Γεια χαρά από Ιρλανδία
« Εστάλη στον/στην: dk στις: Σήμερα στις 02:57:06 »
--------------------------------------------------------------------------------
Έλα βρε Δημήτρη
Μπήκα και εγω στο travelchat να βρω την υποσελίδα που ανάρτησες για την Ελληνική Κοινότητα Ιρλανδίας και μπερδεύτηκα.
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη, και το μόνο που κατάφερα είναι να βρω τον τρόπο να σου στείλω προσωπικό μήνυμα.
Εδώ είμαστε -όσοι ομογενείς έχουν απομείνει, γιατί οι περισσότεροι είναι στην Ελλάδα για διακοπές ακομα- όλοι καλά, και ελπίζουμε και εσείς το ίδιο. Όταν ευκαιρήσεις στείλε μου ένα μήνυμα στο thomae.kakouli@itcarlow.ie να με καθοδηγησεις πώς να μπαίνω για να σας γράφω τα νέα από την Ιρλανδία, και από άλλα μέρη καθώς ταξιδεύω για τη δουλειά μου 1-2 φορές το χρόνο.
Να δώσεις όλη μου την αγάπη στη εξαιρετική κυρία σου τη Ξένια. Σας περιμένω του χρόνου να κάνουμε Πρωτομαγιά στην Ιρλανδία. Μπορεί να βρέχει βέβαια ,αλλά Ιρλανδία χωρίς βροχή δε νοείται. Άντε μπας και καταφέρεις και την ξινομηλιά την αδερφή μου να έρθει που τη λιβανίζω χρόνια τώρα και δεν έρχεται.
Καλό βράδυ και τις καλύτερες ευχές μου σε όλους σας!!
Θωμαή
Ελαβα το παραπανω μηνυμα πριν μερικες ωρες απο την Θωμαή Κακούλη, Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Ιρλανδίας και αδελφη της δικιας μας Χρυσας που μαλλον προσπαθει να μαθει πως γραφουν στο φορουμ γιατι τα bloka.com εκλεισαν!!

Οπως βλεπετε η Θωμαή δεν μας ξεχασε...προσπαθησε να μας γραψει εστω και με αυτον τον τροπο!!!

Θωμαή...υιοθετησε ενα nickname που σου αρεσει και προχωρα κανοντας εγγραφη στο travelchat...δεν χρειαζεται τιποτα αλλο...εδω θα μπαινεις, στην ενοτητα ''Ταξιδεύοντας στο Εξωτερικό
Θυγατρικοί πίνακες: Ευρώπη'' και θα μας γραφεις τα νεα σας.
Σου κανω και ''μονιμοποίηση θεματος'' για να το βρισκεις ευκολα (θα ειναι παντα στη κορυφη).

Σ'ευχαριστω που δεν μας ξεχασες και ανταποκριθηκες τοσο συντομα...αλλα σ'ευχαριστω για αλλη μια φορα και για την προσκληση-φιλοξενια στην πολη σου.
Εκτος απροοπτου...Πρωτομαγια θα ειμαστε εκει μαζι με την ξινομηλιά αδελφή σου!!!
