Σύνολο ψηφοφόρων: 27
Ακούτε αι γυναίκαι?Για το ζεστό φαΐ και μόνο...
Παράθεση από: dk στις Ιούνιος 30, 2010, 05:17:27 πμΠαράθεση από: panpan στις Ιούνιος 30, 2010, 00:25:40 πμπροσωπικα δεν κερδισα ποτε ταξιδι για μενα αλλα το 95 ειχα παρει τηλ σε ενα ραδιοσταθμο της θεσσαλονικης και εκτος απο το δικο μουοναμα ειχα βαλει και το οναμα του κουμπαρου μου ο οποιος κερδισε τελικα ενα ταξιδι για δυο στη Ρωμηpanpan οταν θαρθω Βαρκελωνη θα μου παρεις λαχειο? δεν μου περνεις εσυ μπας και δω και καμια ασπρη μερα
Παράθεση από: panpan στις Ιούνιος 30, 2010, 00:25:40 πμπροσωπικα δεν κερδισα ποτε ταξιδι για μενα αλλα το 95 ειχα παρει τηλ σε ενα ραδιοσταθμο της θεσσαλονικης και εκτος απο το δικο μουοναμα ειχα βαλει και το οναμα του κουμπαρου μου ο οποιος κερδισε τελικα ενα ταξιδι για δυο στη Ρωμηpanpan οταν θαρθω Βαρκελωνη θα μου παρεις λαχειο?
προσωπικα δεν κερδισα ποτε ταξιδι για μενα αλλα το 95 ειχα παρει τηλ σε ενα ραδιοσταθμο της θεσσαλονικης και εκτος απο το δικο μουοναμα ειχα βαλει και το οναμα του κουμπαρου μου ο οποιος κερδισε τελικα ενα ταξιδι για δυο στη Ρωμη
Συγχαρητηρια!! ελπιζω να'ναι κατι καλο! αλλα τοσο καθυστερημενα ολα...ημαρτον.ας το δωσουν...ψυχολογικο πολεμο κανουν?
Παράθεση από: manelaki στις Ιούλιος 14, 2010, 00:12:05 πμΣυγχαρητηρια!! ελπιζω να'ναι κατι καλο! αλλα τοσο καθυστερημενα ολα...ημαρτον.ας το δωσουν...ψυχολογικο πολεμο κανουν? και ακόμα περιμένω το mail...