Γεια & χαρα σε ολους σας

Ειμαι καινουρια & να σας πω την αληθεια οταν ειδα το θεμα της συζητησης αποφασισα να γραφτω για να πω την αποψη μου.Λοιπον,εγω σε ολους συστηνομαι ως Κερκυραια,με πολυ καμαρι & ας μην ειμαι απο εκει!Με χουν παρει χαμπαρι οι φιλοι μου & ριχνουμε γελιο...

Εδω & 8 χρονια,απο τοτε που πηγα γαμηλιο ταξιδι,επαθα την πλακα μου......καθε καλοκαιρι απο κει & περα παμε εκει!Οχι οτι δεν εχω ταξιδεψει αλλου,εχω γυρισει σχεδον ολη την Ελλαδα & καποια ταξιδακια εξωτερικο,αλλα μ αυτον τον τοπο.....μαγευτηκα!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμενω καθε χρονο να την ξανα αντικρισω,κατι σαν ερωτας δηλαδη!Αυτο το νησι εχει την δικια του μυρωδια,ταυτοτητα,αρχοντια,μαγεια!Το φυσικο της καλος ειναι τρομερο,ο συνδιασμος της οργιωδους βλαστησης & των ειδυλιακων ακρογιαλιων,εξαιρετικος!Τα συναισθηματα που σου δημιουργουντε ανακαλυπτοντας την πολη μεσα απ τα παλια καντουνια,μαγικα!Αυτα & αλλα ΠΟΛΛΑ ειναι λιγα απ το τι σημαινει για μενα αυτος ο υπεροχος τοπος!Τελος,θελω να πω πανω σ αυτα που διαβασα λιγο πιο πανω(περι ακριβειας κτλ)σε σχεση με αλλα μερη,η Κερκυρα ειναι πολυ νορμαλ στις τιμες της!Δηλαδη,οταν για εναν διπλο ελληνικο & εναν φρεντο πληρωνω 5 ευρω στο Λιστον & αντοιστιχα στην Χαλκιδα πληρωνω 8,στην Σκυρο 7,στην Κηφισια 7μιση,στην Ελατη 7,ειναι μια χαρα!Για ποτο παλι(σε μερη παντα in μιλαω & κεντρικα!) φυσιολογικα!Τωρα για φαγητο,στα περισσοτερα που εχουμε παει,οπως το La famiglia,το venetian well στην κρεμαστη(βενετσιανικο πηγαδι),το La cucina(με τα χειροποιητα μακαρονια!) ειναι normal οι τιμες!Αναλογα βεβαια & τι θα παρεις,για παραδειγμα ο τρυπας ειναι τσιμπιμενος αλλα δεν παιζεται....η πιπεριτσα για το μερος που βρησκεται & τα πιατα του ειναι φυσιολογικα!Ελατε λιγο στην πολη που ζω(Χαλκιδα) & μετα θα δειτε πως η Κερκυρα για αυτο που ειναι εχει μια χαρα τιμες!