Αποστολέας Θέμα: Κι εγώ για Βερολίνο  (Αναγνώστηκε 18021 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Κι εγώ για Βερολίνο
« Απάντηση #80 στις: Μάιος 04, 2011, 20:48:58 μμ »
Βρήκα ένα ξενοδοχείο που μου αρέσει στο hotels.com,πιστέυεται ότι ειναι αξιόπιστο το σάιτ,δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #81 στις: Μάιος 04, 2011, 20:52:49 μμ »
Ναι, το εχω χρησιμοποιησει εγω. :good:
Μονο που παιρνουν τα χρηματα απο την καρτα αμεσως.

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #82 στις: Μάιος 04, 2011, 20:58:23 μμ »
Ποιές ημερομηνίες θα πάτε?
Δες αυτό...
http://www.yeego.com/search-results-2.1.5.427.15-may-2011.16-may-2011.2-1.0.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 04, 2011, 21:07:01 μμ by coolalexis »

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #83 στις: Μάιος 04, 2011, 21:23:37 μμ »
Ναι, το εχω χρησιμοποιησει εγω. :good:
Μονο που παιρνουν τα χρηματα απο την καρτα αμεσως.
δεν με πειράζει άλλωστε σε 15 μέρες θα το πλήρωνα αρκεί να είναι αξιόπιστο με την κράτηση μου.
Αλεξη τα έχω ψάξει όλα,προσφορές υπάρχουν πολλές αλλά όχι για την ημερομηνία που θέλω εγώ λόγω του τελικού στο ποδόσφαιρο.
Κάτι που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι στην τιμή του 90% των ξενοδοχείων στο Βερολίνο δεν περιλαμβάνεται πρωινό και ενώ πληρώνεις 100+ ευρώ πρέπει να διαθέσεις άλλα 15-17 ευρώ το άτομο(!) για να φάς κάτι και να ξεκινήσεις τη μέρα σου.Τα θεωρώ υπερβολικά χρήματα,δεν είναι???

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #84 στις: Μάιος 04, 2011, 22:55:44 μμ »
Είναι υπερβολικό αλλά είσαι άτυχη λόγω της περίστασης...Λίγο που είδα στο yeego.com σε άλλες ημερομηνίες στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το πρωινό...
Στο Hotels.com ποιο βρήκες?

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #85 στις: Μάιος 05, 2011, 00:54:30 πμ »
www.Gateshotel.gr 4 αστέρων σε καλό σημείο σχετικά κεντρικό.Το δίνει σε καλή τιμή 330 οι 4 διανυκτερέυσεις και πριν λίγο το έκλεισα,ελπίζω να έπραξα σωστά.

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #86 στις: Μάιος 05, 2011, 00:59:26 πμ »
Παράθεση
στο Βερολίνο δεν περιλαμβάνεται πρωινό και ενώ πληρώνεις 100+ ευρώ πρέπει να διαθέσεις άλλα 15-17 ευρώ το άτομο(!) για να φάς κάτι και να ξεκινήσεις τη μέρα σου.Τα θεωρώ υπερβολικά χρήματα,δεν είναι???

Όντως είναι πολλά τα χρήματα. Ούτε στην berlinale δεν ήταν τόσα! Γιατί όμως 15-17 ευρώ για πρωινό; Πιστεύω ότι μπορείτε να βρείτε και πιο οικονομικές λύσεις. Αν τρώγατε κάποιο σαντουιτσάκι στο δρόμο που λέμε και αν πίνατε το καφεδάκι σας στο ξενοδοχείο. Απλά ιδέες λέω. Εγώ τον Φεβρουάριο φιλοξενήθηκα σε σπίτι και δεν έψαξα πάρα πολύ τιμές ξενοδοχείων, αλλα θυμάμαι ότι δεν ήταν τόσο ακριβά.

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #87 στις: Μάιος 05, 2011, 01:08:49 πμ »

Όντως είναι πολλά τα χρήματα. Ούτε στην berlinale δεν ήταν τόσα! Γιατί όμως 15-17 ευρώ για πρωινό; Πιστεύω ότι μπορείτε να βρείτε και πιο οικονομικές λύσεις. Αν τρώγατε κάποιο σαντουιτσάκι στο δρόμο που λέμε και αν πίνατε το καφεδάκι σας στο ξενοδοχείο. Απλά ιδέες λέω. Εγώ τον Φεβρουάριο φιλοξενήθηκα σε σπίτι και δεν έψαξα πάρα πολύ τιμές ξενοδοχείων, αλλα θυμάμαι ότι δεν ήταν τόσο ακριβά.

τόσο ζητάνε τα ξενοδοχεία αλλά φυσικά θα κάνουμε ότι προανέφερες δλδ πρωινό από φούρνο και καφέ στο χέρι.Για να καταλάβεις διαφορά το ΣΚ που γίνεται ο τελικός η τιμή διανυκτερευσης είναι π.χ 170ευρώ και την Δευτέρα 70!!!Το Βερολίνο μας είπαν στον τελικο ποδοσφαίρου κατακλύζεται από Γερμανούς φιλάθλους που έρχονται από όλη τη χώρα και το χειρότερο σκέφτομαι ότι θα γίνεται παντού χαμός :mad:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #88 στις: Μάιος 05, 2011, 01:15:52 πμ »
Εγώ όπου και να πάω, παίρνω μαζί μου σείκερ και κάνω καφεδάκι στο ξενοδοχείο, όχι τόσο για το οικονομικό αλλά για την συνήθεια!! :bigr: Κάποτε είχα βάλει φωτογραφίες εδώ από ταξίδι στην Χαβάη και εγώ έπινα φραπέ!!! :laugh: Είναι ωραία , ξυπνάς το πρωί, πίνεις το καφεδάκι σου στο δωμάτιο σου με την ησυχία σου και μετά ξεκινάς την ημέρα. Μου αρέσιε γενικά ο καφές αλλά σε μερικές χώρες έχουν το νερομπλούμ καφέ φίλτρου που δεν σου λέει ( ή τουλάχιστον δεν μου λέει ) και πολλά πράγματα, οπότε ένα φραπεδάκι το πρωί μια χαρά μου ακούγεται.

Τιμές ξενοδοχείων απαράδεχτες!! 170 ευρώ, ούτε στο Χίλτον να πηγαίνατε! Το Βερολίνο γενικά είναι φτηνή πόλη. Πέσατε στην περίπτωση μου φαίνεται. Ακόμα και στην belinale δεν ήταν έτσι!!

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #89 στις: Μάιος 20, 2011, 00:41:49 πμ »
Απόψε κάνουμε επικλήσεις στο θεό αλλά και στο βούδα (έχω επηρρεαστεί εγώ) να πετάξει αυριο η easyjet και νωρίς το απόγευμα να βρισκόμαστε Βερολίνο επιτέλους!!!Φτύστε μας,ξεματιάστε μας μη μας τύχει πάλι τίποτα...κάνω όρεξη για λουκανικάκια και μπυρίτσες άυριο το βράδυ  :drink: :drink: :drink: