Αποστολέας Θέμα: Διακοπές σε Βέλγιο και Ολλανδία  (Αναγνώστηκε 3856 φορές)

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
Διακοπές σε Βέλγιο και Ολλανδία
« στις: Μάρτιος 07, 2010, 17:38:23 μμ »
Σοφια,για πες μου τη γνωμη σου,για διακοπες σε Βελγιο και Ολλανδια.
Απο οτι ξερω,δεν ειναι μακρινες οι αποστασεις.Βολευει το τρενο?Oρμητηριο το Αμστερνταμ ή Αμστερνταμ και Βρυξελλες?Το καλυτερο θα ηταν βεβαια ενα ορμητηριο.
Πως ειναι τα ξενοδοχεια ή μηπως θα μας παει ο κουκος αηδονι?Aυτo σε συναρτηση με το παρακατω.
http://www.amsterdam.info/travel/brussels/

ΥΓ,εχει πλακα το travelchat!Μπορεις να μιλας για αρκετους προορισμους ταυτοχρονα,αρκει βεβαια να σου απαντανε :laugh:
Δημητρη,εχεις αποψη για το παραπανω λινκ ή θα μου απαντας μονο για τη Βαυαρια (αστειακι,μπρρρρρ...) :  :dance:
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Διακοπές σε Βέλγιο και Ολλανδία
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 07, 2010, 17:50:04 μμ »
Ανοιξα νεο τοπικ, νομιζω ειναι καλυτερα.

1)Εδω θα σου πω λιγα και καλα...με ορμητηριο τις Βρυξελλες μπορεις να γυρισεις ολο το Βελγιο, οι κυριοτερες πολεις του βρισκονται κοντα.
2)Στο Αμστερνταμ τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα...θα δυσκολευτεις να βρεις φτηνο δωματιο οπως το θελεις.

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 07, 2010, 18:31:20 μμ »
Ειναι και οι Γερμανοι που μας εχουν στη μπουκα...Μεταξυ Βαυαριας και  Βελγιου τι θα επελεγες?Αν και συγκρινω διαφορετικα μεγεθη.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 07, 2010, 22:53:49 μμ »

Μεταξυ Βαυαριας και  Βελγιου τι θα επελεγες?Αν και συγκρινω διαφορετικα μεγεθη.

H Γερμανια μου αρεσε πολυ περισσοτερο. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 07, 2010, 23:20:03 μμ »
Ολλανδία δεν έχω πάει και από Βέλγιο στις Βρυξέλες και Μπρυζ. Η τελευταία καταπληκτική πόλη. Σε σχέση με το Μόναχο η βασική διαφορά είναι οτι η Βαυαρία είναι στις παρυφές των Άλπεων όπου εκτός από τις πολύ όμορφες πόλεις έχει και καταπληκτικά τοπία. Τα τοπία στα βόρεια είναι λίγο μονότονα. Ωραία , δε λέω αλλά εντελώς επίπεδα.
Οι Βρυξέλες εμένα δεν με ενθουσίασαν. Η Γκραν Πλας πολύ όμορφη, η γύρω περιοχή έχει κάποια ενδιαφέροντα και το πιο ενδιαφέρον ίσως (κατά την ταπεινή μου γνώμη) το Ατόμιουμ, με τη Μινι Γιούροπ (ειδικά αν έχεις μικρό παιδί μαζί). Μια μέρα φτάνει.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 07, 2010, 23:30:50 μμ »

Οι Βρυξέλες εμένα δεν με ενθουσίασαν. Η Γκραν Πλας πολύ όμορφη, η γύρω περιοχή έχει κάποια ενδιαφέροντα και το πιο ενδιαφέρον ίσως (κατά την ταπεινή μου γνώμη) το Ατόμιουμ, με τη Μινι Γιούροπ (ειδικά αν έχεις μικρό παιδί μαζί). Μια μέρα φτάνει.

Συμφωνω!!

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 08, 2010, 01:19:34 πμ »
Αν θέλεις την γνώμη μου η Μπρυζ ( Μπρούχεν στα φλαμανδικά) δεν συγκρίνεται με τίποτα. Είναι η πιο όμορφη και παραμθυένια πόλη στην Ευρώπη. Αυτή βέβαια είναι μόνο η προσωπική μου γνώμη. Το Μόναχο είναι μια πολύ όμορφη βαυαρέξικη πόλη επίσης. Γενικά το Βέλγιο είναι μικρή χώρα και όπως είπαν και τα άλλα παιδιά, με ορμητήριο τις Βρυξέλλες βλέπεις τα πάντα κάνοντας ημερήσιες εκδρομές. Η Αμβέρσα πάλι αξίζει μια επίσκεψη, και για να ξαναγυρίσω στην πανέμορφη Μπρυζ, εκεί κατά την γνώμη μου - χρειάζεσαι τουλάχιστον δυο- τρεις μέρες με τόσα μουσέία, εκκλησίες και δρομάκια για να περιπλανηθείς.   
Συμφωνώ ότι αν έχεις παιδί μαζί το Μίνι Εύροπ στις Βρυξέλλες είναι μια καλή εμπειρία.