Αποστολέας Θέμα: Φεύγουμε για Χιλή και Νησί του Πάσχα!!  (Αναγνώστηκε 24121 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Φεύγουμε για Χιλή και Νησί του Πάσχα!!
« Απάντηση #80 στις: Ιανουάριος 26, 2011, 01:11:28 πμ »
Καλώς ήρθατε Εύη και Στέλλα. Όπως καταλάβατε περιμένουμε σαν τα κοράκια...
Ξεκουραστείτε γιατί έχουμε πολλές ερωτήσεις και θέλουμε πολλές φωτογραφίες  :kiss:
εσυ να στρωθεις να γραψεις την ιστορια σου.  :blum:

Κάποιος χρωστάει κάτι? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #81 στις: Ιανουάριος 26, 2011, 01:21:48 πμ »
Δεν ξέρω για ποιον χτυπά η καμπάνα!!  :bigr: Ελινα , τι τους χρωστάς;;Για μένα όμως όχι. Εδώ και δέκα ημέρες σας γράφω ότι μπορώ και ότι θεωρώ ενδιαφέρον από το συγκεκριμένο ταξίδι.   :reading: Αύριο θα βάλω και άλλες φωτος και περιμένω πλέον συγκεκριμένες ερωτήσεις ή απορίες. Ή πέστε μου πού δεν σας έχω καλύψει σε μια επικείμενη εκδρομή σας στην Χιλή και στο Νησι του Πάσχα. Εδώ είμαι. Και περιμένω ερωτήσεις.  :food:

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #82 στις: Ιανουάριος 26, 2011, 01:29:01 πμ »
καποιος χρωσταει μια Βαρκελωνη  :bigr:

Αποσυνδεδεμένος ILIA

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #83 στις: Ιανουάριος 26, 2011, 09:42:46 πμ »
Εύη και Στέλλα καλώς ορίσατε!! καλή ξεκούραση και βέβαια και εγώ ανυπομονώ να διαβάσω και δω λεπτομέρειες και φωτογραφίες από το συναρπαστικό σας ταξίδι!!
Να είστε καλά και πάντα υπέροχα ταξίδια να έχετε!

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #84 στις: Ιανουάριος 26, 2011, 09:47:11 πμ »

:oops: Θα την τελειώσω σύντομα...  :blush:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #85 στις: Ιανουάριος 26, 2011, 12:27:29 μμ »

κι ενα μπανσκο (που καποτε καπου βρισκοταν, τωρα δε μπορω να το βρω) και μια αιγυπτο  :mocking:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #86 στις: Ιανουάριος 26, 2011, 12:38:18 μμ »
 :frypan: έχετε δίκιο...
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #87 στις: Ιανουάριος 26, 2011, 22:43:46 μμ »
 :welcome: back κοριτσια!!!! Ανυπομονω για ιστορια....  :bigr:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #88 στις: Ιανουάριος 26, 2011, 22:57:18 μμ »
Σε λίγο ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες από την ηπειρωτική Χιλή ( είναι αυτές που δεν πρόλαβα να βάλω από εκεί). Θέλει και η Στέλλα να σας γράψει την ιστορία της. Από εμένα περιμένετε και άλλη ιστορία;; :bigr: Τι άλλο βρε να σας γράψω;;; Αχόρταγοι!! :kill: Όλα σας τα είπα. Θα θυμηθώ νας σας πω κι άλλα βάζοντας φωτογραφίες.

Αποσυνδεδεμένος Stella

• Full Member
« Απάντηση #89 στις: Ιανουάριος 27, 2011, 00:37:02 πμ »
Λοιπόν, τώρα που κατάφερα επιτέλους να μεταφέρω τις...875 φωτογραφίες που βγάλαμε, ήρθε η ώρα να σας γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου από το ταξίδι μας. Δεν θα ήθελα να σας κουράσω με πληροφορίες που σας έχει ήδη γράψει η Εύη, οπότε θα σας γράψω τις προσωπικές μου εντυπώσεις. Κατ' αρχήν, τολμώ να πω ότι για μένα ήταν ένα ονειρεμένο ταξίδι. Η Χιλή μου άρεσε πάρα πολύ, όχι μόνο για τα τοπία της και για την ιδιαίτερη ομορφιά της, αλλά και λόγω των κατοίκων της! Ήταν όλοι πάρα πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί, προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί μας παρόλο που οι γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα ήταν σχεδόν ανύπαρκτες με ελάχιστες εξαιρέσεις. Με λίγα λόγια σε έκαναν να νιώθεις ευπρόσδεκτος, κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα όταν ταξιδεύω.
Η ομορφιά της Χιλής είναι άγρια. Οι Άνδεις προκαλούν δέος. Τα βραχώδη τοπία σου προκαλούν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι πραγματικά πολύ κοντά στο τέλος του κόσμου.
Το Σαντιάγκο, όπου μείναμε και το μεγαλύτερο διάστημα ήταν μια όμορφη πόλη, που σε πολλά σημεία της μου θύμιζε την Αθήνα. Την ίδια γνώμη είχε και ένας Χιλιανός οδηγός που είχαμε και που έχει επισκευτεί την Αθηνά. Μόνο που - και δυστυχώς αυτό δεν είναι προς τιμή μας- το Σαντιάγκο είναι πεντακάθαρο! Έχει έναν ποταμό που μοιάζει περισσότερο.. με λασπωμένο ρυάκι, τον Μαπούτσο, που πήρε το όνομά του από τους ινδιάνους Μαπούτσε που κατοικούσαν στην περιοχή. Η ομορφότερη περιοχή της πόλης είναι η Μπέλα Βίστα. Γεμάτη πολύχρωμα, πανέμορφα κτήρια τόσο αστραφτερά που πραγματικά ζάλίζεσαι!
Και για του λόγου το αληθές...

Πρόκειται για Δημοτικό Σχολείο

Η συνέχεια σε λίγο..