Αποστολέας Θέμα: Summer fun: 5 Ιδέες για ένα super Σ/Κ στην πόλη  (Αναγνώστηκε 13607 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sisy

• Sr. Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Summer fun: 5 Ιδέες για ένα super Σ/Κ στην πόλη
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 27, 2009, 23:23:15 μμ »
με τα καρτ δεν τα παω καλα... :bigre:που να με δεις με το αγωνιστικο.... :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Εγώ μπορώ να είμαι συνοδηγός στο αγωνιστικό...??? :yahoo:
Ας φύγουμε μέσα σε ένα φιλί για έναν άγνωστο κόσμο...!

http://forum.odigein.com

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 28, 2009, 03:59:56 πμ »

Εγώ μπορώ να είμαι συνοδηγός στο αγωνιστικό...??? :yahoo:

φυσικα....!!! :good:οποτε θες πες μου να σου παραχωρησω τη θεση μου.... :smile_:πολλοι αγωνες μαζευτηκαν βρε παιδια.... :laugh: :laugh:
ευκαιρια για ρεπο ψαχνω... :laugh: να κανω και το πρωτο μου μπανιο.... :yahoo:

υ.γ. οπως καταλαβες σισυ ακομη συνοδηγος ειμαι και δεν εχω δικο μου αγωνιστικο.... :sad:
διαλεγεις αυτοκινητο και μου λες να το κανονισω.δυσκολο αλλα κατι θα κανουμε..... :smile_:
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 13, 2010, 00:42:01 πμ »
http://www.mpafi.gr/index.php?sec=115&ctg=399
ΠΡΟΣΟΧΗ

Λόγω της πυρκαγιάς στο καταφύγιο στις 19/01/2009, οι υπηρεσίες διανυκτέρευσης καθώς και η διαδικασία κράτησης δεν είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Οι εργασίες αποκατάστασης διενεργούνται με ταχείς ρυθμούς και ευελπιστούμε ότι τα καταλύμματα θα είναι διαθέσιμα στο κοινό σε σύντομο χρονικό διάστημα!!!

Σημειώνεται ότι οι λοιπές δραστηριότητες και υπηρεσίες του καταφυγίου λειτουργούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή online.

Επίσης προτείνουμε να γραφτείτε στο newsletter μας για άμεση ενημέρωση για όλες μας τις δραστηριότητες!

Tι λυπητερο!!!!!! :chok: :sad: :sad: :sad: :sad:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 08, 2010, 09:41:37 πμ »

1. Εντυπωσιακές βουτιές στις νεροτσουλήθρες!

Το ότι μένουμε στην Αθήνα δε σημαίνει ότι θα κάτσουμε να… σκάσουμε! Λίγα μόνο χιλιόμετρα έξω από την Αττική έχουν δημιουργηθεί δύο πλήρως εξοπλισμένα και άκρως διασκεδαστικά υδάτινα πάρκα με τρομερές νεροτσουλήθρες για ατελειώτο παιχνίδι.
Το Copa Copana είναι ένας νέος πολυχώρος διασκέδασης στο 12ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών-Κορίνθου (Γέφυρα Σχιστού) στο Χαιδαρι με αμέτρητες δραστηριότητες εντός και εκτός νερού. Waterslides, πολλές πισίνες, καταρράκτες, χώροι αναψυχής και εστίασης που μένουν ανοιχτοί μέχρι αργά το βράδυ, αλλά και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για παιδιά, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, υπόσχονται μία υπέροχη μέρα κεφιού. Ενώ για όσους αναζητούν τη χαλάρωση, στο χώρο λειτουργούν Day Spa σε συνεργασία με το DNA Medi Spa. To highlight πάντως του Copa Copana είναι η τεράστια ποικιλία σε νεροτσουλήθρες, από την πιο απλή στην πιο περίπλοκη με βαθμό δυσκολίας που… χτυπάει κόκκινο! Το Copa Copana είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα για τις νεροτσουλήθρες, έως τις 7.00 για τις πισίνες και έως τις 2.00 τη νύχτα για τα Flocafe και το «νησί». Η είσοδος τις καθημερινές κοστίζει 16 ευρώ (15 ευρώ για φοιτητές, φαντάρους και νέους έως 20 ετών και 10 ευρώ για τα παιδιά), ενώ τα σαββατοκύριακα και τις αργίες η είσοδος είναι στα 20 ευρώ (17 και 12 αντίστοιχα για φοιτητές και παιδιά).

Το Water Fun, παλαιότερο, λειτουργεί στο 83ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου. Στις τεράστιες εγκαταστάσεις του θα επιδοθείτε σε δροσιστικές βουτιές στις διάφορες πισίνες του και σε άφθονο παιχνίδι στις αμέτρητες νεροτσουλήθρες του (kamikaze των 70 μέτρων, black hole των 110 μέτρων αλλά και μικρότερες, των 90 ή 37 μέτρων). Μπορείτε, επίσης, να πιείτε ένα δροσιστικό κοκτέιλ στο dry & wet tropical bar, ενώ όταν πεινάσετε θα απολαύσετε το γεύμα σας στο εστιατόριο του πολυχώρου. Το Water Fun είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10.30 έως τις 6.00 το απόγευμα, ενώ η είσοδος είναι 15 ευρώ για τους ενήλικες, 10 ευρώ για παιδιά τεσσάρων έως 8 ετών και δωρεάν για παιδιά κάτω των τεσσάρων.

Οι τιμες αλλαξαν!!

Η είσοδος τις καθημερινές κοστίζει 10 ευρώ για ενηλικες και 8 ευρω για παιδια και μαθητες δημοτικου και γυμνασιου, ενώ τα σαββατοκύριακα και τις αργίες η είσοδος είναι στα 15 ευρώ και 10 ευρω αντιστοιχα.

Καθημερινά:
COPA COPANA 10:00-02:00
Πισίνες 10:00-19:30
Νεροτσουλήθρες 10:00-18:00
Μαγική Πόλη 10:00-23:00

http://www.copacopana.gr/