Αποστολέας Θέμα: Παρατηρήσεις - προτάσεις για το forum  (Αναγνώστηκε 67137 φορές)

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
Απ: Παρατηρήσεις - προτάσεις για το forum
« Απάντηση #70 στις: Απρίλιος 12, 2010, 19:23:27 μμ »
παιδια εγω θα ηθελα να μπορω να μπαινω σε ολα τα θεματα που εχω συμμετασχει χωρις να πρεπει να τα ψαχνω απο την αρχη... να βγαινουν καπου...οχι μονο τα νεα.... ολα....... μα ολα...
εμενα παντως με μπερδευει το εδω συστημα δεν ξερω.... δυσκολευομαι να το συνηθισω....
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #71 στις: Απρίλιος 12, 2010, 19:45:45 μμ »
Όσο μπαίνω μέσα στο φόρουμ μπορώ και βλέπω κάποια πράγματα, ή κάποιες διορθώσεις που πρέπει ίσως να γίνουν. Φυσικά πάντα κάτι θα λείπει ή θα πρέπει να αλλάξει. Στην πορεία όμως όλα μπορούν να φτιάξουν. Κάποιες λοιπόν παρατηρήσεις:
Τα θέματα έχουν γίνει αρκετά και μάλλον χρειάζεται η κάθε ενότητα ή υποενότητα να χωριστεί για να γίνει πιο λειτουργική. π.χ. Στις δύο πρώτες υποενότητες των ταξιδιών (Ελλάδα, Εξωτερικό) πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να χωριστούν οι ιστορίες από τις πληροφορίες, και οι τελευταίες σε παροχή και αναζήτηση. Σε κάποιες παλιότερες ιστορίες είχε γίνει κάτι καλό. Η πρώτη παράγραφος της ιστορίας στο φόρουμ και μετά ολόκληρη στο σάϊτ. Έτσι θα κινηθεί και το τελευταίο που μάλλον πρέπει να είναι πολύ υποτονικό σε σχέση με το φόρουμ. Ξέρω οτι κάτι τέτοιες δουλειές θέλουν κόπο και χρόνο από τους συντονιστές και αυτό είναι ένα θέμα. Σιγά σιγά όμως τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #72 στις: Απρίλιος 16, 2010, 20:41:38 μμ »
Σε κάποιες παλιότερες ιστορίες είχε γίνει κάτι καλό. Η πρώτη παράγραφος της ιστορίας στο φόρουμ και μετά ολόκληρη στο σάϊτ. Έτσι θα κινηθεί και το τελευταίο που μάλλον πρέπει να είναι πολύ υποτονικό σε σχέση με το φόρουμ. Ξέρω οτι κάτι τέτοιες δουλειές θέλουν κόπο και χρόνο από τους συντονιστές και αυτό είναι ένα θέμα. Σιγά σιγά όμως τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα.

Δημο και οι νεες ιστοριες φτιαχνονται ετσι, απλα το κανει μονο η Ελινα και δεν βρισκει παντα το χρονο.

Παράθεση
παιδια εγω θα ηθελα να μπορω να μπαινω σε ολα τα θεματα που εχω συμμετασχει χωρις να πρεπει να τα ψαχνω απο την αρχη... να βγαινουν καπου...οχι μονο τα νεα.... ολα....... μα ολα...
εμενα παντως με μπερδευει το εδω συστημα δεν ξερω.... δυσκολευομαι να το συνηθισω....
Σοφια αν πας στο προφιλ σου και πατησεις εδώ ''Εμφάνιση τελευταίων μηνυμάτων αυτού του μέλους'' σου βγαζει ολα τα μηνυματα που εχεις γραψει απο την ημερα της εγγραφης σου στο φορουμ μεχρι και σημερα.Η συγκεκριμενη ενδειξη βρισκεται στο τελος της σελιδας.

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #73 στις: Απρίλιος 26, 2010, 21:53:51 μμ »
Δεν μου ερχετε κάτι συγκεκριμένο να προτείνω αλλά αυτό που με δυσκολεύει είναι ότι υπάρχουν ταυτόχρονα σε ένα θέμα και κάποιες προσωπικές ιστορίες και αναζήτηση πληροφοριών. Επίσης νομίζω ότι κάποια θέματα υπερφορτώνονται και χάνεις λίγο την μπάλα

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #74 στις: Απρίλιος 26, 2010, 22:04:46 μμ »
Δεν μου ερχετε κάτι συγκεκριμένο να προτείνω αλλά αυτό που με δυσκολεύει είναι ότι υπάρχουν ταυτόχρονα σε ένα θέμα και κάποιες προσωπικές ιστορίες και αναζήτηση πληροφοριών. Επίσης νομίζω ότι κάποια θέματα υπερφορτώνονται και χάνεις λίγο την μπάλα

Το πρωτο θα το κοιταξουμε μηπως και φτιαξουμε αλλη μια ενοτητα με τιτλο ''Ταξιδιωτικές ιστορίες μελών'' και μεταφερουμε εκει ολες τις ιστοριες σας.
Τωρα για την υπερφορτωση των θεματων δε νομιζω πως υπαρχει λυση...οσο τα μελη θελουν να γραφουν, τοσο τα θεματα θα γεμιζουν και πιστεψε με ειναι καλυτερα απο το να ανοιγουμε συνεχεια νεα θεματα. :smile_:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #75 στις: Απρίλιος 29, 2010, 23:07:37 μμ »
Μια νεα ενοτητα δημιουργηθηκε στο φορουμ... :yahoo:

Κατω απο το Προσφορές : Εισιτήρια - Ταξιδιωτικά Πακέτα - Ξενοδοχεία θα βρειτε Θυγατρικοί πίνακες: Διαγωνισμοί

... πατηστε... Παίξτε και κερδίστε!!! :smile_:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #76 στις: Απρίλιος 29, 2010, 23:23:49 μμ »
Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόταν αυτή η ενότητα!! Όλο διαγωνισμούς έχουμε τώρα τελευταία!! Αντε να δούμε αν θα κερδίσει και κάποιος από εμάς!! :laugh:

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #77 στις: Απρίλιος 29, 2010, 23:53:00 μμ »
ωπα να'τη η ενοτητα μου!  :laugh: :laugh: :laugh:
ωραια γιατι θα σας το γεμιζα το αλλο με τις προσφορες  :blum:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #78 στις: Απρίλιος 30, 2010, 00:39:59 πμ »
ωπα να'τη η ενοτητα μου!  :laugh: :laugh: :laugh:
Στο χρεωνω...να μας κρατας καθημερινα ενημερους!! :good: :rose: :kiss:

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #79 στις: Απρίλιος 30, 2010, 13:52:25 μμ »
Σήμερα θα δημιουργηθεί μια καινούργια κατηγορία ''Ταξιδιωτικές ιστορίες μελών''.
Εκεί θα μεταφερθούν όλες οι ταξιδιωτικές ιστορίες που υπάρχουν ήδη.
Αν έχετε επισκεφθεί ένα μέρος, βρείτε λίγο χρόνο και μοιραστείτε την εμπειρία σας με μας. Πιστεύω ότι αξίζει περισσότερο από οποιοδήποτε ταξιδιωτικό οδηγό.  :smile_:  :smile_:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!