Αποστολέας Θέμα: Διήμερη εκδρομούλα σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη  (Αναγνώστηκε 11258 φορές)

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
οριστε...γυρισα και ειμαι ετοιμη να μοιραστω εμπειριες!  :bigr:
ας μιλησω κατ'αρχην για την ορεστιαδα μιας και αυτο ειναι το θεμα εδω. Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε... Ειναι πραγματικα νεοχτιστη πολη και γι'αυτο δεν εχει καποιο ιδιαιτερο "χρωμα" κατα τη γνωμη μου... Εξαιρετικα ρυμοτομενη παντως αλλα πολυ ψυχρη. Γεμααααατη φανταρους! Οι κοπελες σχετικα με τους αντρες στις καφετεριες ειναι μετρημενες στα δαχτυλα. Μετα την εξοδο των φανταρων απ'οτι μου ειπαν βγαινουν οι ντοπιοι τη βολτα τους.... Μειναμε τελικα στο ξενοδοχειο "βιεννη".Ενταξει ηταν. 50 ευρω το δικλινο...ικανοποιητικο σε γενικες γραμμες. Αρκουσε που ηταν καθαρο και πολυ κοντα στο κεντρο.
Η Αλεξανδρουπολη ειναι σιγουρα πιο ομορφη.Εκανα βολτα στο κεντρικο δρομο με τα πολλα μαγαζια και χαζεψα εδω κι εκει.Αλλα αυτο που αξιζει περισσοτερο ειναι η βολτα στα σοκακια της και βεβαια στη πλατεια εκει που ειναι κι ο φαρος.Οικογενειες,παιδακια,καροτσια,φανταροι (και παλι), ποδηλατα και γενικα ομορφοι και χαλαροι ρυθμοι.Πετυχα και τη μερα που ειχε παζαρι...Εκανα κι εκει τη βολτα μου και τα ψωνια μου  :blum: μεγαλο παζαρι με πολυ κοσμο.Εφαγα σε ενα πολυ ωραιο μαγαζακι μεσα σε ενα στενο,εκει που ειναι ολες οι ταβερνες που σερβιρουν το φαγητο στη λαδοκολλα  :bigr: .Το μαγαζι λεγοταν "δειπνοσοφιστες",οι τιμες του πολυ καλες (επειδη ειμαι φοιτητρια ειχα και εκπτωση) και το φαγητο του το ιδιο.Ολα στη λαδοκολλα και πεντανοστιμα...Εκατσα με τις ωρες στη πλατεια κατω απο το φαρο, εβλεπα τους γλαρους, τη θαλασσα και επιασα και τη κουβεντα με μια κυρια απο'κει....Ω ναι την ιστορια της ζωης της μου ειπε  :bigr: Γενικα ενα ταξιδακι 2 ημερων ηταν αλλα γνωρισα και μιλησα με πολυ κοσμο.Στο κτελ κουβεντιαζα με μια στρατιωτικο που λατρευει τα ταξιδια και μου περιεγραφε τη περιπετεια της που αποκλειστηκε στη γαλλια λογω τεφρας,που πηγε οδικως στην ισπανια και απο'κει γυρισε αθηνα....στο αεροπλανο με εναν κυριο ηλικιωμενο....στο αεροδρομιο με ενα ζευγαρι....γενικα ολες οι γνωριμιες ηταν πολυ ενδιαφερουσες. :bigr:
Ηταν τοσο συντομο αλλα τοσο γεματο ταξιδακι....Νιωθω πολυ χαρουμενη με τον εαυτο μου που το εκανα αυτο και το εκανα μονη μου  :bigr: ειχα βεβαια κι εσας  :kiss: δε μπορω να πω οτι μου αρεσε που πηγα μονη μου για φαγητο ή που περιμενα πολλες ωρες μονη μου αλλα ηταν εμπειρια κι αυτο μ'αρεσει πολυ  :smile_: :happy:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
Διήμερη εκδρομούλα σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 29, 2010, 14:04:08 μμ »
μερικες φωτογραφιες
Η πλατεια της ορεστιαδας

Στο μπαλκονακι του δωματιου μας
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 29, 2010, 14:05:24 μμ »
Αμεσως πριν το διδυμοτειχο

Στη πλατεια της αλεξανρουπολης

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 29, 2010, 17:18:56 μμ »
τελικα δεν μας ειπες το πιο σημαντικο την αντιδραση του γιωργου.. το καταλαβε τι ειπε..
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 29, 2010, 17:30:36 μμ »
ο γιωργος το ηξερε τελικα οτι θα παω.οταν του εδωσαν αδεια ειχα κλεισει ηδη εισητηρια γιατι του την εδωσαν 2 μερες πριν παω εγω.οποτε οταν μου ειπε οτι πηρε αδεια τοτε του ειπα τι ετοιμαζα γιατι αλλιως θα πηγαινα εγω και ο γιωργος θα ηταν εδω...  :mocking: ευτυχως η αδεια του ξεκινουσε την ημερα που πηγα οποτε ηταν εξω και ειμασταν μαζι και την επομενη μερα φυγαμε μαζι αλλα με διαφορετικες πτησεις δυστυχως.
να σας πω και το καλο οτι ο γιωργος πηρε μια φιλη μου να της πει οτι ερχεται με αδεια και να συνεννοηθουν για να μου κανει εκπληξη! εκπληξη στην εκπληξη πηγαμε να κανουμε!!! ετσι του εξηγησε η φιλη και τελικα το εμαθε....

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 29, 2010, 18:59:51 μμ »
τελειο μπραβο αξιο το παιδι... παιδια νομιζω το θεατρο που διαλεξαμε στην αθηνα ηρθε θεσνικη...χαχα :bigr:
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Διήμερη εκδρομούλα σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 01, 2010, 12:55:14 μμ »
Πωπω και δευτερο story το manelaki!! :yahoo:
Ηταν μη παρει φόρα!! :laugh:

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 01, 2010, 13:04:00 μμ »
χεχε...   :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ολο και ξεπεταγονται ιστοριουλες!!!  :bigr:
ευχαριστω  :smile_:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 01, 2010, 23:57:46 μμ »
Μπράβο! Πάντα όμορφα ταξείδια εύχομαι! Οι φωτογραφίες της Αλεξανδρούπολης με πήγαν πίσω μερικούς μήνες.  :good:

Εύχομαι να ακολουθήσει γρήγορα το επόμενο ταξιδάκι.

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 02, 2010, 23:19:06 μμ »
Αυτο συζητουσαμε σημερα ! Που θα'ναι το πρωτο μας ταξιδι στο εξωτερικο  :blum:
Μακαρι να ερθει συντομα και να'ναι τοσο ομορφο οσο το φανταζομαι  :smile_:
Ευχαριστω παρα πολυ evi  :kiss: :kiss: :kiss: