Αποστολέας Θέμα: Μικρό χωριό Καρπενησίου....ένα δώρο του travelchat!!!  (Αναγνώστηκε 10702 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Μικρό χωριό Καρπενησίου....ένα δώρο του travelchat!!!
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 19:45:40 μμ »
Φωτογραφία του χωριού Βουτήρο..

Φωτογραφία του χωριού Νόστημο!!!!

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 19:53:55 μμ »
Καταλήγουμε στο Καρπενήσι για βόλτα και καφέ.....Ο κόσμος πολύς ίσως κάποιοι έχουν έρθει για Σ/Κ ίσως αλλοι για να ψηφίσουν μιας και είναι ο δευτερος γύρος των εκλογών....

Φωτογραφίες απο το Καρπενήσι..

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 00:25:08 πμ »
Καλά Δήμητρα, δεν το συζητάω, είναι υπέροχες οι φωτογραφίες που έβγαλες!! Έχω έναν συνάδελφο που πάει πολύ συχνά στο Καρπενήσι γιατί έχει έναν πελάτη εκεί και κάθε τρις και λίγο έχουν δικαστήρια και κάθε φορά που πάει χαίρεται!!! Μου έχει πει τα καλύτερα, μετά το δικαστήριο πάνε εκδρομούλες με τον πελάτη γύρω γύρω για φαγητό και εξερεύνηση. Τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσος ενθουσιασμός για το μέρος. Πανέμορφο είναι!! Μπράβο και στους χορηγούς μας!!

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 00:44:12 πμ »
Μπράβο Δήμητρα,καταπληκτικές φωτό!!!! :good:Μου έφερες στο νου όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια όπου επισκεπτόμασταν πολύ συχνα το μοναστήρι του Προυσού,έχω μείνει πολλές φορές στον ξενώνα του μοναστηριού και θυμάμαι ακόμη τον ήχο του ποταμού το βράδυ!Είμαι σίγουρη ότι πέρασες φανταστικά γιατί για μένα επισκέφτηκες ένα απο τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας!!!Πάντα τέτοια :smile_:

Αποσυνδεδεμένος κερκυραια

• Full Member
  • τρελα με την Κερκυρα!!!
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 13:27:37 μμ »
Συμφωνω,ειναι απ τα ομορφοτερα μερη της Ελλαδας!!Τον αγαπω αυτο τον τοπο & φετος που δεν θα παω μου κακοφαινεται πολυ.... :sad:  Πρεπει να ηταν ωραια εμπειρια fei η διαμονη στο μοναστηρι ε??Το μερος αυτο που ειναι η μονη σου προκαλει δεος.....

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 05, 2010, 17:38:59 μμ »
Στο γυρισμό σταματήσαμε στο Saloon Park. Πρόκειται για μια φάρμα με άλογα οπου μπορείς να κάνεις ιππασία, τοξοβολια, έχει ένα τρενάκι για μικρά παιδιά και πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς φυσιολάτρες!!!!

Απο το εστιατόριο του ξενωνα μας είχα δεί ένα χωριό που το λένε Κλαυσί, στο γυρισμό λοιπόν μπήκαμε για να το δούμε απο κοντα.

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 05, 2010, 17:58:27 μμ »
Δε θα μπορούσαμε να παραλήψουμε μια επίσκεψη στο Μεγάλο Χωριό το οποιο είναι χτισμένο αμφιθεατρικά, οπως αλλωστε και ολα τα χωριά!!! Στη πλατεία είδαμε μια ταμπέλα που έδειχνε προς
‘κεφαλόβρυσο’. Την ακολουθήσαμε και ήταν μια μικρή βόλτα σε μια ρεματιά η οποια κατέληγε στη πάνω μεριά του χωριού με αποτελεσμα να δούμε ένα μέρος του χωριού.....

Το μονοπάτι προς το κεφαλόβρυσο...

Φωτογραφία του Μεγάλου χωριού..ένα πραγρατικά πανέμορφο χωριό!!!

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 05, 2010, 18:05:05 μμ »
Η βόλτα μας τελειώνει με πλούσιο φαγητό στο Νέο Μικρό Χωριό και στη ταβέρνα ‘ το χωριάτικο’ με εκπληκτικό φαγητό!!!!

Η επίσκεψή μας σ’ αυτό το μαγευτικό τόπο τελειώνει εδώ αλλά ελπίζω να ξανάρθω σύντομα για να επισκευφθώ και τα υπολοιπα χωριά, να περπατήσω και σε άλλα μονοπάτια μέσα στα βουνά, να θαυμάσω το μεγαλείο της φύσης....

Για μια ακόμα φορά ευχαριστώ πολύ το travelchat για το πολύ ομορφο δώρο του, γιατί χάρη σ' αυτο γνώρισα ένα πανέμορφο τόπο τον οποίο σύντομα θα επισκεφθώ ξανά!!!
Επίσης, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο studio Merces και το Κο Κωστα για τη πολύ ομορφη φιλοξενία του!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 06, 2010, 21:05:56 μμ »
Για μια ακόμα φορά ευχαριστώ πολύ το travelchat για το πολύ ομορφο δώρο του, γιατί χάρη σ' αυτο γνώρισα ένα πανέμορφο τόπο τον οποίο σύντομα θα επισκεφθώ ξανά!!!
Επίσης, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο studio Merces και το Κο Κωστα για τη πολύ ομορφη φιλοξενία του!!

Kι εμεις σ' ευχαριστουμε πολυ για την αψογη περιγραφη και τις ομορφες φωτογραφιες σου!!! :good: