Αποστολέας Θέμα: Διαμονή στη Σκόπελο  (Αναγνώστηκε 12831 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ifigeniaki

• Newbie
  • *
Διαμονή στη Σκόπελο
« στις: Αύγουστος 19, 2010, 13:44:03 μμ »
Την άλλη βδομάδα φεύγω για Σκόπελο, όμως δεν έχω κλείσει ακόμα δωμάτιο/ξενοδοχείο. Ένα άτομο από την παρέα μου έχει κουπόνι κοινωνικού τουρισμού και αυτό μας περιορίζει να επιλέξουμε κάποιο κατάλυμα από την λίστα της εργατικής εστίας. Το πρόβλημα είναι οτι πολύ λίγα ξενοδοχεία/ενοικιαζόμενα δωμάτια έχουν κάποια ιστοσελίδα. Οπότε στηρίζομαι αποκλειστικά και μόνο στο τι θα πουν οι φίλοι και οι γνωστοί μου.

Κάποιος μου είπε για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια "Κυρίτσης Γεώργιος", είναι κοντά στο λιμάνι της Σκοπέλου στην περιοχή Ποταμοί. Αυτή η περιοχή είναι καλή για να μείνεις μια βδομάδα?  Επίσης μου πρότειναν και τα δωμάτια "Βλαχάκης" και "Αργύρη Ουρανία". Το μόνο που ξέρω για αυτά τα δωμάτια αυτά είναι ότι η τιμή είναι πάρα πολύ οικονομική.

Μήπως ξέρει κανείς να μου πει για τα παραπάνω δωμάτια ή για κάποια που έχει επισκεφθεί και έμεινε ικανοποιημένος/η?

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Διαμονή στη Σκόπελο
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 19, 2010, 14:10:07 μμ »
Εχω μείνει στη Σκόπελο στη περιοχή Πάνορμος σ' αυτό το ξενοδοχείο www.skopeloshotels.net/narkissos/gr.htm.
Δεν είναι πολυτελείας, είναι ομως καθαρό, μπαίνουν κάθε μέρα και καθαρίζουν, είναι πάνω στη θάλασσα και με εξυπηρέτησε πολύ.
Το συγκεκριμένο είναι και στη λίστα του κοινωνικού τουρισμόυ...http://www.oee.gr/katalimata/katalimata/details.html?rowid=869

Αν έχετε αυτοκίνητο είναι προτιμότερο να μείνετε εκτός χώρας....

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 19, 2010, 14:23:51 μμ »
Εγώ έμενα στο Γλυφονέρι γιατί ήθελα ησυχία. Έκανα ένα search στο internet και βρήκα τα παρακάτω links

http://www.travelsearch.gr/enoikiazomenadomatiaskopelos.htm
http://www.skopelosweb.gr/greek/skopelosstudios.html

Η περίοδο που θα πας είναι πολύ καλή γιατί δεν θα έχει πολύ κόσμο και θα ευχαριστηθείς βόλτες  :smile_:
Φυσικά χρειάζεται αυτοκίνητο. Εδώ έχω γράψει τις εντυπώσεις μου ...
http://www.travelchat.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=164&Itemid=52
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 19, 2010, 17:56:45 μμ »
με τι θα πας στη σκοπελο και απο που?
αν απο θεσνικη..για πες μας.... μια που υπαρχουν πανω απο μια λυσεις...
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος ifigeniaki

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 20, 2010, 09:38:35 πμ »
με τι θα πας στη σκοπελο και απο που?
αν απο θεσνικη..για πες μας.... μια που υπαρχουν πανω απο μια λυσεις...

Θα ξεκινήσω από Αθήνα και με το κτελ θα φτάσω Άγιο Κων/νο. Μετά από εκεί να πάρω το δελφίνι.

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 23, 2017, 16:27:16 μμ »

Έπεσε πρόταση για το καλοκαίρι ένα 8ήμερο σε Αλόννησο- Σκόπελο. Η κατανομή των ημερών θα είναι 3 στην Αλόννησο και 5 στη Σκόπελο. Για το πρώτο νησί τα πράγματα μου είναι γνωστά - πήγα πρόπερσι - στη Σκόπελο όμως πριν πολλά πολλά χρόνια σαν φοιτητής και δεν θυμάμαι τίποτα εκτός από μια παραλία που κοιμόμουν σε σλίπιγκ-μπαγκ στο ύπαιθρο  :good:. Θα είμαστε 2 ζευγάρια με αυτοκίνητο και ψάχνω για κάποιο κατάλυμα με θέα θάλασσα κοντά ή μέσα στη Χώρα. Έχει κανείς να προτείνει κάτι;

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 03, 2021, 11:39:03 πμ »
Ήμουν Σκόπελο για διακοπές 21-27/7/21. Η πληρότητα στο νησί ήταν στο 100%.

Διαπίστωσα ότι το προσφορότερο μέρος για διαμονή ήταν στις παρυφές του οικισμού της Χώρας και μάλιστα στην περιοχή του «Επισκοπείου» από όπου με λίγα λεπτά περπάτημα (μέσω του πεζόδρομου Δουλίδου) φτάνεις στο κέντρο και από την άλλη είσαι πάνω στο δρόμο για τις παραλίες. Συστήνω το Melrose Apartments σαν τοποθεσία.
Αν μείνετε στον ανηφορικό Περιφερειακό δρόμο ή μέσα στον οικισμό θα ταλαιπωρηθείτε με το θέμα του πάρκιν και δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε κενή θέση στον χώρο του λιμανιού.

Όλη η νυκτερινή ζωή και κίνηση στο νησί είναι στη Χώρα. Εάν μείνετε μακριά και μετακινείστε βράδυ με αμάξι λάβετε υπ’ όψη ότι οι δρόμοι στο νησί είναι στενοί με συνεχείς ανηφόρες – κατηφόρες και στροφές και κινείστε συνεχώς με δευτέρα-τρίτη.