Αποστολέας Θέμα: Περού - Βολιβία - Χιλή με το Heronia Travel  (Αναγνώστηκε 224 φορές)

Αποσυνδεδεμένος πέτρος

• Newbie
  • *
Περού - Βολιβία - Χιλή με το Heronia Travel
« στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 14:52:44 μμ »
Μια υπερεκτιμημένη εκδρομή που τελικά το μόνο που αξίζει είναι το Κούσκο, το Μάτσου Πίτσου και η λίμνη Τιτικάκα.
Πήγα με το Χερόνια και έχω τις χειρότερες εντυπώσεις. Ξυπνούσαμε τις περισσότερες φορές 3 ή 4 τα ξημερώματα για να προλάβουμε πτήσεις και ξεναγήσεις (γιατί ήταν πιο φτηνά αυτές τις ώρες). Στον Αμαζόνιο δεν μας πήγαν στα lodge που είχαμε κλείσει μας πήγαν σε κάποια χωρίς σίτες και πόρτες με κρύο νερό, χωρίς ρεύμα (ενώ είχαμε πληρώσει για τα αναβαθμισένα lodge)
1 μέρα μετά από εμάς ακολουθούσε γκρουπ άλλου πρακτορείου που είχαν άλλες ώρες ξεναγήσεων, τους πήγαν στα αναβαθμισμένα lodge και ότι είχαν συμφωνήσει με το πρακτορείο έγινε, ενώ πλήρωσαν λιγότερα χρήματα από ότι εμείς.
Αν τελικά αποφασίσετε να πάτε, προσέξτε το πρακτορείο.

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Απ: Περού - Βολιβία - Χιλή με το Heronia Travel
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 15:03:23 μμ »
 :welcome: Πέτρο
Πόσο σου στοίχισε το ταξίδι? Πόσες μέρες?
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 18:18:20 μμ »
Κρίμα να έχεις κάνει ένα τέτοιο ταξίδι,προσωπικά το ονειρέυομαι(!!!),και να έχεις χαλαστεί τόσο από την οργάνωση.Έχεις απόλυτο δίκιο ότι τα πρακτορεία θέλουν μεγάλη προσοχή,το έχω γράψει κι εγώ σε άλλο θέμα.Μπορούν να σου καταστρέψουν το ταξίδι στο βωμο του κέρδους!Ετσι πληροφοριακά δε μας λες το αλλο γκρουπ που είχε καλύτερο πρόγραμμα από ποιο πρακτορείο ήταν?Αντλούμε πληροφορίες για να αποφέυγουμε τα λάθη,τι να κανουμε!!!

Αποσυνδεδεμένος efan

• Newbie
  • *
    • Λίμνη Πλαστήρα
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 01, 2010, 20:56:22 μμ »
Ήθελα να πάω φέτος στο Περού αλλά το ανέβαλα για του χρόνου. Έχω ακούσει τόσα καλά λόγια και περιμένω να μου αρέσει πολύ, βέβαια αυτά που γράφεις με βάζουν σε σκέψεις. Για πες μας λεπτομέρειες.