Αποστολέας Θέμα: Cinema : Ταινίες που είδαμε και προτείνουμε!  (Αναγνώστηκε 38153 φορές)

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
Απ: Cinema : Ταινίες που είδαμε και προτείνουμε!
« Απάντηση #40 στις: Ιούνιος 27, 2010, 10:04:40 πμ »
Τις προάλλες είδα το twilight και το new moon,τις δυο πρώτες ταινίες απο την τετραλογία,και ενθουσιάστικα...

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 01:00:56 πμ »
Μέσα στο καλοκαίρι ήμουν αρκετά τυχερή και είδα αρκετές ταινίες. Δύο που θα αναφέρω εδώ: η μία είναι προς αποφυγή, το A Team με τον υπέροχο κατά τα άλλα Λάιαμ Νίσον. Φυσικά γνώριζα εξ αρχής ότι θα πάω να δω μια ανάλαφρη περιπέτεια και δεν είχα ιδιάιτερες αξιώσεις. Αλλά πραγματικά αυτή η ταινία έχει τόσο γρήγορα γυρίσματα, τόσο απότομες εναλλαγές κάμερας που στην κυριολεξία δεν συνειδητοποιείς τι βλέπεις. Οι σκηνές περνάνε σαν τρέιλερ. Χώρια ότι δεν υπάρχει ούτε καν μια δικαιολογία υπόθεσης, έστω για να υπάρχει μια ιστορία και ένας ΄λόγος ύπαρξης της ταινίας.
Η δεύτερη ταινία για μένα τουλάχιστον ήταν μια από τις ωραίες αναμνήσεις αυτού του καλοκαιριού, το Γράμματα στην Ιουλιέτα. Ανάλαφρη χαζο- ρομαντική ταινιούλα αλλά με την καταπληκτική ερμηνεία της Βανέσσας Ρεντγκρέιβ και τα υπέροχα τοπία της Ιταλίας. Ότι πρέπει για καλοκαιράκι. 

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #42 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 01:09:27 πμ »
Μια πολύ ωραία περιπέτεια που γυρίζεται στο εκπληκτικό Παρίσι είδα τις προάλλες...From Paris with love...με τον γερόλυκο john travolta...Πολύ ωραία με γρήγορες εναλλαγές...

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #43 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 01:16:33 πμ »
Τι μου θύμισες τώρα! Τον Τραβόλτα στα  νιάτα του στο Grease!! Όταν ήμουν παιδί ήταν από τις αγαπημένες μου ταινίες. Το έχω δει εκατοντάδες φορές και ξέρω τα τραγούδια απέξω!

Αποσυνδεδεμένος pliatsiko

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #44 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 01:17:55 πμ »
Είδα σε θερινό πρόσφατα το Soul kitchen! Γερμανική ταινία με απίστευτο χιούμορ και απολαυστικές ερμηνίες. :good:
Υπόθεση:
 ένας τρελός ροκάς που έχει ένα εστιατόριο της κακιάς συμφοράς το οποίο προσπαθεί να κάνει να ορθοποδήσει!!!Η αριστοκρατικής καταγωγής κοπέλα του και ένας αδερφός που μόλις βγήκε από τη φυλακή του κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη!
Έπεσα κάτω από τα γέλια!!
Όσοι έχετε παιδιά μην το δείτε μαζί τους γιατί έχει κανά 2 σκηνές που θα σας φέρουν σε αμηχανία.

Αλήθεια κάντε ένα κόπο, θα με θυμηθείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και μετά να μου στείλετε εντυπώσεις!!!! :bigr:

Αποσυνδεδεμένος pliatsiko

• Full Member
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 01:27:48 πμ »
Ακόμα είδα το avatar το οποίο μου άρεσε και εμένα αν και σε κάποια σημεία με κούρασε λιγάκι. Σίγουρα όμως ο κόσμος που έφτιαξαν και τα χρώματα είναι πολύ παραμυθένια!
Η τελευταία ταινία μου ήταν η αλίκη στην χώρα των θαυμάτων του tim burton (έχω αδυναμία στα σκηνικά και τους χαρακτήρες του) που μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αν και προτιμώ το παλιό cartoon της disney στο οποίο η τανία έχει βασιστεί!!!

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #46 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 01:35:31 πμ »
Με το Avatar ξετρελάθηκα όταν το είδα ( τα περασμένα Χριστούγεννα) , ίσως επειδή ήταν η πρώτη ταινία που είδα πραγματικά σε 3D σε σινεμά που είχε τις κατάλληλες προδιαγραφές για αυτό. Διέθετε επίσης το ηθικοπλαστικό μήνυμα για τον κόσμο. Χαρήκα πάντως που έχασε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας από το Hurt Locker, γιατί έχω την παλιομοδίτικη ίσως άποψη ότι τα βραβεία τελικά πρέπει να πηγαίνουν σε ταινίες που βασίζονται σε ερμηνείες και όχι μόνο σε τεχνικά εφέ.Διαφορετικά δεν θα χρειαζόμασταν καθόλου τους ηθοποιούς.

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #47 στις: Σεπτέμβριος 08, 2010, 00:48:43 πμ »
Πριν λίγες ημέρες είδα το "Inception", μου άρεσε πάρα πολύ αλλά δεν το συστήνω εύκολα γιατί με όσους φίλους και γνωστούς έτυχε να το συζητήσω παρατήρησα ότι οι απόψεις διίστανται πάρα πολύ. Ένα είναι σίγουρο: είναι από τις ταινίες που είτε θα ευχαριστηθείτε πάρα πολύ είτε θα βγείτε από το σινεμά και θα κλαίτε τα λεφτά σας. Μέτρια γνώμη αποκλείεται να έχετε.

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #48 στις: Σεπτέμβριος 08, 2010, 11:27:00 πμ »
M'αρεσε απιστευτα πολυ!!! το ιδιο και στη παρεα μου! Ηταν τοσο εξυπνη και τοσο καλοστημενη ταινια....στην αρχη λες παει θα χαθω και δε θα καταλαβω τιποτα και στο τελος τα εχεις καταλαβει ολα.... Επιανα τον εαυτο μου να καθεται με ανοιχτο το στομα. :laugh: Γενικα θεωρω το σινεμα πανακριβο και δε μου πολυ αρεσει να κλεινομαι μεσα στην αιθουσα γιατι συνηθως βλεπω μπουρδες αλλα αυτη την ταινια την ευχαριστηθηκα....επιτελους κατι καλο στους κινηματογραφους. :bigr:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος NoName

• Hero Member
    • NoName
« Απάντηση #49 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 13:30:50 μμ »
M'αρεσε απιστευτα πολυ!!! το ιδιο και στη παρεα μου! Ηταν τοσο εξυπνη και τοσο καλοστημενη ταινια....στην αρχη λες παει θα χαθω και δε θα καταλαβω τιποτα και στο τελος τα εχεις καταλαβει ολα.... Επιανα τον εαυτο μου να καθεται με ανοιχτο το στομα. :laugh: Γενικα θεωρω το σινεμα πανακριβο και δε μου πολυ αρεσει να κλεινομαι μεσα στην αιθουσα γιατι συνηθως βλεπω μπουρδες αλλα αυτη την ταινια την ευχαριστηθηκα....επιτελους κατι καλο στους κινηματογραφους. :bigr:

??? ??? ???

Ποιά ταινία?
Οι βλάκες είναι ανίκητοι.... αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

http://nonamegr.blogspot.com/