Αποστολέας Θέμα: Θα πηγαίνατε τελείως μόνοι (σόλο) ένα ταξίδι... και αν ναι που?  (Αναγνώστηκε 19185 φορές)

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
λοιπον η ιδεα για αυτο το θεμα ξεκινησε μετα απο συζητηση κοπελας που πηγε τελειως μονη στην ινδια και ταλαιπωρηθηκε...
λοιπον εγω μονη εχω παει πολλες φορες στην ελλαδα ενοοω και χωρις τουριστικο...
και τωρα πια και ευρωπη ..μια ρωμη και μια στουτγκαρδη...αλλα απο πριν ημουν καλα οργανωμενη με το χοτελ μου τους χαρτες μου .. τα τηλεφωνα μου...
και περασα μια χαρα αν και λιγο παραπανω στρες εχει... για εκτος ευρωπης τελειως μονη χωρις κανεις να με περιμενει δεν νομιζω οτι θα το εκαμνα...
αλλα και παλι ποτε δεν ξερεις....
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
Έχω ταξιδέψει μόνη (χωρίς να συμμετέχω σε γκρουπ και χωρίς δική μου παρέα) σε Ελλάδα και Ευρώπη και ευχαριστώς το επαναλαμβάνω εάν προκύψει.
Σε ότι αφορά προορισμούς εκτός Ευρώπης - δεν έχω κάνενα πρόβλημα να ταξιδέψω χωρίς γκρουπ κλπ - αλλά με τη λογική πως θα πρόκειται για αρκετά μεγάλης διάρκειας ταξίδι θα προτιμούσα να είμαι με μια φίλη ή ένα φίλο για να μοιραστούμε την εμπειρία.

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
εχω κανει απειρα ταξιδια μονος ,κυριως επαγγελματικα.
Χωρις τον συντροφο σου δεν λεει.

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
Eμεις ως τωρα εχουμε παει μονο με γκρουπ.Τωρα παω με τη συζυγο ,πρωτοι φορα μονοι μας.Πολυ θα ηθελα να εβρισκα καποιο φιλικο ζευγαρι αλλα τζιφος.Και ειδικα αυτη την στιγμη,με την οικονομικη κριση,ταξιδια στο εξωτερικο για πανω απο 4-5 μερες,τουλαχιστον μεσα στον κυκλο μου ειναι αδιανοητα.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Eμεις ως τωρα εχουμε παει μονο με γκρουπ.Τωρα παω με τη συζυγο ,πρωτοι φορα μονοι μας.Πολυ θα ηθελα να εβρισκα καποιο φιλικο ζευγαρι αλλα τζιφος.Και ειδικα αυτη την στιγμη,με την οικονομικη κριση,ταξιδια στο εξωτερικο για πανω απο 4-5 μερες,τουλαχιστον μεσα στον κυκλο μου ειναι αδιανοητα.

Οταν λεει μονοι εννοει τελειως μονος σου... χωρις τη γυναικα σου... θα πηγαινες?

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member

Οταν λεει μονοι εννοει τελειως μονος σου... χωρις τη γυναικα σου... θα πηγαινες?

εγω πιστευω ,οχι

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Yπαρχουν ανθρωποι που το κανουν γιατι τους αρεσει... εχουν συνηθισει... θελουν τη βολη τους... προσωπικα δεν μπορω... και εννοω να φυγω απο δω μονος ενα τετραημερο και να συνεχισω να ειμαι μονος μεχρι την επιστροφη μου.
Να φυγω απο δω μονος και να παω σε φιλους ή συγγενεις... κανενα προβλημα. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος PASTA

• Hero Member
ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ...ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ...
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΑΣ.ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ.

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά θα το δοκίμαζα για να ζήσω και αυτή την εμπειρία.Συμφωνώ με PASTA οτι το καλό είναι πως ακολουθεις το πρόγραμμα που εσύ θέλεις αλλά θα προτιμούσα να ταξιδεύω με την παρέα μου...

Αποσυνδεδεμένος zandesiro

• Full Member
  • ดังนั้นหากหน้ากาก ถนนพูลซีเรีย......!!!!
Εγω εκλεισα εισητηρια και ξενοδοχεια με πρακτορειο και στα δυο ταξιδια σε ταιλανδη και μπαλι αλλα απο κει και περα μονος με την συζυγο και περνουσα με φινααααα...!!!

με διαβασμα βεβαια αρκετο απο πριν για να ξερεις που πας και να μην σε κοροιδευουν...!!!
Γιαννης Συροπουλος (ดังนั้นหากหน้ากาก   ถนนพูลซีเรีย)
Πολυγυρος Χαλκιδικης
johnsiropoulos@yahoo.gr