Αποστολέας Θέμα: Το TravelChat πάει Εθνικό θέατρο  (Αναγνώστηκε 17466 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Το TravelChat πάει Εθνικό θέατρο
« στις: Νοέμβριος 08, 2010, 20:18:15 μμ »
Σήμερα διάβασα σ' ενα άρθρο ότι η παράσταση Φρεναπάτη του Πιερ Κορνέιγ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαυρίκιου, ειναι πολύ καλή...σκεφτομαι να πάω να τη δώ μόλις επιστρεψω απο τις διακοπες.....

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
Απ: Το TravelChat πάει Εθνικό θέατρο
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 08, 2010, 20:19:09 μμ »
Σήμερα διάβασα σ' ενα άρθρο ότι η παράσταση Φρεναπάτη του Πιερ Κορνέιγ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαυρίκιου, ειναι πολύ καλή...σκεφτομαι να πάω να τη δώ μόλις επιστρεψω απο τις διακοπες.....

κι εγω ακουσα οτι προκειται για αριστουργημα!  :smile_:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 09, 2010, 22:52:29 μμ »
Καλά που μου θύμησες manelaki, να βγάλω την ετήσια συνδρομή μου, ακόμα δεν πήγα για φέτος. Όποιος ενδιαφέρεται για την Φρεναπάτη, ας με ειδοποιήσει, εγώ θα πάω σίγουρα, αν θέλετε κανονίζουμε να πάμε μαζί.

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 10, 2010, 00:47:59 πμ »
Καλά που μου θύμησες manelaki, να βγάλω την ετήσια συνδρομή μου, ακόμα δεν πήγα για φέτος. Όποιος ενδιαφέρεται για την Φρεναπάτη, ας με ειδοποιήσει, εγώ θα πάω σίγουρα, αν θέλετε κανονίζουμε να πάμε μαζί.

Ειναι οντως καλο δηλαδη ε?
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 10, 2010, 00:57:16 πμ »
Έχω ακούσει καλά σχόλια. Και το διαφημίζουν πολύ. Δεν ξέρω αν όντως είναι καλό. Δεν βασίζομαι σε κριτικές γιατί πάρα πολλέ φορές διαφωνώ. Αλλά έχω περιέργεια να το δω. Ένα από τα καλά να ζεις στην πρωτεύουσα είναι να βλέπεις πολλές παραστάσεις.

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 10, 2010, 01:03:33 πμ »
Έχω ακούσει καλά σχόλια. Και το διαφημίζουν πολύ. Δεν ξέρω αν όντως είναι καλό. Δεν βασίζομαι σε κριτικές γιατί πάρα πολλέ φορές διαφωνώ. Αλλά έχω περιέργεια να το δω. Ένα από τα καλά να ζεις στην πρωτεύουσα είναι να βλέπεις πολλές παραστάσεις.

Δυστυχως ομως εμεις οι Αθηναιοι δεν το εκτιμαμε γιατι το θεωρουμε δεδομενο. Οσοι ζουν εκτος αθηνων νομιζω το εκτιμουν περισσοτερο...
Οσο για τις κριτικες ειδικα για το θεατρο θεωρω οτι ειναι εντελως διαφορετικες και δε μπορεις να βγαλεις συμπερασμα....

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 11, 2010, 20:16:44 μμ »

Evi, θέλω κι εγώ να δώ τη Φρεναπάτη. Διάβασα πολύ καλές κριτικές σε εφημερίδα για το έργο!!! Οποτε το αποφασίσεις να πάς ειδοποιησέ με και θα το κανονίσουμε.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 12, 2010, 14:50:45 μμ »
Evi, θέλω κι εγώ να δώ τη Φρεναπάτη.

Κι εγω με την xenia... να καναμε καμια ομαδικη travelchat... ικη εξορμηση :unsure: τι λετε?

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 12, 2010, 19:00:36 μμ »
Evi, θέλω κι εγώ να δώ τη Φρεναπάτη.

Κι εγω με την xenia... να καναμε καμια ομαδικη travelchat... ικη εξορμηση :unsure: τι λετε?

Γιατί οχι? Ωραια θά 'ναι...

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 15, 2010, 19:40:56 μμ »
Κάθε Πέμπτη το Εθνικό έχει μειωμένες τιμές, αν θυμάμαι καλά 13 ευρώ το άτομο. Θα σας ενδιέφερε να το κανονίζαμε για την επόμενη Πέμπτη 25 Νοεμβρίου;