Αποστολέας Θέμα: Απορίες για Κεφαλονιά  (Αναγνώστηκε 21559 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Απορίες για Κεφαλονιά
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 12, 2010, 17:03:11 μμ »

θα σου πω μόνο πως ενδεχομένως στην ευθεία του χάρτη να είναι όντως 30. αλλά ΔΕΝ έχουμε ευθείες στο νησί - ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΣ!!!! Η μεγαλύτερη ευθεία είναι για κανα χιλιόμετρο στην Κρανιά (λίγο έξω απ' το Αργοστόλι)

Μηπως ειναι 50 κολυμπωντας ???  :bigr:

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 12, 2010, 17:17:08 μμ »
κοβει δρομο :bigr:

Σωστά ο Μητσάρας κινείται με το batmobil!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 12, 2010, 18:57:56 μμ »
Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ήδη έχω αρχίσει να φτιάχνω σχέδιο στο μυαλό μου. Θα πάω με τα ΚΤΕΛ μέχρι Κυλήνη, από εκεί πάίρνω το φέρυ και πάω Πόρο. Από Πόρο έχει το ξενοδοχείο δωρεάν λεωφορεία δικά του, ή αλλιώς παίρνω ταξί ( για 7 χιλ δεν θα κοστίσει πολύ ). Μετά μπορώ να μείνω στο ξενοδοχείο να ρηλαξάρω ( έχει πισίνα, σπα, μπαρ, εστιατόρια και είναι όλα inclusive στην προσφορά)

Δεν οδηγώ και δεν έχω αυτοκίνητο, οπότε θα περιοριστώ στα γύρω μέρη. Η Σκάλα πώς είναι; Αξίζει μια βόλτα για μπάνιο; Έχει κάτι άλλο εκτός της παραλίας; Ρωτάω γιατί το ξενοδοχείο διαθέτει λεωφορείο δωρεάν για μεταφορές και στην Σκάλα. Φοβάμαι πως το Αργοστόλι θα περιμένει την επόμενη επίσκεψή μου στο νησί.  :bigr:

Ούτως ή άλλως ήταν ένα αναπάντεχο ταξείδι που δεν το είχα σχεδιάσει για φέτος το καλοκαίρι, οπότε ότι δω καλό θα είναι. Πηγαίνω χρόνια σε αυτήν την εκδήλωση, πάντα αγοράζω ένα ματσάκι λαχνούς για το καλό, αλλά είναι η πρώτη φορά που κερδίζω κάτι που έχει αξία. Όλες τις άλλες φορές κέρδιζα πετσέτες μπάνιου, φαναράκια, μαχαιροπίρουνα κλπ.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 12, 2010, 19:04:05 μμ »

Ούτως ή άλλως ήταν ένα αναπάντεχο ταξείδι που δεν το είχα σχεδιάσει για φέτος το καλοκαίρι, οπότε ότι δω καλό θα είναι. Πηγαίνω χρόνια σε αυτήν την εκδήλωση, πάντα αγοράζω ένα ματσάκι λαχνούς για το καλό, αλλά είναι η πρώτη φορά που κερδίζω κάτι που έχει αξία. Όλες τις άλλες φορές κέρδιζα πετσέτες μπάνιου, φαναράκια, μαχαιροπίρουνα κλπ.

Αυτα τα αναπαντεχα ειναι τα πιο ομορφα Ευη μου!!
Οι μερες δεν ειναι πολλες οποτε περιορισου στους χωρους του ξενοδοχειου και ρηλαξαρισε... σε θελω ξεκουραστη για να παμε Λετονια... αν κερδισουμε τους αλλους αγροτουριστες!! :laugh:

ΥΓ.Ποτε θα πας?

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 12, 2010, 19:44:41 μμ »
Δεν ξέρω ακόμα, θα τους τηλεφωνήσω την Δευτέρα να ρωτήσω πότε υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια. Μάλλον Ιούλιο αν τα καταφέρω πριν την Αγγλία.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 13, 2010, 08:27:10 πμ »

Αυτο θα σου χρειαστει!!!

http://www.kefalonia.net.gr/el/infoID.asp?CatID=9&ScatID=32&EntityID=94

Επισης εχει απο τον Κηφισο λεωφορειο κατευθειαν για Κεφαλλονια.

http://www.athens24.gr/tourism/capital/bilder/liste1.pdf

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 13, 2010, 09:34:27 πμ »
Δημήτρη, είσαι Θεός!! Το Κυλήνη- Αργοστόλι μέσω Πόρου πολύ μου αρέσει.  :dance:

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 13, 2010, 12:09:26 μμ »
Λοιπόν evi .Θα σου προτείνω κάποιες παραλιες και όπου προλαβαίνεις και μπορείς πηγαίνεις... :snorkl: :snorkl: :snorkl: :snorkl: :snorkl: :snorkl: :snorkl:
Την πιό γνωστή την ξέρεις και δε θα σου πω τίποτα...Μύρτος...
Από τη μεριά του Ληξουρίου αξίζουν οι παραλίες Ξι και Πετανοί.
Κορυφαία παραλία η αντίσαμος στη Σάμη.Δίπλα από το Αργοστόλι ο πλατύς γιαλός και ο μακρύς γιαλός αλλά και η Λάσση.
Οι παραλίες τού πόρου και της σκάλας δε με ενθουσίασαν.
Να επισκεφτείς το χωριό Άσσος αλλά και το Φισκάρδο...Η Αγία ευφυμία είναι ένα πολύ γραφικό λιμανάκι κοντά στη Σάμη.
Να δοκιμάσεις κρασιά Ρόμπολα από το κτήμα και να επισκεφτείς την Ι.Μ. Αγ.Γερασίμου όπου θα δεις το σκήνωμα του Αγίου...
Γενικά είναι ένα πολύ όμορφο νησί με πολύ πράσινο και πανέμορφες παραλίες...Απόλαυσέ το... :good: :good: :good:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 14, 2010, 00:53:14 πμ »
Ευχαριστώ πολύ Αλέξη,θα μείνω μόνο τέσσερις μέρες και όπως είπα δεν θα διαθέτω δικό μου μεταφορικό μέσο, γεγονός που σίγουρα θα επηρεάσει τις διαδρομές αλλά θα προσπαθήσω να δω ότι μπορώ. Είμαι σίγουρη ότι το νησί έχει πολλά ενδιαφέροντα και όμορφα μέρη. Θα προσπαθήσω να δω όσο πιο πολλά μπορώ. Τα υπόλοιπα θα μείνουν για μια επόμενη εξόρμηση! ( ίσως καλύτερα για να έχω έναν λόγο να γυρίσω πίσω!)

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 14, 2010, 01:28:20 πμ »
Τα υπόλοιπα θα μείνουν για μια επόμενη εξόρμηση! ( ίσως καλύτερα για να έχω έναν λόγο να γυρίσω πίσω!)
:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: