Αποστολέας Θέμα: easyjet  (Αναγνώστηκε 68253 φορές)

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31300
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: easyjet
« Απάντηση #70 στις: Σεπτέμβριος 16, 2011, 22:52:53 μμ »
Αύξηση 11,8% των επιβατών της easyjet το 12μηνο Αυγ. 2010-Αυγ. 2011

Στο 12μηνο, οι επιβάτες της easyjet ανήλθαν σε 54.102.423 από 48,401,396 πέρυσι, αύξηση 11,8%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της easyjet για την επιβατική κίνηση του Αυγούστου 2011, οι επιβάτες έφτασαν τους 5.543.961, συγκριτικά με 5.203.165 τον περυσινό Αύγουστο (αύξηση 6,5%). Η πληρότητα ανήλθε σε 92,2% έναντι 92,3% τον Αύγουστο του 2010.

Όσον αφορά στο 12μηνο, οι επιβάτες της easyjet ανήλθαν σε 54.102.423 από 48,401,396 πέρυσι, αύξηση 11,8%. Η πληρότητα έφτασε στο 87,2%, έναντι 86.9% το 2010.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των επιβατών αντιπροσωπεύει τον αριθμό κρατημένων θέσεων. Οι κρατημένες θέσεις περιλαμβάνουν όλες τις θέσεις ανεξάρτητα από το αν ο επιβάτης ταξιδέψει ή όχι, διότι η easyJet ως αεροπορική εταιρεία έχει ως αρχή να μην επιστρέφει χρηματικά ποσά, και όταν η πτήση έχει αναχωρήσει, ο πελάτης που δεν εμφανίστηκε δεν δικαιούται να αλλάξει την πτήση του ή να του επιστραφούν χρήματα. Επιπλέον, οι κρατήσεις περιλαμβάνουν θέσεις που διαθέτονται για προωθητικούς σκοπούς και θέσεις για το προσωπικό της εταιρείας όταν ταξιδεύει για επαγγελματικούς σκοπούς.

Η πληρότητα αντιπροσωπεύει τον αριθμό επιβατών αναλογικά με τις διαθέσιμες θέσεις προς τους επιβάτες. Δεν υπολογίζεται η πληρότητα σε σχέση με τον αριθμό των πτήσεων.           

Νέο πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2012
Η ξεκίνησε το πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2012 με επιλογή από περισσότερους από 300 προορισμούς. Περισσότερα από 110.000 εισιτήρια είναι διαθέσιμα προς πώληση για προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Η χωρητικότητα έχει αυξηθεί σε δημοφιλείς προορισμούς αναψυχής, αλλά και επιχειρηματικούς, συμπεριλαμβανομένων της Βαρκελώνη, του Αλικάντε, της Μαδρίτη και της Ρώμης.

Επίσης, διαθέσιμα είναι εισιτήρια -για πρώτη φορά από το αεροδρόμιο London Southend- σε οκτώ νεους προορισμούς (Άμστερνταμ, Αλικάντε, Βαρκελώνη, Μπέλφαστ, Φάρο, Ίμπιζα, Μάλαγα και Μαγιόρκα).

http://www.traveldailynews.gr/

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31300
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: easyjet
« Απάντηση #71 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 18:31:51 μμ »
Τα νέα δρομολόγια της θερινής περιόδου του 2012 ανακοινώνει η easyJet

Η easyJet ανακοίνωσε τα θερινά της δρομολόγια για το 2012 με επιλογές για περισσότερους από 300 προορισμούς. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν διαθέσιμες πάνω από 110,000 πτήσεις χαμηλού ναύλου για προορισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική.
 
Η easyJet δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να διασφαλίσουν τις καλύτερες τιμές για ταξίδια από 25 Μαρτίου μέχρι και 2 Σεπτεμβρίου 2012, καθώς υπάρχουν 18 εκατομμύρια διαθέσιμες θέσεις και αύξησε τις θέσεις της προς δημοφιλείς προορισμούς διακοπών και business, μεταξύ των οποίων και η Βαρκελώνη, Αλικάντε, Μαδρίτη και Ρώμη, κάνοντας τώρα τα ταξίδια από τις 10 βάσεις της easyJet στο Ηνωμένο Βασίλειο ακόμα πιο εύκολα.

Με τις τιμές να ξεκινούν από μόλις 21,99 στερλινών, για απλή μετάβαση συμπεριλαμβανομένων των φόρων, οι επιβάτες το επόμενο καλοκαίρι θα επωφεληθούν από το μεγάλο αριθμό δημοφιλών προορισμών και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εξορμήσεις στην ηλιόλουστη Ισπανία, αποδράσεις σε Ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και εξωτικές διακοπές σε προορισμούς  όπως το Ισραήλ, την Ιορδανία και το Μαρόκο.
 Για πρώτη φορά θα διατίθενται θέσεις από τη νέα βάση της easyJet, το αεροδρόμιο London Southend για τους οχτώ νέους μαγικούς προορισμούς Άμστερνταμ, Αλικάντε, Βαρκελώνη, Μπέλφαστ, Φάρο, Ίμπιζα, Μάλαγα και Μαγιόρκα.

http://www.traveltimes.gr/

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31300
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: easyjet
« Απάντηση #72 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 06:24:42 πμ »
Νέα γραμμή Εδιμβούργο - Αθήνα από την easyJet

Η easyJet εγκαινίασε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011 τη νέα απευθείας πτήση της προς Εδιμβούργο από το Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας. Η πτήση πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα σε ετήσια βάση και είναι η μόνη απευθείας σύνδεση της Αθήνας με την πρωτεύουσα της Σκωτίας.

Η easyJet συνδέει την Ελλάδα με 5 αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο Gatwick, Μάντσεστερ, Εδιμβούργο, Λίβερπουλ και Μπρίστολ), ενώ πραγματοποιεί ετησίως περισσότερες από  5.500 πτήσεις προς 10 ελληνικά αεροδρόμια (Αθήνα, Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη και Χανιά), συνδέοντάς τα με μεγάλους ευρωπαϊκούς προορισμούς στο δίκτυό της.

Ο κ. Στέφανος Βακιρτζής, Regional Manager Operations της easyJet δήλωσε: “Με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάσαμε τη σύνδεση της Αθήνας με την πόλη του Εδιμβούργου, την επονομαζόμενη ‘Αθήνα του Βορρά’. Με τη νέα γραμμή της από/προς την Αθήνα, την έβδομη σε δωδεκάμηνη βάση, η easyJet επιβεβαιώνει το  ενδιαφέρον της για την ελληνική αγορά, ιδιαίτερα για αυτήν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Με τη σταθερά αυξανόμενη δραστηριότητά της σε 10 ελληνικούς προορισμούς και με την επιβεβαιωμένη αύξηση του αριθμού επιβατών της κατά 9% για το 2011, η εταιρεία εντατικοποιεί τις προσπάθειές της, στοχεύοντας στη διεύρυνση του προγράμματος πτήσεων της θερινής περιόδου 2012, ενώ παράλληλα διερευνά και τη δυνατότητα δρομολόγησης πρόσθετων χειμερινών πτήσεων το χειμώνα 2012/13, σε ορισμένους νησιωτικούς προορισμούς μεταξύ των οποίων η Κέρκυρα, η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως.

Τέλος, διαπιστώνουμε με ευχαρίστηση, ότι οι διάφοροι τουριστικοί και περιφερειακοί παράγοντες, δείχνουν να αντιλαμβάνονται όλο και περισσότερο την αδιαφιλονίκητη δύναμη της easyJet, η οποία παραμένει σταθερός υποστηρικτής του ελληνικού τουρισμού από δωδεκαετίας και πλέον”.

http://www.traveldailynews.gr/

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31300
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: easyjet
« Απάντηση #73 στις: Οκτώβριος 05, 2011, 06:43:47 πμ »
Η easyJet εγκαινιάζει νέο δρομολόγιο για Κεφαλονιά από το Gatwick

Η αεροπορική εταιρεία easyJet επιβεβαίωσε την προσθήκη μιας νέας υπηρεσίας από το αεροδρόμιο Gatwick προς την Κεφαλονιά, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των προορισμών που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένιο αεροδρόμιο να φτάσει τους 93.

