Καλοκαίρι 2099, με εφαγε η γυναίκα μου, παμε και παμε (μαζί με τα παιδιά σύνολο 4 ατομα), διαθέσιμος χρόνος 2 εβδομαδες, πρώτα πήγαμε Χανιά, ένα πρωι βόλτα στην παραλία καφεδάκι και ενημέρωση απο τους σερβιτόρυς για χώρους να επισκεφθούμε, πηραμε τις info μας καβαλαμε το jeep και φύγαμε, δρόμο περνουμε δρόμο αφήνουμε βρισκόμαστε απο τα Χανιά στο Ελαφ....πως το λενε, μαλιστα, και? δηλαδή που το εντυπωσιακό? στους κατσικόδρομους? στα στροφιλίκια? στις παραλίες? χιλιες φορές καλίτερες της Χαλκιδικής, με την αμμουδα τους και χωρίς πέτρες. 3 μέρες Χανιά και βόλτες απο εδώ και απο εκι, συνεχίζουμε Ιεράπετρα και κατέβασμα στα νότια, όοοοοοοοχι δεν πηγαμε στα φαράγγι, διακοπές κάνουμε δεν ξεποδαριαζόμαστε ώστε οταν γυρίσουμε να θέλουμε αλλες 2 εβδομαδες για αποθεραπεία... τα είδαμε και τα αρχαία στα νότια (μία μέρα και εκι), αντε καλές μου ρόδες ανεβαίνουμε Ηράκλειο για να δούμε Μυκήνες, μεσημέρι άφιξη στις Μυκήνες, μια χαρά μέχρι της 2 είχαμε καθαρίσει και Μυκήνες, τώρα! τι κάνουμε? όπου κοιμάστε θέλουμε και μια 120αρα.... πάμε Ανατολικά να βγάλουμε το δρομολόγιο μπας και βρούμε να κοιμιθουμε κάπου βολικά, τα μισα Ηοτελια κλειστά τα υπόλοιπα με τουρίστες και παίρνουν κεφάλια.... βρίσκουμε σε ένα ριμαδοχώρι κάτι οικονομικό, τάχα καθομαστε να φάμε και μετά για ξεκουραση στο δωμάτιο, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ? AIRCONDITION?

AAAAAAAAA OXI AYTΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ!!!!!!!!!! παρακαλώ?

τι λεει ρε Νίκη αυτη? ξερω γω ρε Πέτρο εδω έτσι το έχουν μάλλον!!!!!!!!! ευτυχώς λυπήθηκε τα παιδιά και μας ανοιξε το ριμαδοcondition και κάπου μέσα στα χιονια βλεπαμε και κανενα έργο στην ΤΒ. Την επόμενη μέρα ξάνα βόλτα στα Νότια για να δούμε και την κάτω μεριά μπας και ξεχωρίσει τίποτα αλλα που...... τίποτα!!!!!!!! Οικοδομές, κάτι υποτιπόδοι παραδοσιακά, ναχαμε και λέγαμε, ότι πρέπει για τους ξένους, από εκί Φοινικοδασος, εδώ κάτι γίνεται ... αλλά μακριά ρε παιδιά..... τέεεεεελος πάντων καναμε το μπανακι μας, απολαύσαμε και την Χαλκιδικιότικια θάλασσα δώσαμε και στην παρκαδόρισα χαιρετισμούς απο την πατρίδα, καθότι σαλονικιά. Απόγευμα μας βρηκε έξω απο το Ηράκλειο και έτοιμους για φευγιό.... Τελευταία μέρα αποφασίσαμε να ξοδευτούμε, βρισκουμε ενα καλο hoteli, είχε και Κρητικια βραδιά, μπόλικο φαγητο, μια χαρά μας έκατσε, επόμενη μέρα πρωι πρωι στο θαλάσσιο πάρκο, εξόχο δεν μπορώ να πω, τελιώνουμε νωρίς και απο εκί και πάμε βόλτα στο Ηράκλειο, έκσοχο δεν μπορω να πω μέσα στην οικοδομη, στην ζέστη, αλλά όμορφηη παλιά πόλη.
Μεσιμέρι τρώμε και αναμονή στο λιμάνι (καθότι εκί έχει δροσιά λόγω aircondition) eεπιτέλους απογευματιάσαμε ... φεύγει και το πλοίο, καλό μας ταξίδι και καλή επιστροφή.
Δεν θα σας πω την συνέχεια της επόμενης μέρας που μας βρήκε στην Αθηνα, στο ΑρΜουσείο της Ακρόπολης, μετά στους Δελφούς στην συνέχεια στο Βόλο μπας και βρουμε κανένα hoteli που να μην ξυρίζει κόντρα και καταλήξαμε στο Αιγίνιο να κοιμόμαστε στην πεθερά μου!!!!!!!!!!!!
Σας κουρασα εεεεεε........ ξέρω ξέρω αυτό δεν ήταν διακοπές αλλά και γω...... τι την ακούω την γυναίκα μου αφού ξέρω....... χαχαχαχαχαχ