Αποστολέας Θέμα: 8η Travelchat...ική συνάντηση (Καφεζαχαροπλαστείο Χατζής - Σύνταγμα)  (Αναγνώστηκε 27437 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: 8η Travelchat...ική συνάντηση (Καφεζαχαροπλαστείο Χατζής - Σύνταγμα)
« Απάντηση #90 στις: Οκτώβριος 17, 2010, 17:21:25 μμ »
Για να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα... :bigr:

Αποσυνδεδεμένος PASTA

• Hero Member
« Απάντηση #91 στις: Οκτώβριος 17, 2010, 18:31:06 μμ »
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΣΑΣΤΕ .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΦΑΝΩ ΑΣΥΝΕΠΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ.ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.ΘΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΑΥΡΙΟ...

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #92 στις: Οκτώβριος 17, 2010, 22:29:33 μμ »
Μόλις γυρίσαμε από άλλη μια πολύ πετυχημένη μάζωξη. Πόσοι μαζευτήκαμε; Δεν ξέρω! Πολλοί πάντως. Χάρηκα πολύ που είδα ξανά φίλους καλούς. Μερικούς είχα να τους δω καιρό (πατριωτάκι για σένα το λέω) και άλλους πολύ καιρό (τι καλά που κάνατε που ήρθατε παιδια.....από την Πάτρα!). Και πάνω απ'όλα χάρηκα που γνώρισα νέους φίλους. Δυστυχώς το τραπέζι ήταν πολύ μακρύ για να τα πούμε με όλους (την άλλη φορά σε κινέζικο με εκείνα τα μεγάλα, στρογγυλά τραπέζια!!!). Όσο πάει και οι μαζώξεις γίνονται όλο και καλύτερες!!! και σε άλλα με υγεία και να αρχίσουμε να βγαίνουμε και λίγο μακρύτερα. Τι ταξιδιωτικό φόρουμ είμαστε (καλά μη βαράτε εσείς που θα πάτε Λονδίνο!). Για να ανεβάσουμε και καμιά φωτογραφία οι φωτογράφοι της παρέας!
Με το καλό στην επόμενη!

Αποσυνδεδεμένος ChristosGk.

• Sr. Member
« Απάντηση #93 στις: Οκτώβριος 17, 2010, 23:11:38 μμ »
Και η σημερινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και αυτή τη φορά δεν νομίζω ότι υπήρχαν απόλυες, γιατί μαζευτήκαμε πολλοί. (Αυτό θα πρέπει να μας το πει ο αρχηγός). Το κακό ήταν ότι ήμασταν πολλοί, καθόμασταν μακριά με πολλούς της παρέας και δεν είχαμε επικοινωνία με όλους. Πάντως περάσαμε πολύ ευχάριστα, συναντήσαμε παλιούς γνώριμους, συζητήσαμε για ταξίδια, μάθαμε μερικά πράγματα  και γνωρίσαμε και μερικά νέα μέλη που έτυχε να καθόμαστε κοντά. Σε μελλοντική συγκέντρωση, αν είναι πολλοί οι συμμετέχοντες, θα προτείνω μία λύση, για να υπάρχει άμεση επαφή με όλους. Να είστε όλοι καλά, συγχαρητήρια σ’ αυτόν που την οργάνωσε και περιμένουμε την επόμενη.

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #94 στις: Οκτώβριος 17, 2010, 23:13:06 μμ »
Πριν από ίγο μπήκα και εγώ. Πολύ όμορφη παρέα και όντως πρώτη φορά μαζευτήκαμε τόσοι πολλοί! Όπως λέει και ο Δήμος δυστυχώς δεν πρόλαβα και δεν μπόρεσα να μιλήσω με όλους σας! Αλλά χάρηκα πολύ που γνώρισα την ILIA, που θα μοιραστούμε το δωμάτιο στο Λονδίνο, την Superdimitra,την Δέσποινα, τον Leon και την Ελένη, τον Strogylo - ξάδελφο της Στέλλας, την Ισιδώρα. Ελπίζω να μην ξάχασα κάποιον από τους καινούριους που γνώρισα. Και φυσικά χάρηκα πάρα πολύ που ξανασυνάντησα όλους τους παλιούς καλούς φίλους. Σε λίγο θα προσπαθήσω να βάλω και φωτογραφίες. Δεν υπάρχει ούτε μια που να είμαστε όλοι μαζί βέβαια ( πού να χωρέσουμε;;)

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #95 στις: Οκτώβριος 17, 2010, 23:20:09 μμ »
Και η σημερινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και αυτή τη φορά δεν νομίζω ότι υπήρχαν απόλυες, γιατί μαζευτήκαμε πολλοί. (Αυτό θα πρέπει να μας το πει ο αρχηγός). Το κακό ήταν ότι ήμασταν πολλοί, καθόμασταν μακριά με πολλούς της παρέας και δεν είχαμε επικοινωνία με όλους. Πάντως περάσαμε πολύ ευχάριστα, συναντήσαμε παλιούς γνώριμους, συζητήσαμε για ταξίδια, μάθαμε μερικά πράγματα  και γνωρίσαμε και μερικά νέα μέλη που έτυχε να καθόμαστε κοντά. Σε μελλοντική συγκέντρωση, αν είναι πολλοί οι συμμετέχοντες, θα προτείνω μία λύση, για να υπάρχει άμεση επαφή με όλους. Να είστε όλοι καλά, συγχαρητήρια σ’ αυτόν που την οργάνωσε και περιμένουμε την επόμενη.

Δε μπορουσα να θυμηθω αυτο το nickname .... με συγχωρειτε. τωρα που το ειδα μου'ρθε.

Οντως η βραδια ηταν πολυ ομορφη. Χαρηκα πολυ που γνωρισα τα νεα μελη (ιδιαιτερα τη SUPERDIMITRA που ειμασταν και διπλα διπλα) και ξανα ειδα τα παλια. Να'μαστε καλα να το κανονισουμε ξανα.  :smile_:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #96 στις: Οκτώβριος 17, 2010, 23:31:20 μμ »
Μπραβο παιδια που μαζευτηκατε,ημουν κι εγω νοερα μαζι σας!
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #97 στις: Οκτώβριος 17, 2010, 23:47:01 μμ »
Μ' αρεσει το στυλ του dk!
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος superdimitra

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #98 στις: Οκτώβριος 17, 2010, 23:48:08 μμ »
Γυρισα κι εγω!!
Ηταν πολυ ευχαριστο το απόγευμα-βραδυ.
Γελασα πολυ με την Xenia και χαρηκα που σας γνωρισα ολους και κυριως τη συνονοματη Δημητρα τη φιλη της Δεσποινα και το Manelaki που τις ειχα διπλα μου και ειπαμε και μια κουβεντα παραπανω.
Ελπιζω να σας ξαναδω ολους συντομα.
Nothing lasts for ever!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #99 στις: Οκτώβριος 17, 2010, 23:51:16 μμ »
Μ' αρεσει το στυλ του dk!

Παρακαλω πολυ οι εκδηλωσεις θαυμασμου στο προσωπο μου εδω... dk's fun club  :bigr: