Ταξίδεψα στην Κων/πολη με το Σωτηρίου Τράβελ. Λοιπόν, το πακέτο ήταν μάλλον το φθηνότερο που βρήκα μετά από μια βιαστική έρευνα αγοράς. Το ταξιδιωτικο γραφείο ως προς το πρόγραμμα επισκέψεων ήταν πολύ αξιόπιστο. Οι ξεναγήσεις έγιναν όπως τις ανέφερε το πρόγραμμα. Ως προς αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το πούλμαν ήταν καινούργιο, η ξεναγός καλή, δεν υπήρχε καμία έξτρα χρέωση που να μην αναφέρεται στο πρόγραμμα. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν το ξενοδοχείο. Το Istanbul Royal Hotel, μόνο Royal δεν ήταν και ξέρω από ξενοδοχεία, πέρυσι στην Ινδία τα ξενοδοχεία 4 αστέρων ήταν υπέροχα, με πισίνες κομμωτήρια, αθλητικές εγκ/σεις κλπ. Ενώ ήταν 4 αστέρων, εγώ θα το κατέτασα σε 2 αστέρων. Πώς τα παίρνουν τα αστέρια στην Τουρκία; Μάλλον όπως και στην Ιταλία και τη Γαλλία. Τα δωμάτια ήταν απελπιστικά μικρά, το μπάνιο μικρό και παλιό,δεν διέθετε ούτε σκουφάκια για το μπάνιο αλλά λες δεν βαριέσαι ένας ύπνος είναι. Επίσης ήταν κοντά στην Σκεπαστή αγορά και αυτό ήταν καλό. Το προσωπικό ήταν εξυπηρετικό, τα φαγητά υποφερτά,
όχι μπουφέ, αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις. 'Ηταν καλή η τιμή, το γραφείο ηταν εντάξει ως προς το πρόγραμμα και θα το χρησιμοποιήσω και σε μελλοντικό ταξίδι, αν με στενεύουν τα οικονομικά μου.