Αποστολέας Θέμα: Νέα για γέλια... και για κλάματα!!  (Αναγνώστηκε 46880 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Νέα για γέλια... και για κλάματα!!
« Απάντηση #130 στις: Ιούνιος 22, 2010, 05:03:10 πμ »
Χωριάτικη σαλάτα για... Γκίνες!

Μία χωριάτικη σαλάτα-γίγας, βάρους 13.417 κιλών, κατάφεραν να ετοιμάσουν οι κάτοικοι της Ιεράπετρας στην Κρήτη, χάρη στην οποία η πόλη γράφτηκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Για την παρασκευή της χρησιμοποιήθηκαν 1.440 κιλά φέτα, 6.300 κιλά ντομάτα, 2.160 κιλά αγγούρια, 1200 κιλά πιπεριές, 1.200 κιλά κρεμμύδια, 10 κιλά ρίγανη και 500 κιλά ελαιόλαδο!

Στη δημιουργία του τεράστιου αυτού πιάτου συνετέλεσαν 300 εθελοντές που ξεκίνησαν το εγχείρημα το πρωί του Σαββάτου, ενώ το πιάτο που χρησιμοποιήθηκε για την αποθήκευση της σαλάτας είχε επιφάνεια 80 τ.μ.!

Μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης απόπειρας, οι κάτοικοι της περιοχής –αλλά και τουρίστες- γιόρτασαν την επιτυχία... τρώγοντας τη γιγάντια σαλάτα και πετώντας ντομάτες (αναβίωση του εθίμου του ντοματοπόλεμου), ενώ δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, δίνοντας μία ευχάριστη νότα στην εκδήλωση!

Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας και οι εθελοντές δήλωσαν υπερήφανοι για το κατόρθωμά τους, καθώς ξεπέρασαν τον προηγούμενο ρεκόρ που κατείχαν οι Ισραηλινοί, σαλάτας που ζύγιζε 12 τόνους!

http://www.zougla.gr

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #131 στις: Ιούνιος 28, 2010, 11:50:24 πμ »
Τον εθαψαν χθες, και σημερα τον ακουσαν να καλει σε βοηθεια απο τον ...ταφο       

Σάλος έχει προκληθεί σήμερα στην Τουρκία από μια είδηση που δύσκολα τη χωράει ανθρώπου νους.

Ένας 37χρονος άνδρας, ο Ιbrahim Halil Acaba, από την πόλη Sanliurfa της Ανατολικής Τουρκίας, υπέστη χθες το πρωί καρδιακή προσβολή και… πέθανε.

Ή τουλάχιστον έτσι απεφάνθησαν οι γιατροί που τον εξέτασαν. Η οικογένειά του τον κήδεψε χθες το απόγευμα. Σήμερα η μητέρα και η αδελφή του 37χρονου επισκέφθηκαν το μνήμα του. Ξαφνικά άκουσαν φωνές μέσα από τον τάφο! Τρομοκρατημένες ειδοποίησαν άλλους συγγενείς, που αμέσως έσπευσαν στο νεκροταφείο να δουν τι συμβαίνει και άκουσαν και εκείνοι τις φωνές.
Αμέσως ειδοποίησαν έναν επιμελητή του νεκροταφείου, ο οποίος είπε ότι άκουσε ξαφνικά ανθρώπους να φωνάζουν ότι ένας νεκρός… αναστήθηκε! Με τη βοήθεια μερικών συγγενών άνοιξε τον τάφο και βρήκαν τον νεκρό να βρίσκεται σε καθιστή στάση, τα μάτια του να είναι δακρυσμένα και η μύτη του ματωμένη!

Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι συγγενείς μετέφεραν τον 37χρονο μέσα στο σάβανό του με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο της πόλης, για να τον εξετάσουν οι γιατροί, οι οποίοι ωστόσο διαπίστωσαν για δεύτερη συνεχή ημέρα ότι ο 37χρονος είναι νεκρός!

Εν τω μεταξύ, η απίστευτη είδηση έκανε τον γύρο της πόλης, με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να συγκεντρωθούν στο νεκροταφείο και στο νοσοκομείο, περιμένοντας να δουν από κοντά τον σύγχρονο «Λάζαρο»!

Αργότερα σήμερα, αναμένεται να θαφτεί για δεύτερη φορά ο 37χρονος.

Μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον…

Πηγη: seleo.gr

τραγικο! πραγματικα τραγικο! δε μπορω να διανοηθω τι περασε αυτος ο ανθρωπος μεσα στο ταφο προσπαθοντας να καλεσει βοηθεια!
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #132 στις: Ιούνιος 28, 2010, 11:57:17 πμ »
εχω ακουσει και αλλες τετοιες ιστοριες για νεκραναστασεις.... μαλιστα καποιον τον ειχαν θαψει με το κινητο του μεσα και το κινητο λεει καλουσε απο τον ταφο.... και οταν τον ανοιξαν ...ηταν γυρισμενος..... τελικα θαβουν ζωντανους?..
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #133 στις: Ιούνιος 28, 2010, 12:02:40 μμ »
χριστε μου!!! απλα απιστευτο μου φαινεται....
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #134 στις: Ιούνιος 29, 2010, 01:25:37 πμ »
Έμαθε το θάνατό του από το ΙΚΑ

Απίστευτο και όμως Ελληνικό! Ένας ασφαλισμένος του ΙΚΑ ενημερώθηκα από τον ασφαλιστικό του φορέα για τον θάνατό του, την κηδεία του, για την οποία εισπράχθηκε και επίδομα, αλλά και την ημέρα που έφυγε από τη ζωή.

Τα περιστατικά περιγράφει με τον πιο γλαφυρό τρόπο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος:

Τις τελευταίες μέρες έγινα μάρτυρας ενός περίεργου συμβάντος, που έχει σχέση με το ασφαλιστικό φορέα ΙΚΑ και αφορούσε έναν πολύ καλό μου φίλο.

Ο φίλος μου έλαβε τηλεφώνημα στο σπίτι του, όταν ήταν μόνο η μητέρα του εκεί, από έναν Δήμο της Θεσσαλονίκης, και ρωτούσαν την μητέρα του αν ο γιός της ζει!!! Μετά το πρώτο σοκ η μητέρα ζητάει περισσότερες διευκρινήσεις και διαπιστώνει ότι το Υπουργείο Εσωτερικών, ζήτησε διασταύρωση για τέσσερα άτομα του συγκεκριμένου Δήμου, με το σκεπτικό αν ζουν ή όχι και απώτερο στόχο να διαγραφούν από τα εκλογικά μητρώα. Τα τέσσερα αυτά άτομα στο Υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται ότι έχουν φύγει από την ζωή, όπως δείχνουν στοιχεία που τους έχει κοινοποιήσει το ΙΚΑ. Και το αποκορύφωμα όλων, ημέρα θανάτου 24/12/2004 (έχει σημασία η μέρα!!!).

Στη συνέχεια ο φίλος μου πήγε στο ΙΚΑ (υποκατάστημα Θεσσαλονίκης), στο μητρώο, και τους ενημέρωσε για το τηλεφώνημα που είχε. Η προϊστάμενη στο μητρώο στο υποκατάστημα του ΙΚΑ, διαπίστωσε όντως ότι στα αρχεία φαίνεται πεθαμένος και ότι έχουν εισπράξει το επίδομα κηδείας. Κάπου εδώ λοιπόν ξετυλίχθηκε το κουβάρι....

Βέβαια μετά από λίγο καιρό το μητρώο διόρθωσε το λάθος και όλα ήταν μια χαρά.

Τα ερωτήματα που έμειναν όμως ήταν πολλά :

•Ποιος εισέπραξε τα χρήματα της επιδότησης της κηδείας για τα 4 αυτά άτομα και μάλιστα παραμονή Χριστουγέννων, όπου είναι ημιαργία και μετά μεσολαβούν ημέρες αργίας;
•Πως διορθώθηκε το μητρώο και αν βρέθηκε ο υπεύθυνος του λάθους ή της εσκεμμένης ενέργειας;
•Γιατί διαλέξανε άτομα γύρω στα 35 χρονών; (μήπως γιατί μετά από 30 χρόνια που θα καταλάβαινε ο ενδιαφερόμενος το θέμα κάποιοι θα είχαν βγει ήδη στην σύνταξη;)
•Γιατί ενώ ο άνθρωπος είχε πεθάνει από το 2004, το ασφαλιστικό ταμείο συνέχιζε να εισπράττει εισφορές και να στέλνει τα ένσημα κάθε χρόνο στον ενδιαφερόμενο;

Δυστυχώς το παραπάνω είναι πταίσμα μπροστά σε άλλα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν παύει να αποτελεί μείζον θέμα, όταν κάποιος σε καλεί για να δει αν ζεις ή όχι και μάλιστα τηλεφωνικώς. Ο υποβιβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και η υποβάθμιση της κοινωνικής πολιτικής σε όλο τους το μεγαλείο.

**Τα ακριβή στοιχεία είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου

Πηγή: epiruspost.gr

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #135 στις: Ιούλιος 05, 2010, 22:40:43 μμ »
Εριξε μπουκάλι στον Ειρηνικό και το παρέλαβε στην Αίγινα

Λες πως αυτά δεν συμβαίνουν -είναι αυτά για τα οποία βγήκαν τα τραγούδια, γράφτηκαν τα βιβλία, γεννήθηκε το σινεμά. Λες πως ένα εκατομμύριο φορές -τι ένα εκατομμύριο, πολλά εκατομμύρια!- να επαναλαμβανόταν η ίδια σκηνή, με τους ίδιους πρωταγωνιστές, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Μια σταγόνα σε έναν ωκεανό πιθανοτήτων. Κι όμως, ένα μπουκάλι με ένα μήνυμα που πετάχτηκε κάποτε στον Ειρηνικό βρήκε τον δρόμο για το σπίτι του.

Ο καπετάν Σταύρος δεν είχε ύπνο εκείνη την νύχτα. Στριφογυρνούσε στο κρεβάτι του, βούλιαζε στη νοσταλγία για την πατρίδα, την οικογένειά του. Το ταξίδι ήταν μακρύ. Είχαν ξεκινήσει 20 Οκτωβρίου -1998 η χρονιά- από την Μπαλμπόα του Παναμά με προορισμό την Κορέα. Δεν θα φτάνανε πριν από τα τέλη Nοεμβρίου. Το ημερολόγιο έδειχνε 4/11 πια, αλλά ο χρόνος σαν να είχε σταματήσει. Ατέλειωτες οι μέρες και οι νύχτες. Εκείνο το βράδυ το φορτηγό πλοίο «Αναστασία» περνούσε κοντά στο Μαουί, ένα νησάκι του συμπλέγματος της Χαβάης. «Γιατί όχι;» σκέφτηκε ο καπετάν Σταύρος και σηκώθηκε μια και καλή από το κρεβάτι.

«Ενιωθα νοσταλγία»

«Σκέφτηκα να στείλω ένα μήνυμα με το θαλάσσιο ταχυδρομείο στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου», λέει σήμερα στην «Κ» από το σπίτι του στην Αίγινα ο κ. Σταύρος Δρακάκης. «Ηταν αφόρητη η νοσταλγία που ένιωθα εκείνη τη μέρα. Μας πιάνει εμάς τους ναυτικούς αυτό στα μεγάλα ταξίδια. Οση πίστη κι αν είχα όμως, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι το μήνυμα θα έφτανε τελικά στον προορισμό του. Εστω και έντεκα χρόνια μετά...».

Πράγματι, πριν από λίγους μήνες, σε κάποια ακτή της Ιαπωνίας, μια γυναίκα παρατήρησε κάτι να λαμπυρίζει στο νερό. Ηταν ένα μπουκάλι - δεν φαινόταν πια τι είδους, τόσο φθαρμένο ήταν από την αλμύρα. Η γυναίκα με κόπο το άνοιξε για να βρει μέσα τρία σημειώματα. «Λες;» σκέφτηκε και έδωσε να μεταφραστούν. «Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 1998, ώρα 6 π.μ.», ξεκινούσε το ένα γράμμα. «Κοριτσάκι μου γεια σου. Εφόσον αυτό το γράμμα γράφεται για εκείνους που αγαπώ πολύ, πώς ήταν δυνατόν να μη γράψω σε σένα που σ’ αγαπώ πολύ, σε λατρεύω, μου λείπεις και σε θυμάμαι πάντα; Ο Σταυρούλης σου». Το δεύτερο σημείωμα απευθυνόταν τα παιδιά, «Προς τον Πανούλη και τον Κωστάκη. Αγοράκια μου γεια σας. Βρίσκομαι στο παραπάνω στίγμα και σας γράφω δυο λόγια πελαγίσια χωρίς να ξέρω αν ποτέ θα τα διαβάσετε. Κι αυτό γιατί θα τα στείλω με μπουκάλι. Είναι μια παλιά συνήθεια να στέλνεις δυο λόγια μ’ αυτόν τον τρόπο σ’ αυτούς που αγαπάς πάρα πολύ. Σας θυμάμαι πάντοτε και παρακαλώ τον Θεό να περάσουν οι μέρες σύντομα και να γυρίσω για πάντα κοντά σας. Φιλάκια πολλά, με πολλή αγάπη, ο πατέρας σας». Το τρίτο γράμμα ήταν γραμμένο στα αγγλικά. «Αγαπητέ κύριε, όταν βρείτε αυτό το γράμμα παρακαλώ στείλτε το στο σπίτι μου. Ο καπετάνιος του “Αναστασία”».

Το μόνο στοιχείο

Αυτό ήταν και το μόνο στοιχείο που είχαν οι αρχές της Ιαπωνίας για να κατορθώσουν να βρουν τον αποστολέα του μηνύματος στο μπουκάλι. Το περίεργο θαλασσινό «εύρημα» εστάλη στην πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, η οποία ανέλαβε το δύσκολο έργο του εντοπισμού του ναυτικού.

Χρειάστηκε να ανατρέξουν σε αρχεία, με μέριμνα του ίδιου του πρέσβη που συγκινήθηκε από την ιστορία, και τελικά ο καπετάν Σταύρος βρέθηκε. Στα 72 του σήμερα, ευτύχησε να ενημερωθεί ότι το μήνυμά του είναι ασφαλές και έτοιμο να επιδοθεί στους οικείους του. «Μετά από εκείνο το ταξίδι, που ήταν ένα από τα τελευταία μου πριν συνταξιοδοτηθώ», όπως λέει στην «Κ», «είχα μιλήσει στη γυναίκα μου για το μήνυμα στο μπουκάλι. Δεν ξέρω αν με είχε πιστέψει τότε, αλλά τώρα πια έχω και τα πειστήρια!» λέει με κρυφή χαρά.

Με αφορμή τη λήξη αυτής της θαλασσινής ιστορίας, έχει προγραμματιστεί μια μικρή τελετή κατά την οποία το μπουκάλι θα παραδοθεί στον κ. Δρακάκη. «Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να μπουν σε τέτοιες φασαρίες», λέει σεμνά ο ίδιος. «Μα είναι τόσο όμορφη ιστορία κύριε Σταύρο!» του απαντάμε και γελάει. «Το πιο περίεργο είναι ότι δεν βρέθηκε σε κάποιο από τα νησιά της Χαβάης που ήταν κοντά. Το μπουκάλι ταξίδεψε τουλάχιστον 3-4.000 μίλια ώς την Ιαπωνία, από τη μέση του Ειρηνικού στο βόρειο Ειρηνικό».

«Τι μπουκάλι ήταν, θυμάστε;» τον ρωτάμε. «Ουίσκι πρέπει να ήταν παιδί μου. Δεν υπήρχαν και πολλά άλλα εκεί μέσα», λέει χαριτολογώντας.

Του έχει λείψει άραγε η θάλασσα; Οι ναυτικοί μαραζώνουν, λένε, στη στεριά. «Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου έχει λείψει, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα ήθελα να ξαναμπαρκάρω. Αγαπούσα πολύ τη δουλειά μου, δονούμουν στη δουλειά μου, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Τότε ήταν δύσκολη η ναυτοσύνη, αλλά ξεκουραζόσουν 5-10 μέρες στα λιμάνια. Τώρα η καταπίεση είναι μεγάλη, οι ρυθμοί άλλοι. Κι εγώ, μην ξεχνάς, τώρα ζω εκείνα που είχα χάσει όλα αυτά τα χρόνια. Από παιδί στη θάλασσα ήμουν, γέννημα θρέμμα από την Αίγινα, αυτή ήταν η μόνη προσιτή δουλειά για ανθρώπους σαν κι εμένα. Φτάνει τώρα, καλά πέρασα και καλά περνάω».

Από την άλλη άκρη της γραμμής ακούγεται η αγαπημένη του γυναίκα να τον φωνάζει να έρθει στο τραπέζι. «Ναι, Ελπίδα μου» της απαντά.

http://www.marinews.gr

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #136 στις: Ιούλιος 14, 2010, 05:35:56 πμ »

Έρχεται… βραβείο Γκίνες για κρητικό πεντοζάλι!

Μια φαντασμαγορική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 7η Αύγουστου στο βόρειο οδικό άξονα της Κρήτης.

Συνολικά 200.000 και πλέον φίλοι της Κρήτης θα πιαστούν από το χέρι και θα χορέψουν ένα… αργό πεντοζάλι, με σκοπό να κερδίσουν μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!

Με αφορμή την «ημέρα του χορού και της συναδέλφωσης των λαών της γης», που συμπίπτει με την επόμενη ημέρα της επετείου της ρίψης της πρώτης ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα (06/08/1945), ο «Πλανήτης Κρήτη», ένα μη κυβερνητικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο διοργανώνει μια τεράστια εκδήλωση με σκοπό να στείλει «μηνύματα αγάπης και συναδέλφωσης σε όλους τους λαούς της γης καλώντας τους να χορέψουν και να γίνουν «ένα» μαζί του». Παράλληλες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα σε όλους τους νομούς του νησιού και ο στόχος της εκδήλωσης, μαζί με την προσέλκυση του ενδιαφέροντος των διεθνών ειδησεογραφικών καναλιών, είναι η ανάδειξη της συμβολής της Κρήτης στην συναδέλφωση των λαών της γης.

Οδός των λαών της γης

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα προταθεί ο βασικός οδικός άξονας της Κρήτης να ονομαστεί ως «Οδός των λαών της γης» με παράλληλη πρόταση αναβάθμισής του. Ακόμα, ο στόχος είναι ο βασικός άξονας να χωριστεί νοητά σε ίσα τμήματα, όσες και οι χώρες του ΟΗΕ, όπου σε κάθε τμήμα του να δοθεί με αλφαβητική σειρά και το αντίστοιχο όνομα της χώρας και να δημιουργηθεί ένα γλυπτό το οποίο θα απεικονίζει δύο ανθρώπους αγκαλιασμένους να χορεύουν αργό πεντοζάλη με τα χαρακτηριστικά των χωρών που αντιπροσωπεύουν.

Μια φιλόδοξη ιδέα που της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

ΠΗΓΗ: ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗ

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #137 στις: Ιούλιος 15, 2010, 18:06:05 μμ »
Αναπάντητες κλήσεις...

Μετά... μουσικής συνόδευσαν τον εκλιπόντα συγγενή τους στην τελευταία του κατοικία... Το απίστευτο αυτό γεγονός συνέβη σε χωριό της Καρδίτσας πριν από λίγες ημέρες, όταν, την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, χτύπησε ένα κινητό μέσα από το φέρετρο, στους ρυθμούς του τραγουδιού «Μάγισσες φέρτε βότανα»...

Στον ιερό ναό επικράτησε πανικός και αναστάτωση... τόσο από το τηλεφώνημα στον... νεκρό, όσο και για τον ιδιαίτερο στίχο του τραγουδιού...

Όπως έγινε γνωστό, στην προσπάθεια των ανθρώπων του γραφείου τελετών να μεταφέρουν το φέρετρο με τον αποβιώσαντα για τη νεκρώσιμη ακολουθία βοήθησαν και δύο συγγενείς της οικογενείας. Ο ένας εξ αυτών είχε το κινητό του τηλέφωνο στην τσέπη του πουκάμισού του. Σκύβοντας όμως πάνω από το φέρετρο, του έπεσε μέσα!

Όταν ο συγκεκριμένος αντιλήφθηκε την απώλεια του τηλεφώνου, ζήτησε από τη σύζυγό του να τον καλέσει από το δικό της, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η περίεργη κρυψώνα του κινητού...

http://www.zougla.gr

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #138 στις: Ιούλιος 15, 2010, 19:20:59 μμ »
Σιροπιαστά για ρεκόρ!

ΜΗΚΟΥΣ 112 ΜΕΤΡΩΝ

Περισσότερους απο 4 τόνους ζυγίζει το τεράστιο γλυκό που έφτιαξαν στην στη Συρία. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σιροπιαστό με πάνω απο 112 μέτρα μήκους γεμάτο με μπακλαβαδάκια. Το τεράστιο αυτό γλυπτό παρουσιάστηκε σε διεθνή έκθεση που έγινε χθες στη Δαμασκό και αφου πήρε το βραβείο Γκίνες περιμένει τώρα να το... εξαφανίσουν.

http://troktiko.blogspot.com

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #139 στις: Αύγουστος 03, 2010, 15:10:50 μμ »
Καρχαρίας στη στεριά

Άφωνοι έμειναν οι λουόμενοι στην παραλία του Seaside Park στο Barnegat Barrier στο Jersey των ΗΠΑ, όταν είδαν έναν καρχαρία μήκους περίπου δύο μέτρων να βγαίνει στην αμμουδιά!

Το περιστατικό έγινε στις 14:30 τοπική ώρα της Παρασκευής και καταγράφηκε από την κάμερα ενός από τους λουόμενους στην παραλία.
Ο καρχαρίας βγήκε μέχρι την παραλία και στη συνέχεια επέστρεψε προς τα βαθιά σαν να μην τρέχει τίποτα!
Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ο καρχαρίας, που μοιάζει να είναι νεαρής ηλικίας «μπλε» καρχαρίας ακολούθησε ένα σκάφος ψαρά, ο οποίος μόλις είχε πιάσει ένα ψάρι στην πετονιά του και το τραβούσε προς τα έξω. Ο καρχαρίας ακολούθησε το ψάρι, έχασε προσωρινά τον προσανατολισμό του και βγήκε στα ρηχά.

Η συγκεκριμένη παραλία έχει κλείσει τρεις φορές φέτος, εξαιτίας της παρουσίας καρχαρία στην περιοχή.

πηγή: zougla.gr
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!