Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ήδη έχω αρχίσει να φτιάχνω σχέδιο στο μυαλό μου. Θα πάω με τα ΚΤΕΛ μέχρι Κυλήνη, από εκεί πάίρνω το φέρυ και πάω Πόρο. Από Πόρο έχει το ξενοδοχείο δωρεάν λεωφορεία δικά του, ή αλλιώς παίρνω ταξί ( για 7 χιλ δεν θα κοστίσει πολύ ). Μετά μπορώ να μείνω στο ξενοδοχείο να ρηλαξάρω ( έχει πισίνα, σπα, μπαρ, εστιατόρια και είναι όλα inclusive στην προσφορά)
Δεν οδηγώ και δεν έχω αυτοκίνητο, οπότε θα περιοριστώ στα γύρω μέρη. Η Σκάλα πώς είναι; Αξίζει μια βόλτα για μπάνιο; Έχει κάτι άλλο εκτός της παραλίας; Ρωτάω γιατί το ξενοδοχείο διαθέτει λεωφορείο δωρεάν για μεταφορές και στην Σκάλα. Φοβάμαι πως το Αργοστόλι θα περιμένει την επόμενη επίσκεψή μου στο νησί.

Ούτως ή άλλως ήταν ένα αναπάντεχο ταξείδι που δεν το είχα σχεδιάσει για φέτος το καλοκαίρι, οπότε ότι δω καλό θα είναι. Πηγαίνω χρόνια σε αυτήν την εκδήλωση, πάντα αγοράζω ένα ματσάκι λαχνούς για το καλό, αλλά είναι η πρώτη φορά που κερδίζω κάτι που έχει αξία. Όλες τις άλλες φορές κέρδιζα πετσέτες μπάνιου, φαναράκια, μαχαιροπίρουνα κλπ.