Αποστολέας Θέμα: Ξενοδοχεία που ΔΕΝ μας απογοήτευσαν  (Αναγνώστηκε 7792 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Strogylos

• Full Member
  • Φύλο: Άντρας
  • www.GreekPartner.com
    • Greek Partner (Travel & Tourism)
Ξενοδοχεία που ΔΕΝ μας απογοήτευσαν
« στις: Σεπτέμβριος 28, 2010, 16:25:50 μμ »
Να λέμε και κανένα καλό λόγο ε?
Όχι μόνο τα στραβά... Να κάνω αρχή:

Ξενώνας Βαρώσι, στην Έδεσσα.
Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα... φιλοξενία μέχρι δακρύων!

Πρωινό: Εξαιρετικό! Σπιτικές λιχουδιές απο τα χεράκια της ιδιοκτήτριας
Διαμονή: Άριστη, σε εξαιρετικό κρεββάτι και σε δωμάτιο περιποιημένο σαν το σαλόνι του σπιτιού μου
Συμπεριφορά: Άψογη!
Τιμή: Πολύ ικανοποιητική σε σχέση με τις παροχές...
Με λίγα λόγια, ξαναπάω στην Εδεσσα, μόνο γι'αυτόν τον ξενώνα!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
Απ: Ξενοδοχεία που ΔΕΝ μας απογοήτευσαν
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 28, 2010, 17:48:21 μμ »
Ωραιο  θεμα!!  :good: :good: :good:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 28, 2010, 19:03:25 μμ »
Πολλα ειναι τα ξενοδοχεια που δεν μ' εχουν απογοητευσει στον ελλαδικο χωρο, θα πρεπε να τα γραψω ολα ωστε να μην αδικησω κανενα... ειναι ομως τοσα πολλα... γι' αυτο θ'αναφερω δυο... το πολυ γνωστο Elatos Resort & Health Club http://www.elatos.com/ στον Επτάλοφο (Αγόριανη) που βρισκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία, στην καρδιά του Παρνασσού.... και το ξενοδοχείο Τιτάγιον http://www.hoteltitagion.gr/ μια καινούρια ξενοδοχειακή μονάδα χτισμένη στον οικισμό Άγ. Αθανάσιος του χωριού Λαμπερό, στις ανατολικές όχθες της Λίμνης Πλαστήρα!!

Αποσυνδεδεμένος PASTA

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 17:48:27 μμ »
Α)OLYMPIA OASIS(GRECOTEL)  ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ(ΑΚΡΙΒΟ) ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ FAMILY RESORT..AΞIZEI  100%.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Β)ΞΕΝΩΝΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΔΕΣ (ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ) ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ 

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 01, 2010, 00:54:00 πμ »
Εγώ νομίζω ότι είναι λίγο σχετικό, δηλαδή ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. Αν από την αρχή ξέρω ότι θα πληρώσω λίγα και θα πάω σε ένα μικρό ξενοδοχείο ή μια πανσιόν που όμως πληρεί αυτά που πλήρωσα και θέλω τότε δεν με απογοητεύει αφού το θεωρώ τίμιο. Αν πληρώνω 200 ευρώ όμως την βραδιά τότε γίνομαι και εγώ πολύ πιο απαιτητική και ζητώ να είναι όλα στην εντέλεια. Με αυτήν την λογική δεν με απογοητεύει η πανσιόν στο Λονδίνο που δίνω 160 λίρες την εβδομάδα ( όταν τα κανονικά ξενοδοχεία θέλουν 160 λίρες την ημέρα!) που μου προσφέρει τα βασικά, όπως δεν με απογοητεύει και η άσχετη πανσιόν στο ελληνικό νησάκι που δεν έχει μέσα ούτε σαπουνάκια ούτε σαμπουάν κλπ.
Πολύ καλή πανσιόν που δεν με απογοήτευσε και την συνιστώ ανεπιφύλακτα υπάρχει στις Σπέτσες. Λέγεται "Καμέλια" , μου κόστισε μόνο 50 ευρώ την βραδιά το δίκλινο Αύγουστο μήνα, και ήταν αξιοπρεπέστατη. Κάθε ημέρα μας άλλαζαν την ταμπλέτα για τα κουνούπια, είχε λεκανίτσα άμα ήθελες να πλείνεις ρούχα, μια υπέροχη βεράντα να χαζεύεις και να κάθεσαι, καθαρή πάρα πολύ, μας έβαζαν σαπουνάκια, πετσετούλες κλπ. Η ιδιοκτήτρια ευγενέστατη, προσπαθούσε να μας εξυπηρετήσει στα πάντα, μέσα στο κέντρο του λιμανιού. Αυτό που λένε οι φίλοι μου οι Άγγλοι: money for value.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 21, 2010, 16:41:37 μμ »
Απο τα ταξιδια μου στο εξωτερικο εχω να θυμαμαι πολλα καλα ξενοδοχεια... ενα απο αυτα ηταν αυτο http://www.moevenpick-hotels.com/en/pub/your_hotels/worldmap/petra/overview.cfm στην Πετρα της Ιορδανιας!! :yahoo:

