Αποστολέας Θέμα: Ταξίδι στην Πράγα  (Αναγνώστηκε 8360 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Eva

• Newbie
  • *
Ταξίδι στην Πράγα
« στις: Ιανουάριος 21, 2010, 11:36:29 πμ »
Καλημέρα σε όλους! Θέλω να πάω με τρέλα  :clap:  ενα ταξίδι στην Πράγα με τον κολητό μου για το Πάσχα. Ξέρει κανείς να μου πεί πληροφορίες για κανένα καλό και σχετικά φθηνό πακετάκι? Απ αυτά που έχουν μέσα αεροπορικά, ξενοδοχείο και ξενάγηση (Carlovy Vary και τα πέριξ). Θα είναι το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό γι αυτό...ότι χρήσιμο έχετε να μου πείτε, καλοδεχούμενο! Ευχαριστώ, Εύα.   :smile_:

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Απ: Ταξίδι στην Πράγα
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 21, 2010, 12:24:26 μμ »
 :welcome: Καλωσόρισες στο forum Eva.
Βρήκα μια ενδιαφέρον σελίδα http://www.cosmorama.gr/duration.asp?DID=158&ln=gr#Tour_Overview
Δυστυχώς δεν έχω πάει στην Πράγα για να μπορέσω να σου πω περισσότερα. Πάντως έχω ακούσει τα καλύτερα  :smile_:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 21, 2010, 13:23:44 μμ »
Εγω πηγα Πραγα με το αυτοκινητο μου...αλλα νομιζω πως μπορω να σε βοηθησω.
Ενα γραφειο που κανει πολυ Πραγα ειναι αυτο http://www.ebstravel.gr/ και απ'οτι θυμαμαι ειχε πολυ καλες τιμες...κοιτα κι εδω http://www.freeholidays.gr/ αλλα μπορεις να ψαξεις καλυτερα μονη σου επειδη γνωριζεις πότε και ποσες μερες θελεις να πας, σε τι ξενοδοχειο(*) θα μεινεις και τι εκδρομες θα κανεις!!

Αποσυνδεδεμένος Eva

• Newbie
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 21, 2010, 21:34:44 μμ »
Ελίνα, dk, ευχαριστώ πολύ! Μπήκα αλλά δεν έχουν βγάλει ακόμα προφανώς τις προσφορές και τιμές για Πάσχα οπότε δεν κατατοπίστηκα...Επίσης, στο site που μου έστειλες Ελίνα μου, έλεγε οτι είναι απαραίτητο το διαβατήριο. Ισχύει ή μπορώ να πάω με την καινούρια ταυτότητα? Ρωτώ διότι δεν έχω τίποτα απ τα δύο αλλά καινούρια ταυτότητα είναι πιο άμεσο και ανέξοδο να βγάλω ενώ για διαβατήριο έχει περισσότερη βαβούρα και ακριβά παράβολα. Thanks again! 

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 21, 2010, 21:44:22 μμ »
Ελίνα, dk, ευχαριστώ πολύ! Μπήκα αλλά δεν έχουν βγάλει ακόμα προφανώς τις προσφορές και τιμές για Πάσχα οπότε δεν κατατοπίστηκα...Επίσης, στο site που μου έστειλες Ελίνα μου, έλεγε οτι είναι απαραίτητο το διαβατήριο. Ισχύει ή μπορώ να πάω με την καινούρια ταυτότητα? Ρωτώ διότι δεν έχω τίποτα απ τα δύο αλλά καινούρια ταυτότητα είναι πιο άμεσο και ανέξοδο να βγάλω ενώ για διαβατήριο έχει περισσότερη βαβούρα και ακριβά παράβολα. Thanks again! 

Οι τιμες για τις εκδρομες του Πασχα πιστευω θα βγουν σε κανα μηνα...οσο για το αλλο μπορεις με τη νεα ταυτοτητα!! :smile_:

Αποσυνδεδεμένος PASTA

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 22, 2010, 10:48:49 πμ »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ eva...Η ΠΡΑΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΠΟΛΥ..
ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑΞΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΜ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ  ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΧΙΟΝΙ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.
 ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ
ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ ,ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ).
ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΠΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.. 
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ..
ΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΜ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΒΟΛΤΕΣ (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΡΑΜΜΗ 22 ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ.)
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ..

Αποσυνδεδεμένος Eva

• Newbie
  • *
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 04, 2010, 12:09:10 μμ »
Thanks Pasta   :smile_:

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 04, 2010, 17:24:32 μμ »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ eva...Η ΠΡΑΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΠΟΛΥ..
ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑΞΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΜ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ  ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΧΙΟΝΙ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.
 ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ
ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ ,ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ).
ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΠΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.. 
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ..
ΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΜ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΒΟΛΤΕΣ (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΡΑΜΜΗ 22 ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ.)
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ..

Κατα κανονα βαζουν το Καρλοβι Βαρι τελευταια μερα.Ειναι στην κριση του αρχηγου ποτε θα γινουν αυτες οι εκδρομες και συνηθως πιο πολυ αλλαζει ο αρχικος προγραμματισμος παρα οχι.Επισης ενα αλλο προβλημα,ειναι οταν μπερδευτει κι αλλο γκρουπ μαζι  που φευγει νωριτερα για Ελλαδα.Εγω ειχα αναγκαστει να τους παμε στο αεροδρομιο και να περιμενουμε κιολας.Αμα πια με τα ομαδικα...
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 11, 2010, 20:02:21 μμ »
Eva κοιτα κι εδω Πράγα-Κάρλοβυ Βάρυ με Αcadimostravel

Ισως να μπορεσω να σου εξασφαλισω μια μικρη εκπτωση επειδη εργαζεται εκει μια καλη μου φιλη. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος christos_

• Newbie
  • *
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 29, 2013, 11:36:21 πμ »
καλησπερα σ ολες και σ ολους!!Εχω να κανω μια ερωτηση σχετικα με την Πραγα..ψαχνω για ενα ξενοδοχειο αλλα το ερωτημα μου ειναι ποιο θεωρειται κεντρο της πολης?γνωριζει κανεις κατι?
Για να διανυσεις μια αποσταση μεγαλη το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι...το πρωτο βημα!