Αποστολέας Θέμα: Live από Ντόχα και Κέιπ Τάουν  (Αναγνώστηκε 13879 φορές)

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Απ: Live από Ντόχα και Κέιπ Τάουν
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 05, 2011, 00:55:20 πμ »
Σιγά σιγά θυμάμαι διάφορα: τα εισιτήρια τα αεροπορικά τα είχα αγοράσει μέσω πιστωτικής κάρτας στο ίντερνετ. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τα εισιτήρια τα αγόρασα τον Ιανουάριο και ταξίδεψα τον Απρίλιο. Στο ενδιάμεσο διάστημα η κάρτα μου έληξε ( κάθε τρία χρόνια αλλάζουν για λόγους ασφαλείας οι πιστωτικές κάρτες, ο αριθμός και τα λοιπά στοιχεία μένουν μεν ίδια, αλλάζει όμως ο τριψήφιος αριθμός ασφαλείας στο πίσω μέρος όπως επίσης αλλάζουν οι ημερομηνίες λήξης ) Όταν πήγα λοιπόν στο αεροδρόμιο προκειμένου να κάνω check in μου ζήτησαν την κάρτα που είχα κλείσει τα εισιτήρια, φυσικά τους έδειξα τηνν καινούρια αφού την παλιά που δεν ίσχυε πλέον την είχα καταστρέψει. Έγινε πρόβλημα και ήθελαν να τους ξαναπληρώσω τα ήδη πληρωμένα εισιτήρια ( και να πάρω πίσω τα χρήματα της δεύτερης χρέωσης στην επιστροφή του ταξιδιού μου) Τελικά δεν χρειάστηκε να γίνει τίποτα από όλα αυτά και ταξίδεψα κανονικά. Απλά το αναφέρω ( εμένα πρώτη φορά μου έτυχε στα πεντακόσια ταξίδια!!) αλλά κάποτε θα τύχει. Στο Κέιπ Ταόυν με ρώτησαν σχετικά, τους εξήγησα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Γενικά πάντως η Qatar είναι σε βαθμό αηδίας σχολαστική με τις κρατήσεις κλπ. Θέμα εταιρείας είναι.

Αποσυνδεδεμένος micmic

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 05, 2011, 01:29:01 πμ »
Το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό. Φέτος έληγε η μία κάρτα στο ενδιάμεσο και έβγαλα με άλλη για να μην έχω τέτοια προβλήματα. Το σύστημα είναι παντελώς ηλίθιο. Υποτίθεται ότι αυτοί οι έλεγχοι γίνονται για να αποφευχθούν απάτες με πιστωτικές κάρτες. Δεν καταλαβαίνω όμως τί δουλειά έχουν οι αεροπορικές εταιρίες να μπλέκονται σε τέτοιους ελέγχους από τη στιγμή που αυτές τα λεφτά τους τα έχουν πάρει. Και από την άλλη είναι εξίσου ηλίθιο να περιμένει κάποια εταιρεία ότι θα πιάσει έναν απατεώνα όταν αυτός έχει βγάλει το εισιτήριο 6-12 μήνες πριν. Μέχρι τότε δηλαδή η απάτη δεν θα είχε ανακαλυφθεί και θα την ανακαλυψει η εταιρεία τη στιγμή της πτήσης;

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 05, 2011, 01:39:39 πμ »
Είναι όντως ηλίθιο! πρώτη φορά μου συνέβη και εμένα! προφανώς κάποτε θα συνέβαινε, και κάποτε θα τύχαινε να έχουμε αλλάξει κάρτα! Η Qatar από ότι κατάλαβα ψυρίζει πολύ τα πράγματα. Αυτοί έχουν πληρωθεί όπως κι αν έχει, τι τους νοιάζει παραπέρα!! Πέρυσι που είχα πάει Μπαλί τα ειστιτήρια τα είχα βγάλει ένας φίλος με την δική του πιστωτική ( γιατί ήθελε να μαζεύει μίλια!! :bigr:), μας έκανε επιστολή επειδή δεν ταξίδευει μαζί μας που συμφωνούσε με την σχετική πληρωμή,ταξιδεύαμε με singapore, κανένας δεν μας ρώτησε τίποτα ουτε εδώ ούτε εκεί. Και γενικά σε κανένα ταξίδι μου οπουδήποτε με οποιαδήποτε εταιρεία δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Για αυτό κιόλας σκέφτηκα να το γράψω.

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 06, 2011, 18:09:48 μμ »
Πολύ χρησιμες οι πληροφορες σας κορίτσια αλλά και οι φωτογραφίες πολύ ομορφες.
Μπραβο σας που κάνατε κι αυτό το ταξίδι μόνες σας και το ευχαριστηθήκατε οπως εσείς θέλατε!!!
Πάντα τέτοια!!! Εύχομαι σύντομα να διαβάσουμε και το επόμενο ταξίδι σας!!! :clap: