το MACBA ειναι ενα μουσειο συγχρονης τεχνης και συνηθως εχει παροδικες εκθεσεις,CCCB ειναι μουσειο συγρονου πολιτισμου που ομως ακομα δεν
εχει βγαλει προγραμμα για τοτε.
Το ιδρυμα Μιρο ειναι επανω στον λοφο του μοντζουικ και εκει πηγαινεις μονο αν εισαι λατρης του σουρεαλισμου γιατι ο Μιρο εχει ιδιαιτερη
ζωγραφικη.Παρομοιως και ο Ταπιες αλλα προσωπικα το μουσειο του το θεωρω ελαφρως καλυτερο απο του Μιρο.
Το Ναυτικο μουσειο ειναι παρα πολυ καλο αλλα μεχρι το 2012 γινετε ανακαινηση και τα εκθεματα ειναι στριμωγμενα.
Frederic Mares ειναι κλειστο μεχρι τελος Ιουνιου 2011.Παλαου Μουζικα ,φοβερο το ειχα ξεχασει.
Παλαου ρειαλ θα παμε μαζι.
To Barbier ειναι ακριβως απεναντι απο το Πικασσο και ειναι το μουσειο προκολομβιανης ιστοριας.Αρκετα λιτο και για λιγους που τους
αρεσει η ιστορια της αμερικης πριν απο τον Κολομβο.
Πολεμικο μουσειο δεν ειμαι φαν και δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζει.
Το ισπανικο χωριο ειναι αρκετα καλο και θα κοιταξω να παμε μαζι.
Aiγυπτιακο μουσειο καλο.
Η μονη Πεδραλμπες ειναι αρκετα καλη αλλα μην ξεχνας οι μερες σου ειναι λιγες και ο χρονος που θα πρεπει να αφιερωνεις για
καθε μουσειο κατα μεσο ορο ειναι 2 ωρες. Τι θα πρωτοπρολαβεις αν λαβεις υπ οψιν οτι σχεδον ολα ανοιγουν 10.00
και τα περισσοτερα κλεινουν στις 18.00
Για την καρτα θα σου πω στο τελος ,αφου δουμε σε πια τελικα μουσεια θα πας και τις μεταφορες που εχεις.
Ενδεικτικα σου λεω στο μουσειο της ιστοριας της Καταλανιας ππυ πηγα για βολτα την προηγουμενη εβδομαδα
εκατσα 5,5 ωρες και να φανταστεις ειναι ενα μουσειο που εχω παει πολλες φορες(ειμαι ειδικη περιπτωση

)