Αποστολέας Θέμα: Κι εγώ για Βερολίνο  (Αναγνώστηκε 18050 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Κι εγώ για Βερολίνο
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 24, 2010, 15:55:30 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ,με βοηθήσατε πολύ με τις πληροφορίες σας!Εκλεισα με easyjet 200 ευρώ τα 2 άτομα και ξενοδοχείο το Ibis hotel Mitte,που μου πρότεινες dk,γιατι είχε μία προσφορά 3 διανυκτερέυσεις που περιλαμβάνουν ΣΚ 130ευρώ!!! :yahoo:Πώς το βλέπετε το deal μου για πρώτη φορά???Έχει κανείς γνώμη για το ξενοδοχείο και την περιοχή του?

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 24, 2010, 16:08:48 μμ »
Εμένα μου φαίνεται μια χαρά  :yahoo:
Σίγουρα θα σου έρθει πιο οικονομικά από το να έκλεινες σε κάποιο πρακτορείο.
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 24, 2010, 16:10:33 μμ »
http://www.europe-hotels.gr/gr/maps/
Εδώ έχει χάρτες για μετρό/πόλη. Θα σου χρησιμεύσουν πολύ  :wink:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 24, 2010, 16:11:13 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ,με βοηθήσατε πολύ με τις πληροφορίες σας!Εκλεισα με easyjet 200 ευρώ τα 2 άτομα και ξενοδοχείο το Ibis hotel Mitte,που μου πρότεινες dk,γιατι είχε μία προσφορά 3 διανυκτερέυσεις που περιλαμβάνουν ΣΚ 130ευρώ!!! :yahoo:Πώς το βλέπετε το deal μου για πρώτη φορά???Έχει κανείς γνώμη για το ξενοδοχείο και την περιοχή του?

:clap: :clap: :clap: :clap: super deal!
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 24, 2010, 17:00:48 μμ »

Χαιρομαι που με ακουσες... το ξενοδοχειο ειναι super και κεντρικοτατο... θα κοιμασε και θα με βλεπεις στον υπνο σου!!! :laugh: :rofl: :rofl:

ΥΓ.Να ξερεις πως ψαχνω για σας σαν να ειναι να παω εγω... και προτεινω κατι που θα πηγαινα κι εγω. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 24, 2010, 17:12:00 μμ »

ΥΓ.Να ξερεις πως ψαχνω για σας σαν να ειναι να παω εγω... και προτεινω κατι που θα πηγαινα κι εγω. :smile_:

γι'αυτο αλλωστε σε εμπιστευονται ολοι....  :respect:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 24, 2010, 17:15:40 μμ »
Fei, σου εύχομαι να περάσεις υπέροχα!!!

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 00:33:51 πμ »
στο μουσειο της Περγαμου να πας οπωσδηποτε
ειναι φοβερο

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 00:46:14 πμ »
Συμφωνώ με τον Pan pan, στο Μουσείο της Περγάμου πήγαινε. Εγώ πραγματικά ενθουσιάστηκα με αυτά που είδα, εκτός από την αρχαία Πέργαμο, έχει ασσυριακά, μουσουλμανικά, βαβυλωνιακά ( περσικά) , θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό ( και πίστεψέ με , έχω πάει σε πολλά μουσεία στον κόσμο). επίσης αν θες σουβενίρ, πήγαινε στο Check point Charlie, με 2 ευρώ ανά άτομο ( ταρίφα!) βγάζεις φωτογραφία με την δική σου μηχανή με τον υποτιθέμενο Αμερικάνο φαντάρο, επίσης με 2.50 ευρώ σου βάζουν σφραγίδες στο διαβατήριό σου από Ρωσικά, Αμερικάνικα, Αγγλικά και Γαλλικά σύνορα Βερολίνου και την σφραγίδα του Βερολίνου με το σύμβολο της πόλης: την αρκούδα. Φυσικά θα πας Πύλη Βραδεμβούργου, ¨Αγλαμα της Νίκης, Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, Tier Garden, εβραικό μνημείο.
Για φαγητό πήγαινε σετην αλυσίδα Curry 36 ( η πιο παλιά για λουκάνικα). Βαυαρέζικο στο Βερολίνο δεν θα βρεις εύκολα, δοκίμασε το Maximilians , κοντά στο Check point Charlie. Αν σε ενδιαφέρει βαυαρέζικο φαγητό ( όχι γενικά γερμανικό) , πήγαινε εκεί που σου είπα ( θα σου βρω ακριβή διέυθυνση , είναι στο κέντρο) και δοκίμασε άσπρα λουκάνικα με γλυκιά μουστάρδα ( weist wurst) , συνόδεψέ τα με μπύρα μαγιάς.

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 09:03:03 πμ »
Στο Σόνυ σέντερ στην Ποτσντάμερ Πλάτσ φάγαμε πολύ καλό Βαυαρέζικο. Στην ίδια περιοχή αλλά απέναντι από το Σονυ υπάρχει άλλο ένα εμπορικό κέντρο με μεγάλο Σούπερ Μάρκετ στο υπόγειο και κάποια εστιατόρια στον 1ο. Σε ένα από αυτά είναι η χαρά του πατατοφάγου. Μόνο πατάτες (Καρτόφεν αν δεν κάνω λάθος). Βέβαια μπορεί να έχει και λίγο κρεατάκι (ή λουκανικάκι) για να συνοδέψεις την πατάτα σου(!!!!!!!!!!!!!). Είναι σελφ σέρβις, πολύ καλό και οικονομικό. Ακόμα στο Εουρόπα σέντερ στο υπόγεια έχει Ιρλανδέζικη μπυραρία. Εμείς πέσαμε σε ζωντανό από ένα γκρουπάκι (κάποιας ηλικίας βεβαίως βεβαίως) που παίζανε πολύ καλά Beatles. Φοβερό αξιοθέατο (απ'έξω κυρίως) είναι το εβραϊκό μουσείο. Από τα ωραιότερα κτίρια σύγχρονης αρχιτεκτονικής που έχω δει. Ένα διαλυμένο αστέρι του Δαβίδ γεμάτο "μαχαιριές". Αξίζει μια βόλτα. Είναι κοντά στα κύρια αξιοθέατα της πολης