Οι πτήσεις του νέου δρομολογίου θα λειτουργούν από τις 28 Απριλίου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου του 2012, παρέχοντας στους επιβάτες από το Gatwick ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία και προσιτές τιμές σε προορισμούς για να επιλέξουν για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Paul Simmons, διευθυντής της easyJet στο Ην. Βασίλειο δήλωσε: “Το νέο δρομολόγιό μας προς την Κεφαλονιά από το Gatwick προσθέτει ακόμα περισσότερες επιλογές για τους επιβάτες που αναζητούν μια εύκολη και προσιτή ηλιόλουστη απόδραση την επόμενη χρονιά. Η Ελλάδα είναι παραδοσιακά συμπαθής στους λάτρεις του ήλιου και η Κεφαλονιά είναι ένας από τους πλέον επιθυμητούς προορισμούς της Μεσογείου.

Η συνεχιζόμενη επέκταση της λειτουργίας μας στο Gatwick και το γεγονός ότι είμαστε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του αεροδρομίου αντανακλά τη δέσμευση της easyJet να παρέχει στους ταξιδιώτες της συγκεκριμένης περιοχής την καλύτερη επιλογή προορισμών με τις χαμηλότερες το δυνατόν τιμές”.

Η easyJet προσφέρει τώρα στους επιβάτες δυνατότητα επιλογής από 93 προορισμούς από το London Gatwick. Η Κεφαλονιά είναι το δέκατο νέο δρομολόγιο που προστίθεται από την εταιρεία από το Gatwick του Λονδίνου μέσα στο 2011. Οι άλλοι προορισμοί είναι: Αμμάν, Κατάνια, Φουερτεβεντούρα, Σεβίλλη, Σμύρνη, Μπολόνια, Βερόνα, Ζάγκρεμπ και Αμπερντίν.

http://www.traveldailynews.gr/

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31300
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: easyjet
« Απάντηση #74 στις: Οκτώβριος 10, 2011, 13:15:55 μμ »
easyJet: 6 καθημερινές πτήσεις Gatwick-Barcellona v.v.

Η easyJet, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στο αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, ανακοίνωσε ότι προσθέτει ακόμη μια καθημερινή πτήση προς και από τη Βαρκελώνη, παρέχοντας έτσι 2.500 επιπλέον αεροπορικές θέσεις κάθε μήνα, αυξάνοντας τις πτήσεις του δρομολογίου, σε έξι κάθε μέρα.

Οι επιπλέον πτήσεις που θα αναχωρούν στις 15:20 μ.μ. κάθε μέρα και θα προσφέρουν ακόμη μια επιλογή στους επιβάτες που αναζητούν εύκολη και οικονομικά προσιτή πρόσβαση προς τη δημοφιλή ισπανική πόλη.

Η νέα υπηρεσία θα ξεκινήσει την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012, με τιμές που ξεκινούν από £25.99 (μονή διαδρομή, συμπεριλαμβανομένων των φόρων) και οι θέσεις είναι διαθέσιμες προς πώληση, από τώρα.

Αυτό σημαίνει ότι η easyJet θα λειτουργεί 10 πτήσεις από και προς τη Βαρκελώνη κάθε μέρα. Οι τέσσερις καθημερινές πτήσεις θα αναχωρούν από τα αεροδρόμια Luton και Stansted, με τις τιμές και πάλι να ξεκινούν από £25.99 (μονή διαδρομή, συμπεριλαμβανομένων των φόρων).

