Αποστολέας Θέμα: Cinema : Ταινίες που είδαμε και προτείνουμε!  (Αναγνώστηκε 38138 φορές)

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Απ: Cinema : Ταινίες που είδαμε και προτείνουμε!
« Απάντηση #60 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 02:26:21 πμ »
Σήμερα είδα το Eat Pray Love. Είχα διαβάσει τις αρνητικότατες κριτικές αλλά πήγα μόνο και μόνο για να απολαύσω τα υπέροχα τοπία του Μπαλί. Ήταν από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει στην ζωή μου! Υπόθεση ταινίας: η ηρωίδα, μια επαγγελματικά πετυχημένη Αμερικάνα που ζει στην ΝΥ αποφασίζει στα καλά καθούμενα ότι κάτι της φταίει. Χωρίζει με τον άντρα της χωρίς να υπάρχει εμφανής λόγος, τα φτιάχνει με έναν πιτσιρικά ηθοποιό, τον χωρίζει και αυτόν χωρίς λόγο και αποφασίζει να ταξιδέψει επί έναν χρόνο ( είπαμε επαγγελματικά πολύ επιτυχημένη!! :laugh:) στην Ιταλία, στην Ινδία και στο Μπαλί.
Όπου κι αν πάει γνωρίζεται αμέσως με όλους και πιάνει φιλίες- που κρατάνε κιόλας ( εδώ με τον κολλητό σου που μένετε δύο τετράγωνα και δεν έχετε δεθεί τόσο!!!) ,  φυσικά γνωρίζει τον έρωτα ξανά με έναν κούκλαρο Βραζιλιάνο ( Χαβιέρ Μπαρδέμ) στο πανέμορφο Μπαλί κλπ κλπ. Είναι τραγικό που με δύο όμορφους ηθοποιούς, αρκετό ρομαντισμό, πανέμορφα τοπία κλπ δεν μπόρεσε αυτός ο σκηνοθέτης να φτιάξει έστω μια γλυκανάλατη χολυγουντιανή ταινιούλα που να περνάς την ώρα σου!!!
προς αποφυγήν!!! Ακόμα κι αν σας αρέσουν τα ταξείδια.

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #61 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 10:40:07 πμ »
λοιπον ευη και εγω το ιδιο εργο πηγα και ειδα χθες σε ενα σινεμα που καθονταν κοσμος μεχρι την πρωτη θεση...
εγω παλι το βρηκα μετριο...
μη πατε να το δειτε πεινασμενοι... θα ξελιγωθειτε.. μετα πηγαμε για.. μακαροναδα....
λοιπον ναι το σεναριο ειναι πολυ παραμυθι.. ακομα δεν καταλαβα πως απο την ινδια βρεθηκε ξαφνικα στο μπαλι...
δεν πειστηκα καθολου οτι τα βρηκε με τον εαυτο της... επειδη εκανε σχεση με καποιον που τον γνωριζε λιγες μερες...σιγα μη θεραπευτηκε... ισα ισα ανωριμοτητα μου φανηκε...
πηγε στην ινδια να βρει τον εαυτο της και τελικα σφουγγαριζε πατωματα....και μεσα απο ουρλιαχτα εκαμνε διαλογισμο.....
απλα τα τοπια ηταν ωραια .. το ντυσιμο της τελειως χαλια... και πετουσε και καποιες ατακες που ειχαν καποιο βαθυτερο νοημα..
καλα για ακομα μια φορα βεβαιωθηκα οτι δεν θελω να παω στην ινδια....
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #62 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 01:21:13 πμ »
Παράθεση
μη πατε να το δειτε πεινασμενοι... θα ξελιγωθειτε.. μετα πηγαμε για.. μακαροναδα....

Εγώ πάλι σιχάθηκα να τους βλέπω να ρουφούν τα μακαρόνια και να τους τρέχουν οι σάλτσες στα πηγούνια. Και γενικά σιχάθηκα αυτό το κλισέ: η Ιταλία για καλοφαγάδες και εραστές, η Ινδία για διαλογισμό στο μοναστήρι και το Μπαλί ονειρικό μέρος για έρωτα!

Εγώ συμβουλεύω , μην πάτε να το δείτε γενικώς!!! Ούτε σε DVD δεν αξίζει να χάσετε την ώρα σας , εκτός αν είστε θαυμαστές της Τζούλια Ρόμπερτς!

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #63 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 02:28:44 πμ »
Παράθεση

Εγώ πάλι σιχάθηκα να τους βλέπω να ρουφούν τα μακαρόνια και να τους τρέχουν οι σάλτσες στα πηγούνια.

πηγες χορτατη.. μαλλον.... :bigr:
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #64 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 11:08:26 πμ »
Splice

Ο Κλάιβ και η Έλσα είναι νέοι, έξυπνοι και φιλόδοξοι. Το νέο είδος ζώου που δημιούργησαν τους έχει κάνει διάσημους στον επιστημονικό κόσμο. Χωρίς να έχουν την έγκριση της φαρμακευτικής εταιρίας που τους χρηματοδοτεί, προσθέτουν ανθρώπινο DNA στο υβρίδιο που δημιούργησαν. Το αποτέλεσμα είναι κάτι που ξεπερνά κάθε φαντασία. Ένα θηλυκό υβρίδιο, ανθρώπου και ζώου, που θεωρούν πως αποτελεί το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του ανθρώπινου γένους. Νομίζουν πως δημιούργησαν τον τέλειο οργανισμό, μέχρι τη στιγμή που το πείραμά τους μεταμορφώνεται σε απειλή για όλη την ανθρωπότητα.

Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με περίεργο νόημα. Δεν ήταν αίσχος αλλά δεν ήταν κι ότι καλύτερο. Σίγουρα δεν αξίζει να πληρώσεις για να το δεις στο σινεμά.
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #65 στις: Οκτώβριος 13, 2010, 20:53:39 μμ »
Χθες είχα πάει στην πρεμιέρα της ταινίας "Δόλωμα γένους θηλυκού" μέσω του διαγωνισμού της vodafone.
Οι ηθοποιοί μου άρεσαν πάρα πολύ αλλά σαν ταινία δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Από την αρχή μέχρι το τέλος, περίμενα κάτι να γίνει ... δεν έγινε τίποτα όμως..

Χαλια...απογοητευση. Δε μου αρεσε καθολου. ακριβως το ιδιο ενιωθα κι εγω., περιμενα μπας και γινει τιποτα αλλα τζιφος.
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #66 στις: Οκτώβριος 19, 2010, 22:43:34 μμ »
Εχει δεί κανείς τη καινούργια ταινία της Julia Roberts? Το Eat Pay love? Θέλω να το δώ γιατί εχει γυριστεί στην Ινδία, την Ιταλία και το Μπαλί...

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #67 στις: Οκτώβριος 19, 2010, 22:46:22 μμ »
Εχει δεί κανείς τη καινούργια ταινία της Julia Roberts? Το Eat Pay love? Θέλω να το δώ γιατί εχει γυριστεί στην Ινδία, την Ιταλία και το Μπαλί...

Ψαχνουμε και λιγο... http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,2884.msg40466.html#msg40466

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #68 στις: Οκτώβριος 19, 2010, 22:46:51 μμ »
Διάβασε λίγο πιο πάνω το θέμα , έχουμε γράψει σχόλια.

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #69 στις: Οκτώβριος 19, 2010, 22:49:00 μμ »
Δε το είδα καλέεεεεεε :blush: :blush: :blush:
Με αποκαρδιώσατε τώρα...κι εγώ που ήθελα να δώ τη ταινία για το Μπαλί.....