεδεμένος micmic

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 18, 2011, 13:58:34 μμ »
Νομίζω ότι παλιότερα ήταν κορυφαίο και τώρα έχει χαλάσει πάρα πολύ. Στην πρώτη σελίδα αναζήτησης δεν δείχνει ποιά εταιρεία αντιστοιχεί στην κάθε τιμή. Επισης ακούω και διαμαρτυρίες για πλασματικές τιμές στην πρώτη σελίδα, δηλαδή φαίνεται πιο φτηνο αλλά πριν κλείσεις σου βγάζει κάτι άλλες χρεώσεις και έρχεται στα ίδια με άλλες μηχανές αναζήτησης.

Αυτά από 2-3 μήνες πριν που το είχα ψάξει λίγο, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τελευταία. Πιο εύχρηστο βρίσκω το Kayak, αλλά απ'ότι έχω καταλάβει με καμμιά μηχανή δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα επωφεληθείς κάποιων προσφορών που οι εταιρείες έχουν για περιορισμένα χρονικά διαστήματα. Η μόνη σίγουρη λύση είναι να κοιτάς το site κάθε εταιρείας χωριστά και να παίρνεις τα newsletters τους.

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 18, 2011, 17:03:42 μμ »
Νομίζω ότι παλιότερα ήταν κορυφαίο και τώρα έχει χαλάσει πάρα πολύ. Στην πρώτη σελίδα αναζήτησης δεν δείχνει ποιά εταιρεία αντιστοιχεί στην κάθε τιμή. Επισης ακούω και διαμαρτυρίες για πλασματικές τιμές στην πρώτη σελίδα, δηλαδή φαίνεται πιο φτηνο αλλά πριν κλείσεις σου βγάζει κάτι άλλες χρεώσεις και έρχεται στα ίδια με άλλες μηχανές αναζήτησης.

Αυτά από 2-3 μήνες πριν που το είχα ψάξει λίγο, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τελευταία. Πιο εύχρηστο βρίσκω το Kayak, αλλά απ'ότι έχω καταλάβει με καμμιά μηχανή δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα επωφεληθείς κάποιων προσφορών που οι εταιρείες έχουν για περιορισμένα χρονικά διαστήματα. Η μόνη σίγουρη λύση είναι να κοιτάς το site κάθε εταιρείας χωριστά και να παίρνεις τα newsletters τους.

Αυτο λεω και εγω.Περισυ αλλα και φετος ξεκινησα να βρω αεροπορικα μεσω μηνανων αναζητησης αλλα και τις δυο φορες κατεληξα απευθειας στις αεροπορικες.