Αποστολέας Θέμα: Ελεύθερο κάμπινγκ και γυμνισμός  (Αναγνώστηκε 11631 φορές)

Αποσυνδεδεμένος johnmh6

• Newbie
  • *
Ελεύθερο κάμπινγκ και γυμνισμός
« στις: Μάρτιος 26, 2011, 20:20:12 μμ »
Καλησπερα σε ολους !!

Εχω μια ερωτηση και νομιζω οτι εδω θα βρω τις καταλληλες απαντησεις !! Περυσι καναμε με τη κοπελα μου διακοπες για πρωτη φορα στη χιλιαδου !!! Ηταν καταπληκτικα !!!! Εννοειται οτι στησαμε τη σκηνουλα μας στους γυμνιστες και το απολαυσαμε οσο τιποτα !! Ελευθερο καμπινγκ με ολα τα απαραιτητα διπλα και φυσικα  νερο . ..  :clap: !!! απαραιτητο οσο τιποτα !!!
      Εχει κανεις καμμια ιδεα η γνωση πανω στο θεμα?? αλλοι προορισμοι στην Ελλαδα ,χωρις πολλα εξοδα  :bigr: και φυσικα γυμνιστων??

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Ελεύθερο κάμπινγκ και γυμνισμός
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 26, 2011, 20:49:57 μμ »
Παραλιες γυμνιστων στην Ελλαδα που ξερω...

Χιλιαδου στην Ευβοια, Super paradise στη Μυκονο, Μικρη Μπανανα στη Σκιαθο, Πλακιας και Αγια Ρουμελη στην Κρητη, Χαλικιαδα στο Αγκιστρι και πολλες αλλες στα νησια μας.
Υπαρχουν και καποιες ''κρυμμενες'' σε κολπισκους της Αττικης μεταξυ Βουλιαγμενης και Βαρκιζας.

Ψαχνοντας για σεν βρηκα και μια που δεν την ηξερα... διαβασε παρακατω...

Η καλύτερη, αποκλειστικά παραλία γυμνιστών, βρίσκεται στα Λεγραινά, δίπλα στον κολπίσκο που ελλείψει ονόματος λέμε «ΚΑΠΕ», από την πινακίδα που μας βοηθά να τον εντοπίζουμε. Αφού κάνετε δεξιά στην πινακίδα και κατεβείτε στη γνωστή παραλία –που μέχρι πρότινος λέγαμε κρυμμένη, πλέον όμως σφύζει από κόσμο– θα δείτε στην άκρη της, στη δεξιά πλευρά, ένα μονοπάτι που οδηγεί σε μια δεύτερη, μικρή βοτσαλωτή παραλία πίσω από τα βράχια.

Αποσυνδεδεμένος zandesiro

• Full Member
  • Φύλο: Άντρας
  • ดังนั้นหากหน้ากาก ถนนพูลซีเรีย......!!!!
Απ: Ελεύθερο κάμπινγκ και γυμνισμός
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 08, 2011, 23:28:58 μμ »
Καλησπερα σε ολους !!

Εχω μια ερωτηση και νομιζω οτι εδω θα βρω τις καταλληλες απαντησεις !! Περυσι καναμε με τη κοπελα μου διακοπες για πρωτη φορα στη χιλιαδου !!! Ηταν καταπληκτικα !!!! Εννοειται οτι στησαμε τη σκηνουλα μας στους γυμνιστες και το απολαυσαμε οσο τιποτα !! Ελευθερο καμπινγκ με ολα τα απαραιτητα διπλα και φυσικα  νερο . ..  :clap: !!! απαραιτητο οσο τιποτα !!!
      Εχει κανεις καμμια ιδεα η γνωση πανω στο θεμα?? αλλοι προορισμοι στην Ελλαδα ,χωρις πολλα εξοδα  :bigr: και φυσικα γυμνιστων??

Στην χαλκιδικη η παραλια καβουροτρυπες στο 2ο ποδι (σιθωνια)ηταν γνωστη για τους γυμνιστες που κανανε καμπινγκ....!
Εχω δει καποιους στην βορεια μερια του καμπινγκ "Πλατανιτσι" με τροχοσπιτα να κανουν γυμνισμο!!! http://www.campsite.gr/platanitsi/indexg.htm 900 στρεμματα!!!!!
Γιαννης Συροπουλος (ดังนั้นหากหน้ากาก   ถนนพูลซีเรีย)
Πολυγυρος Χαλκιδικης
johnsiropoulos@yahoo.gr