Το γεγονός αυτό καθιστά τους ναύλους Flexi Fare της easyJet ακόμα πιο ελκυστικούς για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες που πετούν μεταξύ Λονδίνου και Βαρκελώνης. Ο ειδικός αυτός ναύλος επιτρέπει στους επιβάτες να αλλάξουν τη πτήση τους μέχρι και δύο ώρες πριν από την αναχώρηση, και να κάνουν απεριόριστες αλλαγές μέσα σε χρονικό διάστημα τεσσάρων εβδομάδων (μία εβδομάδα πριν και μέχρι και τρεις εβδομάδες μετά την ημερομηνία της αρχικής κράτησης).

Ο Flexi Fare ναύλος, προσφέρει στους επιβάτες ταχεία επιβίβαση και μεταφορά χειραποσκευής χωρίς επιπλέον κόστος.

Ο Paul Simmons, Διευθυντής της easyJet στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Λόγω της αυξημένης ζήτησης προσθέτουμε μια επιπλέον καθημερινή πτήση από το Gatwick στη Βαρκελώνη, γεγονός που θα καταστήσει ακόμη πιο προσιτή την πρόσβαση προς την ισπανική πόλη, στους επιβάτες της περιοχής.

Το γεγονός ότι είμαστε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στο Gatwick αντανακλά τη δέσμευση της easyJet να παρέχει στους ταξιδιώτες της περιοχής, την καλύτερη επιλογή προορισμών, σε βολικές ώρες και με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.»

Η Βαρκελώνη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, είναι ένας κοσμοπολίτικος προορισμός με μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ που την καθιστούν ιδανική για όσους θέλουν να περάσουν ευχάριστες διακοπές, να θαυμάσουν τα αξιοθέατα και να απολαύσουν την καλή νυκτερινή ζωή της πόλης!

Η easyJet προσφέρει τώρα στους επιβάτες της, μια επιλογή από 93 προορισμούς, από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου. Δέκα νέες διαδρομές έχουν προστεθεί από την easyJet αυτό το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των: Κεφαλονιά, Αμμάν, Κατάνια, Φουερτεβεντούρα, Σεβίλλη, Σμύρνη, Μπολόνια, Βερόνα, Ζάγκρεμπ και Αμπερντίν.

http://thetravellernews.com/

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31300
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: easyjet
« Απάντηση #75 στις: Οκτώβριος 22, 2011, 14:12:50 μμ »
Η easyJet στο Ηράκλειο της Κρήτης

Παράθεση
easyJet launches new route from Luton to Crete

easyJet, the UK’s largest airline, has today announced that it will operate a new route to Heraklion in Crete for the first time from Luton Airport.  Supporting its pledge to make travel easy and affordable, fares on this new route start from as little as £44.99 (one-way including taxes). The inaugural flight will take off from Luton Airport on 21 April 2012 and will operate once a week.

Hugh Aitken, easyJet's UK commercial manager, said: “Were delighted to be launching this new route to the sunshine destination of Heraklion in Crete.  Crete remains a huge draw to British holidaymakers and the addition of easyJet flights from Luton Airport makes it even easier for travellers to visit this wonderful destination.”

Heraklion - the largest city in Crete and the airport where easyJet will fly to - provides short transfer times to popular resorts such as Malia and Agios Nikolaos.

Crete attracts thousands of holidaymakers for its spectacular mountains, hidden coves and Europe’s only palm tree forest beach which makes it a suitable destination for both independent adventurers and those after a relaxing break.

easyJet now carries more than five million passengers through Luton Airport each year and has 16 aircraft based there. It has grown to operate 35 routes including Istanbul, Palma De Mallorca, Cyprus, Barcelona and Munich.

Crete is the second new route to be announced from Luton Airport recently. Just last month the airline confirmed it will begin operating a new route to Corfu twice a week from 31 March 2012. Prices start from £37.99 and bookings are now being taken.

Flights on the new route to Heraklion, are now available on easyJet.com

For travellers looking to book their flights, accommodation and transfers in one go can find a wide range of flexible and affordable breaks to all easyJet destinations flying from Luton on the easyJet Holidays website (www.easyJet.com/holidays).

http://corporate.easyjet.com/media/latest-news/news-year-2011/20-10-2011-en.aspx?sc_lang=en

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31300
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: easyjet
« Απάντηση #76 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 20:20:47 μμ »
Η easyJet προχωρά δοκιμαστικά σε κρατήσεις συγκεκριμένων θέσεων

Σήμερα, η easyJet δε διαθέτει σύστημα κράτησης, συνεπώς οι επιβάτες επιλέγουν τη θέση που επιθυμούν κατά την επιβίβαση τους στο αεροσκάφος. Οι επιβάτες, οι οποίοι χρησιμοποιούν την υπηρεσία speedy boarding ή ταξιδεύουν με μικρά παιδιά, έχουν προτεραιότητα στην επιβίβαση και κατ‘επέκταση τη δυνατότητα να επιλέξουν πρώτοι. Από την άνοιξη του 2012 η easyJet θα προχωρήσει δοκιμαστικά σε κρατήσεις συγκεκριμένων θέσεων, για τους επιβάτες σε επιλεγμένες πτήσεις.

Στις δοκιμαστικές πτήσεις, όλοι οι επιβάτες θα έχουν συγκεκριμένές θέσεις, στις οποίες θα κάθονται. Η easyJet αναμένει αυξημένη ζήτηση συγκεκριμένων θέσεων, όπως αυτές της πρώτης σειράς, αλλά και θέσεις με περισσότερο χώρο για τα πόδια, όπως αυτές στις εξόδους κινδύνου πάνω από τα φτερά. Οι επιβάτες που επιθυμούν να εξασφαλίσουν μία από αυτές τις θέσεις ή όποια άλλη θέση πάνω στο αεροσκάφος, θα έχουν την ευκαιρία να την κλείσουν εκ των προτέρων.

Οι τιμές θα παραμείνουν πιστές στη δέσμευση της easyJet για χαμηλό ναύλο. Οι επιβάτες στην ίδια κράτηση που δεν έχουν προεπιλέξει τη θέση τους, θα μπορούν να την επιλέξουν την ώρα του check-in.

Ο περιφερειακός διευθυντής της easyJet κ. Στέφανος Βακιρτζής, δήλωσε: “Αυτή η προσπάθεια αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα της προσπάθειας της easyJet να κάνει τα ταξίδια εύκολα και προσιτά στους επιβάτες. Ανυπομονούμε να δούμε την ανταπόκριση των πελατών μας στη νέα αυτή πρωτοβουλία.
 
Η πρόθεσή μας είναι να το αναπτύξουμε περαιτέρω μόνο εφ’όσον είναι αποτελεσματικό σε λειτουργικό επίπεδο, δηλαδή από άποψη εσόδων, αλλά και αύξησης της ικανοποίησης των επιβατών. Σε περίπτωση που δε συμβεί κάτι τέτοιο, δε θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ανάπτυξη της υπηρεσίας αυτής”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της επιβατικής κίνησης Οκτωβρίου 2011, οι επιβάτες έφτασαν τους 4.939.904, από 4,582,632 περύσι τον Οκτώβριο (αύξηση 7,8%), με τηυν πληρότητα να ανέρχεται σε 88,8% έναντι 88,2% του Οκτωβρίου 2010. Στο 12μηνο, ο αριθμός των επιβατών έφτασε τους 54.866.543 από 49.117.902 πέρυσι (αύξηση 11,7%), ενώ η πληρότητα κυμάνθηκε στο 87,3%, έναντι 87,1% το 2010.
 
Η easyJet θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα για το έτος που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2011 στις 15 Νοεμβρίου του 2011.

http://www.traveldailynews.gr/

Αποσυνδεδεμένος panpan

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2801
  • Φύλο: Άντρας
Απ: easyjet
« Απάντηση #77 στις: Νοέμβριος 24, 2011, 17:55:25 μμ »
Απο 19-04-2012 νεο δρομολογιο
Αθηνα-Γενευη

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31300
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: easyjet
« Απάντηση #78 στις: Δεκέμβριος 31, 2011, 14:13:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2829
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: easyjet
« Απάντηση #79 στις: Δεκέμβριος 31, 2011, 22:50:20 μμ »
Ωραια φωνή!!!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: