Αποστολέας Θέμα: Νέα για γέλια... και για κλάματα!!  (Αναγνώστηκε 46848 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vagantos

• Sr. Member
  • kavouras12.blogspot.gr
    • καβουροζούμι
Απ: Νέα για γέλια... και για κλάματα!!
« Απάντηση #240 στις: Απρίλιος 02, 2012, 21:56:37 μμ »
Παγίδα είναι παιδιά.
Το όχημα  έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να βγάλει κάρτα καυσαερίων
Κόκκαλο ρίξε στο σκυλί, το μαύρο που αλυχτά
και στείλε τη φιγούρα μας στον πειρατή ρεγάλο...

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #241 στις: Απρίλιος 02, 2012, 22:39:15 μμ »
Και όμως, ακούγεται, ότι έδειξε ενδιαφέρον ο ... Σαμαράς ...
Σπύρος  :)

Αποσυνδεδεμένος vagantos

• Sr. Member
  • kavouras12.blogspot.gr
    • καβουροζούμι
« Απάντηση #242 στις: Απρίλιος 04, 2012, 00:36:19 πμ »
Μάλλον τον πρόλαβε  ο .. Πεταλωτής.
Κόκκαλο ρίξε στο σκυλί, το μαύρο που αλυχτά
και στείλε τη φιγούρα μας στον πειρατή ρεγάλο...

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #243 στις: Απρίλιος 14, 2012, 20:50:15 μμ »
Δουλεύουν στο σπίτι σας με… εσώρουχα!

Η εταιρεία υπόσχεται ένα καθαρό σπίτι αλλά οι αρχές του Τέξας παρακολουθούν από κοντά τη «Fantasy Maid Service» που παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιών με τις υπαλλήλους να εργάζονται με λίγα ή καθόλου ρούχα.

Η εταιρεία έχει προκαλέσει αναστάτωση στην πόλη παρότι η 26χρονη Melissa Borrett, 26, ιδρύτρια της εταιρείας, επιμένει πως χρεώνει εκατό δολάρια την ώρα αποκλειστικά για υπηρεσίες καθαριότητας.

Η νεαρή γυναίκα ξεκίνησε την επιχείρηση το Φεβρουάριο και σήμερα έχει και τρεις υπαλλήλους. Η δουλειά πάει καλά και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχει το νου του…

Η αστυνομία υποστηρίζει πως η επιχείρηση είναι «σεξουαλικά προσανατολισμένη» και δεν έχει άδεια με αποτέλεσμα η επικεφαλής να κινδυνεύει με πρόστιμο 2.000 δολαρίων. «Και μόνο που οι εργαζόμενες είναι τόπλες ή ημίγυμνες, αυτό δεν επιτρέπεται», επισημαίνει εκπρόσωπός της.

Οι κανόνες βέβαια της εταιρείας απαγορεύουν οι εργαζόμενες και οι πελάτες να έχουν οποιαδήποτε σωματική και σεξουαλική επαφή.

«Αν μία υπάλληλος δεχθεί χρήματα για σωματική επαφή θα απολυθεί και ο πελάτης δεν θα μπορεί να ξαναχρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας», τονίζει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.
Επιπλέον, οι εργαζόμενες δεν επιτρέπεται να εργάζονται με λίγα ή καθόλου ρούχα αν είναι παρόντα άτομα κάτω των 18 ετών.

Δείτε το Video  

http://www.thesout.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5541%3A-doulevoun-sto-spiti-sas-me-esorouxa-&catid=61%3A-latest-news-general&lang=el

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #244 στις: Απρίλιος 14, 2012, 22:08:20 μμ »
 :dizzy:
Αλλοι πληρωνουν 100 $την ωρα , ενω  ...εμενα ,   οταν κυκλοφορω με τα εσωρουχα και κανω δουλειες μου φωναζει ο δικος μου : " Βάλε κατι απανω σου...πως κυκλοφορεις ετσι???  :laugh:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #245 στις: Απρίλιος 14, 2012, 22:18:23 μμ »
:dizzy:
Αλλοι πληρωνουν 100 $την ωρα , ενω  ...εμενα ,   οταν κυκλοφορω με τα εσωρουχα και κανω δουλειες μου φωναζει ο δικος μου : " Βάλε κατι απανω σου...πως κυκλοφορεις ετσι???  :laugh:

Για να μην κρυωσεις στο λεει... :laugh: :laugh:

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #246 στις: Απρίλιος 14, 2012, 22:34:19 μμ »
... :pardon: αλλα..εγω γιατι δεν σε πιστευω ??
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #247 στις: Ιούνιος 19, 2012, 14:17:06 μμ »
 Λοιπον...ενα νεο για κλαμματα {οχι υποχρεωτικα..αλλα εγω παραλιγο θα εκλαιγα}
 Η μετακομιση σχεδον ολοκληρωθηκε, εγω ακομη καθαριζω το σπιτι γιατι ηταν παραπανω ελεϊνα βρωμικο απ οτι μου φανηκε...
 Χθες το βραδυ αποκτησαμε και την πολυποθητη γραμμη ιντερνετ για να επικοινωνουμε ΑΛΛΑ...
 με την μετακομιση ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ το Pc  μου !!! Ετσι μεχρι να παρω αλλο θα μπαινω κατα διαστηματα απο αλλλα κομπιουτερ , αλλα σιγουρα δεν θα εχω χρονο να γραψω. Υπομονη παιδια, δεν σας ξεχασα, το κομπιουτερακι μου , αν και μπακατελα, τ αγαπουσα πολυ μ ειχε βγαλει ασπροπροσωπη.. :sorry:
 :cray_:  :cray:

Το χειροτεροαπ ολα ειναι οτι ειχα εεεεεενα σωρο αποθηκευμενες φωτο χωρις Μπακ-απ  :agre:
 Αχχχ, το γαιδουρι αυτο που μου το εκλεψε !!!! Να μην μπορει να ησυχασει απο τις τυψεις  ... οχι τιποτα αλλο ,αλλα στην τσαντα ειχα και το μοναδικο δερματοδετο Ελληνικο Ευαγγελιο μου μεσα,  :mad:  { μακαρι να το διαβασει και να μετανοιωσει γιαυτο που εκανε  :'( }

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #248 στις: Ιούνιος 19, 2012, 14:27:14 μμ »
Εισαι πολυ ατυχη... :sad: