Αποστολέας Θέμα: Γύρος Τουρκίας  (Αναγνώστηκε 11584 φορές)

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
Απ: Γύρος Τουρκίας
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 08:23:54 πμ »
Kαλα δεν ηταν τοσο η τροφικη δηλητηριαση,που θα μπορουσε να τυχει οποτεδηποτε,οσο η παντελης ανυπαρξια οργανωσης και η αδιαφορια.
Τουλαχιστον ηταν αυτο που με ξεκολλησε απο τα ομαδικα ταξιδια,τουλαχιστον μιλωντας για την Ευρωπη.
ανοργανωσια υπαρχει (και στην δικια μας εκδρομη υπηρχε) σε ολα τα ελληνικα ταξιδιωτικα γραφεια.
αλλα πιστευω οτι τις πληροφοριες που αντλει καποιος απο εναν καλο ξεναγο δεν τις αναπληρωνει ουτε αν μεινει μονος 10 μερες σε μια πολη.
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 10:34:42 πμ »
Μου άρεσε η περιγραφή και οι φωτογραφίες σου  :good:
Είχα επισκεφθεί την Σμύρνη πριν μερικά χρόνια και είχα εντυπωσιαστεί. Έχετε πάει Αρχαία Έφεσο? Είναι το κάτι άλλο...
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 12:38:37 μμ »
Kαλα δεν ηταν τοσο η τροφικη δηλητηριαση,που θα μπορουσε να τυχει οποτεδηποτε,οσο η παντελης ανυπαρξια οργανωσης και η αδιαφορια.
Τουλαχιστον ηταν αυτο που με ξεκολλησε απο τα ομαδικα ταξιδια,τουλαχιστον μιλωντας για την Ευρωπη.
ανοργανωσια υπαρχει (και στην δικια μας εκδρομη υπηρχε) σε ολα τα ελληνικα ταξιδιωτικα γραφεια.
αλλα πιστευω οτι τις πληροφοριες που αντλει καποιος απο εναν καλο ξεναγο δεν τις αναπληρωνει ουτε αν μεινει μονος 10 μερες σε μια πολη.

Δεν συμβαινει παντα να ειναι καλος ο ξεναγος.Εγω με τους ταξιδιωτικους οδηγους ειμαι απολυτα καλυμμενος.Οταν ειχα παει Πραγα,ενω η ξεναγος ηταν πολυ καλη,ο,τι μας ειπε,τα ηξερα,τα ειχα διαβασει.Ασε που σε πανε στα πολυ γνωστα σημεια.Στο προσφατο ταξιδι μου στη Γερμανια εγω εκανα τον ξεναγο :bigre:
 Εδω καποιοι φιλοι μου λενε,να τους κανω τον ξεναγο,οταν πανε εξω :laugh:

Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος PASTA

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 12:49:09 μμ »
ΜΠΡΑΒΟ koyrsare ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ...