Αποστολέας Θέμα: Εσείς τι βαλίτσες έχετε?  (Αναγνώστηκε 18080 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Εσείς τι βαλίτσες έχετε?
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 25, 2010, 21:59:51 μμ »
υμαντες που βρισκετε?

Eχω κατι υμαντες που δενω τα ψυγεια στο φορτηγο... θες κανεναν? :laugh:

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 25, 2010, 22:07:17 μμ »
υμαντες που βρισκετε?

Δεν είναι κακή ιδέα.... οτι πρέπει για υπέρβαρες βαλίτσες..:laugh: :laugh: :laugh:

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 26, 2010, 11:18:32 πμ »
στα πολυκαταστηματα θα βρεις τα

εκει θα βρεις και ιμαντες και πολυ καλες ιδεες θα παρεις....
εκει βρηκα σακιδιο πλατης ναυλον που οταν διπλωθει φτανει σε μαγεθος πορτοφολιου τσεπης, ιδανικο για να σου λυνει τα χερια σε αρκετες περιπτωσεις
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 26, 2010, 11:43:51 πμ »

:laugh: :laugh: :laugh: δε θελω να στους στερησω...  :blum:

εκει θα βρεις και ιμαντες και πολυ καλες ιδεες θα παρεις....
εκει βρηκα σακιδιο πλατης ναυλον που οταν διπλωθει φτανει σε μαγεθος πορτοφολιου τσεπης, ιδανικο για να σου λυνει τα χερια σε αρκετες περιπτωσεις

ευχαριστω πολυ!  :bigr: θα παω σιγουρα...
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 27, 2010, 22:39:13 μμ »
Γνώμη μου είναι να μην αγοράσεις ακριβή βαλίτσα. ¨Οταν ταξιδεύεις συχνά με αεροπλάνο τις πετάνε τόσο βάναυσα που σπάνε εύκολα ροδάκια, σχίζονται εύκολα κλπ. Εγώ αγοράζω βαλίτσες της πλάκας με 20-30 ευρώ την φορά , τις κρατώ κανένα - δύο χρόνια , παλιώνουν και μετά πέρνω μια καινούρια στην θέση τους. ¨Οταν ταξιδεύεις με αυτοκίνητο ή καράβι είναι διαφορετικά τα πράγματα γιατί μπορείς να την προσέχεις εσύ. Πιστεύω πως μια μεσαίου μεγέθους βαλίστα είναι ότι πρέπει για ένα άτομο για ταξίδια μιας εβδομάδας- δέκα ημερών περίπου. Τα μικρά βαλιτσάκια μεγέθους χειραποσκευής είναι καλά μόνο για τριήμερα, δεν χωράνε πολλά πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 28, 2010, 02:15:22 πμ »
λοιπον για αεροπορικα ταξιδια προσφατα  [ πριν 1 χρονο περιπου]αγορασα μια απο το λιντλ  παμφθηνη που και πολλα χωραει.. [25 κιλα σιγουρα] και ειναι παρα πολυ ελαφρια .. ζυγιζει μονο 2.5 κιλα...παντα εχω μαζι μου κολλητικη ταινια σε περιπτωση που με εγκαταληψη.. αλλα ακομα μου ναι πιστη..
αυτη για αεροπορικα... και αντεξε ηδη 5 ταξιδια μου... απορω...
για περιεργα ταξιδια ειχα παρει με κουπονια απο μαρινοπουλο μια ντελσει που μου βγηκε περιπου 40ε... και αυτη αντεξε σχετικα.. κατι απωλιες ειχαμε....αλλα ζυγιζει 3.5 κιλα... και την εκοψα..
για οδικα ταξιδια μια τεραστια- μπαουλο που μου εδωση η αιγαιου οταν μου εσπασε την δικια μου[ χωραει μεσα.. τα τρελλα μεχρι και ξυλινα για ντεκουπαζ που κουβαλησα απο τουρκια..]
παντα για χειραποσκευη εχω το σακιδιο του βερσους που πολυ επισης με βολεψε.....
παντα στα αεροπορικα οτι παιρω το ζυγιζω... και υπολογιζω τι θα παρω απο κει για το βαρος...
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Light Rider

• Newbie
  • *
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 23, 2010, 13:32:15 μμ »
Εγω πιστευω πως αν κανεις αρκετα ταξιδια ειναι καλο να πληρωσεις και να παρεις μια καλη βαλιτσα. Το θεωρω ως επενδυση γιατι μια καλη, σιγουρα  θα αντεξει περισσοτερο. Μεχρι προτινος ταξιδευα με μια samsonite για 7 χρονια. Ειναι ακομα σε καλη κατασταση και μια φορα που χαλασε ενα ροδακι πηγα σε ενα καταστημα στη Γλυφαδα που κανουν επισκευες, μου το αλλαξαν και ηταν παλι μια χαρα. Παντως, το μονο μειονεκτημα που εχει, ειναι οτι ειναι λιγο βαρια για τα σημερινα δεδομενα,με τους περιορισμους που ισχυουν. Ανακαλυψα ομως μια νεα βαλιτσα της samsonite η οποια οχι μονο ειναι παναλαφρη --3 κιλα για 76εκ. βαλιτσα!!- αλλα δεν σπαει κιολας. Βεβαια δεν τους πιστευα αλλα στο καταστημα που πηγα να την δω πατησαν 2 ατομα  πανω στην βαλιτσα :dizzy: ... και δεν επαθε τιποτα!! Και ειδα και το βιντεο που υπαρχει απο ενα test και την παταει φορτηγο! ΠΑραθετω και το site γιατι ειναι λογικο να μην πιστευετε : http://www.garbis.com.gr/valitses.html  :respect:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 00:24:13 πμ »
Αν είναι να δώσω 400-600 ευρώ για μια βαλίτσα δεν θα μου χρειαστεί, πολύ απλά γιατί δεν θα μου μείνουν χρήματα να ταξιδέψω!!! :bigr:

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 00:34:11 πμ »
επειδη κανω αρκετα ταξιδια προτιμω βαλιτσες τις πλακας,οποτε αν χαλασουν δεν στεναχωριεμαι καθολου.
Η πλακα ειναι οτι κρατανε πολυ και δυσκολα χαλανε.
ειχα παρει πριν 3 χρονια 3 βαλιτσες απο εναν μαυρο για τριανταπεντε ευρω και οι τρεις και εχουν
βγαλει απειρα ταξιδια.
Κατα τ αλλα γουστο του καθενος ειναι ν αγοραζει οτι του αρεσει

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 01:38:38 πμ »
Light Rider, ελπίζω να σε δούμε και σε άλλα θέματα του φόρουμ μας. Εκτός από την προτίμησή σου σε συγκεκριμένη μάρκα βαλιτσών και σε συγκεκριμένο κατάστημα που τις προμηθεύει! Θα χαρούμε πολύ να μας συστηθείς, να μας πεις λίγα πράγματα για εσένα - εκτός από τι βαλίτσες προτιμάς! :bigr: