Αποστολέας Θέμα: Τριήμερο στην Κέρκυρα  (Αναγνώστηκε 14537 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Τριήμερο στην Κέρκυρα
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 08, 2010, 20:41:39 μμ »
Πρίν δύο μέρες πληρωσα το καφέ στο Λινστον € 3,5!!!
Γενικά οι τιμές στη Κέρκυρα αυτή την εποχή ειναι νορμάλ....αλλά και το καλοκαίρι μου είπαν οτι ήταν πολύ καλές!!

Κερκυραία, θα συμφωνήσω μαζί σου για όλα οσα ειπες για τη Κέρκυρα.
Εγω κατάγομαι απο Κρήτη, αλλά με μάγεψαν τα τοπία του νησιού, η φύση, τα χωριά και οι φιλοξενοι κατοικοι!!!
Οσο για τα αξιοθέατα...τι να πώ,κάθε γωνιά της πολής και μια ιστορία...μολις επιστρεψω θα ανεβάσω αναλυτικά τις εντυπώσεις μου και πολλές πληροφοριες για το νησι...

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 09, 2010, 06:25:05 πμ »

Εγω κατάγομαι απο Κρήτη, αλλά με μάγεψαν τα τοπία του νησιού, η φύση, τα χωριά και οι φιλοξενοι κατοικοι!!!

Και ο captain George... μη ξεχνιομαστε!!! :bigr:

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 11, 2010, 20:25:53 μμ »

Και ο captain George... μη ξεχνιομαστε!!! :bigr:

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Αποσυνδεδεμένος PanosBouaci

• Newbie
  • *
Κέρκυρα
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 17, 2011, 20:12:46 μμ »
Είμαι η Αγγελική  από Κέρκυρα.

Μόνιμα ερωτευμένη με το νησί. Παρόλο που είμαστε λάτρες ταξιδειών κάθε που φεύγουμε απ το νησί μελαγχολούμε. Και κάθε που επιστρέφουμε ... είναι δύσκολο να περιγράψεις συναισθήματα.

Ο κάθε άνθρωπος βλέπει υποκειμενικά τα μέρη. Εχω λατράψει Κρήτη, Λευκάδα+++ και πολλά άλλα μέρη.
Η Κέρκυρα είναι όμορφη φυσικά. Η συζήτηση μου θυμίζει μοντέλα. Τα περισσότερα για να εντυπωσιάσουν είναι 3 ώρες μπροστά από ένα καθρέφτη. Αλλά η φυσική ομορφιά είναι το κάτι άλλο.
Σύντομα θα προσπαθήσω να σας ανεβάσω φώτο του νησιού. Πιστεύω να τα καταφέρω.

Σε ανωτέρω σχολιασμούς να αναφέρω τα εξής : η μόνη εκκλησία που είναι κοντά στη πολυκλινική είναι η Πλατυτέρα και όχι η Παντάνασα όπως αναφέρει κάποιος.
Επίσης Παπαφλωράτος δεν γνωρίζω που βρίσκεται? Μη νομίζεται ότι τα ξέρω όλα επειδή είμαι από εδώ.

Σε ποιά ενότητα θα μπορούσα να ανεβάσω πληροφορίες και φώτο του νησιού.

Έχετε δει τη διαφήμιση με το ΣΕΑΤ που προσπαθεί να το πουλήσει ο αντιπρόσωπος και ο υποψήφιος πελάτης βρίσκει δικαιολογίες...
Το νησί είναι ΥΠΕΡΟΧΟ...

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Απ: Κέρκυρα
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 17, 2011, 20:19:59 μμ »

Σύντομα θα προσπαθήσω να σας ανεβάσω φώτο του νησιού. Πιστεύω να τα καταφέρω.

:welcome: Αγγελική από την όμορφη Κέρκυρα
Φωτογραφίες μπορείς να ανεβάσεις στην Gallery (εδώ μπορείς να βρεις οδηγίες http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,4989.msg46441.html#msg46441 και οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσεις στείλε pm να σε βοηθήσω)

Σε ποιά ενότητα θα μπορούσα να ανεβάσω πληροφορίες και φώτο του νησιού.

και εδώ μπορείς να γράψεις πληροφορίες για το νησί http://www.travelchat.gr/forum/index.php/board,27.0.html δημιουργώντας ένα καινούργιο θέμα
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος PanosBouaci

• Newbie
  • *
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 17, 2011, 20:34:28 μμ »
Θα καθυστερήσω λίγο για τις φώτο.

Διάβασα τις οδηγίες και δεν έχω αυτή τη στιγμή φώτο του νησιού τόσο μικρά αρχεία η φωτογραφική μας κάνει τεράααστια αρχεία.

Εχω ένα υπέροχο CD rom της Κέρκυρας σε μορφή παρουσίασης.Κέρκυρα όπως δεν την έχει ξαναδεί κανένας πλην των κατοίκων της. Κέρκυρα χειμώνα, Κέρκυρα χιονισμένη, Κέρκυρα στολισμένη....

Δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να κάνω εύκολα διαχωρισμό ενοτήτων του νησιού και "σμίκρυνση" αρχείων πάντως θα προσπαθήσω σύντομα.

Αποσυνδεδεμένος natasa

• Newbie
  • *
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 21, 2011, 19:58:46 μμ »
θα Συμφωνησω με την Αγγελικη σε ολα Και εγω απο Κερκυρα ειμαι και απλα θελω να πω οτι στο λιστον ο καφες κοστιζει 3.20 καπουτσινο ο φρεντο  και οχι 5 που ειδα καπου.Γενικα εχει ωραια εστιατορια και οικονομικα ακρει να ξερεις το νησι καλα. θα προσπαθησω να ανεβασω φωτος απο την παλαια περιθεια που πηγα για φαγητο την προηγουμενη Κυριακη ενα εκπληκτικο μερος εδω στην Κερκυρα ειναι προς Αχαραβη δηλαδη προς το βορειο μερος του νησιου με απιστευτη θεα.Εκει καποτε πριν παρα πολλα χρονια εμεναν κατοικοι εκει τωρα ποια εχουν γινει 3 4 εστιατορια μονο αλλα χωρισ να χαλασουν το παραδοσιακο εκει σημειο θα καταλαβετε μολις ανεβασω φωτος :smile_:

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 21, 2011, 21:46:10 μμ »
Η παλιά Περίθεια είναι πράγματι πάρα πολύ όμορφη κι εκέι είχαμε κάνει ένα από τα καλύτερα τσιμπούσια!Συμφωνώ και επαυξάνω ότι η Κέρκυρα είναι από τα ωραιώτερα νησιά της χώρας μας με πολύ ζεστούς ανθρώπους,καταπληκτικές παραλίες και ποιοτικό φαγητό.Μου έχει αφήσει τις ομορφότερες αναμνήσεις και προσωπικά πιστέυω ότι είναι το καλύτερο νησί για διακοπές από τα επτάνησα,μετά θα έβαζα την κατά πολύ μικρότερη της Ιθάκη και τελευταία την Λέυκάδα που είχα πάει το προηγούμενο καλοκαίρι και πραγματικά δε θέλω να ξαναπατήσω ΠΟΤΕ!!!

Αποσυνδεδεμένος κερκυραια

• Full Member
  • τρελα με την Κερκυρα!!!
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 23, 2011, 15:34:46 μμ »
Γενικα στο νησι(μου!) οι τιμες ειναι πολυ λογικες,και στα καφε & στο φαγητο.Οταν αρχισει & καλοκαιριαζει & καποιος θελει πληροφοριες για οτιδηποτε,εδω ειμαι!!χιχιχι....αντε,μετραω τις μερες σαν τους φυλακισμενους για να ξαναδω το καταφυγιο μου!!! :kiss:

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 23, 2011, 19:08:18 μμ »
Η παλαιά Περίθεια είναι το δεύτερο χωριό που με μάγεψε στη νησί.
Στην ιστορία μου για τη Κέρκυρα θα σας παραθέσω αρκετές φωτογραφίες απο Περίθεια.

οσο για τις τιμές, στις οποίες αναφερθηκε η Κερκυραία, δεν έχω επισκεφθεί το νησί καλοκαίρι αλλά μου είπαν οτι οι τιμές είναι πλέον πολύ πολύ λογικές.
Τις τιμές τις βρήκα αρκετά καλές για χειμώνα μιας και επισκέφθηκα τα νησί το Νοέμβριο.
Για το καφέ στο Λιστον, που σχολιασε πιο πρίν η natasa, θα συμφωνήσω απολυτα ότι είναι έτσι ακριβώς. Πληρώνες € 3,20 σε ένα υπέροχο περιβάλλον και με πολύ ωραία εξυπηρέτηση!!! Δε πιστευα τις τιμές που πλήρωνα το καφέ, με το κέικ μαζί η τα κουλουράκια!!!