Αποστολέας Θέμα: Καλοκαίρι 2011... που θα πάτε?  (Αναγνώστηκε 30547 φορές)

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Απ: Καλοκαίρι 2011... που θα πάτε?
« Απάντηση #80 στις: Μάιος 11, 2011, 22:06:29 μμ »
Καλά να περάσεις Αποστόλη όπου κι αν πας, καλά έκανες που έκλεισες, όσο θα περνάει ο καιρός οι τιμές θα αυξάνονται.

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #81 στις: Μάιος 12, 2011, 14:03:24 μμ »
Λοιπον,θα εχουμε βαση τις Βρυξελλες και σκοπευουμε,Θεου θελοντος,να κανουμε αρκετες ημερησιες,μεσα στο Βελγιο αλλα και σε Ολλανδια,Λουξεμβουργο,Γερμανια και Γαλλια.Αυτο εχω τουλαχιστον κατα νου αλλα το πλανο θα το διαμορφωνω σιγα-σιγα.
Θα φυγουμε με Aegean και θα γυρισουμε με Jetairfly,λογω καλυτερων ωραριων πτησεων.Τα εισιτηρια ειναι ακριβα,οπως  ηταν εδω και καιρο που εψαχνα.Μαλιστα της Jetairfly ηταν πιο ακριβο απο της Aegean!

Εχω ερωτηση σε σχεση με την Jetairfly και τις παρομοιες εταιριες.

Μου εστειλαν το reservation number ,τα αποδεικτικα στοιχεια για την αγορα των εισιτηριων.Μετα την κρατηση,βγηκε παραθυρο λεγοντας οτι τα εισιτηρια προς εκτυπωση,θα ανεβουν 13 μερες πριν την αναχωρηση και οτι αυτα που εστειλαν, δεν γινονται αποδεκτα ως ταξιδιωτικα εγγραφα!Δεν υποτιθεται οτι απλως δινω το διαβατηριο και το reservation number?
Βασικα,το θεμα μου ειναι μηπως στειλουν το e-mail oσο ειμαι ηδη στο Βελγιο.

Οι (αντιφατικες) οδηγιες που μου εστειλαν ειναι οι εξης.

1.You have to download your tickets from the internet and print them yourself. They are available on the
internet at the earliest 2 weeks before your departure.

2.Consult the item 'My Jetairfly.com'. In the
second screen you type the name of the first passenger in the reservation file, and your reservation number.
Then you will be able to print your travel documents.

3 If you are travelling to or from a European destination, Morocco, Tunesia, Turkey or Egypt : your reservation number [9 numbers] is sufficient to check-in for your flight.

4. If you are travelling to or from any other destination: for your travel comfort we advise you to print the tickets.
5. If you haven't got your tickets at your disposal the day
before your departure, please contact us at +(00)32 (0)70/22.00.00.

Το 1 με το 3 δεν ειναι αντιφατικα;Το 1 παντως,αν ισχυει οπωδηποτε,θα ειναι προβλημα.
Εχω κανει το 2.
Το 5 ειναι βεβαια απαραδεκτο και μονο που υπαρχει,εκτος αν  εννοουν οτι θεωρητικα θα μπορουσε να συμβει και αυτο.
Στο αεροδρομιο ειπαν βεβαια ειμαι καλυμμενος αλλα η κοπελα μιλουσε γενικα τι ισχυει.

Σιγουρα οταν φτασω αεροδρομιο Βρυξελλων,θα ψαξω τα γραφεια της εταιριας (αν δεν μου εχουν ερθει τα εισιτηρια).

Μεγαλο ποστ αλλα περιμενω τις απαντησεις σας.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #82 στις: Μάιος 12, 2011, 21:23:53 μμ »
λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα γιατι σε γενικες γραμμες ειναι αρκετα τυπικη εταιρια

• Hero Member
« Απάντηση #83 στις: Μάιος 12, 2011, 21:26:34 μμ »
λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα γιατι σε γενικες γραμμες ειναι αρκετα τυπικη εταιρια

Πως σου φαινονται οι  (κλεισμενες  :laugh: ) καλοκαιρινες διακοπες μου;

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #84 στις: Μάιος 12, 2011, 21:29:13 μμ »
ολοι εδω μεσα προσευχονται να μην σου τυχει τιποτα στραβο και να περασεις οσο το δυνατον καλυτερα  :dance:

• Hero Member
« Απάντηση #85 στις: Μάιος 12, 2011, 21:46:25 μμ »
ολοι εδω μεσα προσευχονται να μην σου τυχει τιποτα στραβο και να περασεις οσο το δυνατον καλυτερα  :dance:

:laugh: :laugh: :laugh:

Moλις τωρα μου απαντησε η Jetairfly.Χρειαζονται απλως το reservation number,εφοσον ταξιδευω στην Ευρωπη.Αλλα τα εισιτηρια,αν θελω να τα εκτυπωσω,13 μερες πριν την πτηση.

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #86 στις: Μάιος 12, 2011, 22:52:55 μμ »
Πολύ καλή επιλογή το Βέλγιο. ΣΤο κέντρο της Ευρώπης και με πολλές δυνατότητες γοα ημερήσιες αποδράσεις. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε την παραμυθένια Μπρυζ!!!Το πιο παραμυθένιο μέρος στην Ευρώπη, νιώθεις ότι θα βγουν οι ιππότες πάνω στα άλογα!!!Η Αμβέρσα πάλι είναι πανέμορφη. Το Λουξεμβούργο είναι άλλη μια καλή επιλογή. Γενικά πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθείτε. Και μην ξεχάσετε να φάτε και τις βάφλες τους!!

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #87 στις: Μάιος 12, 2011, 23:45:17 μμ »
Αν και δεν πήγα, φίλος που έχει πάει και στην Μπρυζ (μαζί είχαμε πάει) μου είπε πως η Γάνδη είναι τουλάχιστον τόσο ωραία όσο και η Μπρυζ και ίσως καλύτερη

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #88 στις: Μάιος 13, 2011, 00:37:18 πμ »
Δεν ξέρω για την Γάνδη γιατί δυστυχώς δεν πρόλαβα να την επισκεφτώ, έχω ακούσει ότι είναι πολύ όμορφη και αυτή.
Για Βρυξέλλες, εκτός από τα συνήθη μουσεία και το κέντρο της πόλης και τον γνωστό "κατρουλίτσα" , ίσως να σας αρέσει το Mini Europe ( εμείς το ευχαριστηθήκαμε και είναι και της μόδας αυτά τα μίνι μνημεία πλέον!!) και το Atomium ( αν μη τι άλλο θα δείτε την θέα).

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #89 στις: Μάιος 13, 2011, 01:13:43 πμ »
ακουσα πολυ καλα λογια για το μουσειο μουσικων οργανων που τα ακους να παιζουν κιολας... και εκει στην γωνια της κεντρικης πλατειας.. ο ελληνας με τον γυρο..... μη ξεχασεις να τον επισκεφτεις  οπως και να παρεις μια ποικιλια απο σοκολατακια λεωνιδας,... εκει ειναι πιο φτηνα φρεσκα και παντα καποιος στο μαγαζι μιλαει ελληνικα αρκει να το ζητησεις...
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