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 21, 2010, 16:52:11 μμ »
Έχω μείνει κι εγώ σε ξενοδοχείο της αλυσίδας Mövenpick στην Ελ Γκούνα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το φαγητό (μπουφέ) εκπληκτικό, η εξυπηρέτηση φοβερή και το δωμάτιο καθαρό και προσεγμένο.
http://www.moevenpick-hotels.com/en/pub/your_hotels/worldmap/el_gouna/overview.cfm
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος Peppas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 22, 2010, 20:09:36 μμ »
Λοιπον απο που να αρχισω?
Καταπληκτικο  στον νομο Χανιων ειναι η Μηλια. Ενας παραδοσιακος οικισμος με τυπου μπανγκαλοου δωματια χωρις ρευμα (μονο φωτα αναγκης και
κατι λιγα ακομη στην κουζινα του απο φωτοβολταικα, ζεστο νερο). Φοβερο φαγητο, απο δικες  τους παραγωγες και 20΄ απο Ελαφονησο για
μπανιο, ξεχασα να αναφερω οτι ειναι στα 500μ. υψομετρο. Τζακι στο δωματιο που στο ετοιμαζουν καθε πρωι.
Καταπληκτικο στην Παρο. Aris apartments. Στον δρομο προς την Ναουσα στην διασταυρωση του κεντρικου και Κολυμπηθρες προς την μερια του
λοφου. Εκπληκτικη δουλεια απο τον ιδιοκτητη τον Αρη πανεμορφο φοβερη αισθητικη, προσεγμενο ακομη και στις κρεμαστρες που εχει στην
ντουλαπα. Ευκολη προσβαση προς την Ναουσα τις παραλιες και 8΄απο το λιμανι Παροικια.
Περισσοτερα σε αλλο ποστ.

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 23, 2010, 00:05:38 πμ »
Αρκετά ευτυχώς!Στην Πορταριά Πηλίου το αρχοντικό Ναουμίδη,πολύ ωραία ατμόσφαιρα και τέλειο πρωινό!Το Marriot στην Μπανγκόκ,νούμερο ένα μεχρι στιγμής για μένα,εκεί να δείτε μπουφέδες
απίστευτες ποσότητες φαγητού σε πρωινό και δείπνο!Και βεβαια το Hyatt στο Κατμαντού!

Αποσυνδεδεμένος Strogylos

• Full Member
  • www.GreekPartner.com
    • Greek Partner (Travel & Tourism)
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 28, 2010, 00:31:19 πμ »
...και στο Μέτσοβο, το "Απόλλων", παρ'ότι πρόκειται για ένα μάλλον μεγάλο κτίσμα στα συνήθως μικρά κεντρικά ξενοδοχεία του Μετσόβου, είναι καθαρό και πολύ περιποιημένο. Οι άνθρωποί του (ο Παντελής και ο Παναγιώτης) δείχνουν να αγαπούν αυτό που κάνουν...