Αποστολέας Θέμα: Καλοκαίρι 2011... που θα πάτε?  (Αναγνώστηκε 30496 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Καλοκαίρι 2011... που θα πάτε?
« Απάντηση #190 στις: Αύγουστος 23, 2011, 02:29:57 πμ »
Κι εμείς πριν μία ώρα φτάσαμε!Χάρηκαμε που σας είδαμε Ξένια και Δημήτρη και γνωρίσαμε την όμορφη παρέα σας!Δυστυχώς λόγω ενός έκτακτου δυσάρεστου γεγονότος δεν μπορέσαμε να τα ξαναπούμε αλλά θα βρεθούμε σιγουρα εδώ.Καλή ξεκούραση!

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #191 στις: Αύγουστος 23, 2011, 02:54:34 πμ »
Δοξα το Θεό για εμένα αυτός ο Αύγουστος είναι ατελείωτος. Είμαι ακόμα διακοπές, αλλά σε ξενοδοχείο με καλό ιντερνετ. Αυτήν την στιγμή ακούω τους γλάρους σε ένα νησάκι ανάμεσα Αγγλίας- Ιρλανδίας. Διαφορετικες εικόνες από αυτά που έχω ζήσει έως τώρα, τόσο ίδιες αλλά και τόσο διαφορετικές. Να περνάτε ολοι καλά.

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #192 στις: Αύγουστος 23, 2011, 16:13:06 μμ »
Δοξα το Θεό για εμένα αυτός ο Αύγουστος είναι ατελείωτος. Είμαι ακόμα διακοπές, αλλά σε ξενοδοχείο με καλό ιντερνετ. Αυτήν την στιγμή ακούω τους γλάρους σε ένα νησάκι ανάμεσα Αγγλίας- Ιρλανδίας. Διαφορετικες εικόνες από αυτά που έχω ζήσει έως τώρα, τόσο ίδιες αλλά και τόσο διαφορετικές. Να περνάτε ολοι καλά.

Super ακουγεται! Καλη συνεχεια στις διακοπες σας!!!  :bigr:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος κερκυραια

• Full Member
  • τρελα με την Κερκυρα!!!
« Απάντηση #193 στις: Αύγουστος 23, 2011, 17:35:58 μμ »
Γραφω λοιπον και γι αυτους που δεν εχουν παει "ακομα" στην Κερκυρα αλλα & για οσους την εχουν επισκεφτει.Ξεκιναω απο τις παραλιες(εμεις μετα απο 8 συνεχομενα χρονια εκει εχουμε παει στις περισσοτερες αλλα οχι ολες!)μια απ τις αγαπημενες μου ειναι το Μπαρμπατι,πρασινα νερα& ασπρο βοτσαλο,αλλα ειναι δυσκολο να βρεις ξαπλωστρα....οι τιμες εχουν κατεβει(σε σχεση με περυσι)στις ομπρελες & ξαπλωστρες γενικα σε ολες τις παραλιες.Για φαγητο (απο ιταλικα)μακραν το καλυτερο ηταν(για αλλη μια χρονια...)το la cucina(ααχχ αυτα τα ριγγατονι με την μελιτζανα & το βασιλικο!!),μετα αρκετα καλα ηταν στο la famiglia & συμπαθητικα στο Πιπεριτσα.Το "στεκι" μας για καλο καφεδακι & μπυριτσα ηταν το Grec(στην Καποδιστριου),το Κοχλιας στο Λιστον & για ποτακι το Base.Γενικα οι τιμες ηταν λογικες & δεν γινοταν ο χαμος του Δεκαπενταυγουστου "αλλων εποχων",ΕΥΤΥΧΩΣ!Το μονο "μειον" ηταν οτι δεν εχουν κανει τιποτα για το αποχετευτικο & για ΑΛΛΗ ΜΙΑ χρονια εχουν αφισει την ομορφη αυτη πολη να βρωμαει,δυστυχως!Να μην ξεχασω βεβαια να πω για την πιο ομορφη πανσεληνο που ειδα ποτε μου,με παγωμενο κρασακι μεσα στο παλιο φρουριο....απλα υπεροχα!! :good:

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #194 στις: Αύγουστος 24, 2011, 17:59:56 μμ »
Επιστροφή και για μένα...Απίστευτο νησί η Μήλος...Ήρθα πίσω γεμάτος με πανέμορφες εικόνες στο μυαλό μου...Σε λίγες μέρες οι εντυπώσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό...
Elina καλά να περνάς...Για φαγητό να πας στην ΑΠΑΝΕΜΙΑ στη Πολλώνια...Απίστευτο φαγητό...Να φας οπωσδήποτε εκεί πιταράκια...

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #195 στις: Αύγουστος 26, 2011, 20:50:54 μμ »
Επιστροφή και για μένα...Απίστευτο νησί η Μήλος...Ήρθα πίσω γεμάτος με πανέμορφες εικόνες στο μυαλό μου...Σε λίγες μέρες οι εντυπώσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό...
Elina καλά να περνάς...Για φαγητό να πας στην ΑΠΑΝΕΜΙΑ στη Πολλώνια...Απίστευτο φαγητό...Να φας οπωσδήποτε εκεί πιταράκια...

:welcome: back!!
Περιμενουμε εντυπωσεις και φωτογραφιες. :dance:

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #196 στις: Αύγουστος 29, 2011, 11:25:23 πμ »
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #197 στις: Αύγουστος 29, 2011, 12:36:35 μμ »
Είμαστεκι εμείς στη βάση μας από χθες το απόγευμα. Γυσρίσαμε από Κάρυστο όπου επί 3 εβδομάδες κάναμε μεν μπάνιο αλλά με 7-8 μποφόρ καθημερινά. Προηγήθηκε το Road Trip σε FYROM, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Αυστρία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Σχεδόν 7500χμ, 30 μέρες. Τα λέμε ξανά. Καλή συνέχεια ότι κι αν κάνει ο καθένας.

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #198 στις: Αύγουστος 29, 2011, 19:13:11 μμ »
Welcome Back!!! :bigr:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #199 στις: Σεπτέμβριος 01, 2011, 14:42:25 μμ »

Εκπληκτική ατάκα!!!!! :good: :good: :good:
Μακάρι να μπορούσα να φωνάξω κι εγω....ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!! :sad: