Αποστολέας Θέμα: Summer fun: 5 Ιδέες για ένα super Σ/Κ στην πόλη  (Αναγνώστηκε 14983 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Summer fun: 5 Ιδέες για ένα super Σ/Κ στην πόλη
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 16, 2009, 09:20:47 πμ »

1. Εντυπωσιακές βουτιές στις νεροτσουλήθρες!

Το Copa Copana είναι ένας νέος πολυχώρος διασκέδασης στο 12ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών-Κορίνθου (Γέφυρα Σχιστού) στο Χαιδαρι με αμέτρητες δραστηριότητες εντός και εκτός νερού. Waterslides, πολλές πισίνες, καταρράκτες, χώροι αναψυχής και εστίασης που μένουν ανοιχτοί μέχρι αργά το βράδυ, αλλά και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για παιδιά, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, υπόσχονται μία υπέροχη μέρα κεφιού. Ενώ για όσους αναζητούν τη χαλάρωση, στο χώρο λειτουργούν Day Spa σε συνεργασία με το DNA Medi Spa. To highlight πάντως του Copa Copana είναι η τεράστια ποικιλία σε νεροτσουλήθρες, από την πιο απλή στην πιο περίπλοκη με βαθμό δυσκολίας που… χτυπάει κόκκινο! Το Copa Copana είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα για τις νεροτσουλήθρες, έως τις 7.00 για τις πισίνες και έως τις 2.00 τη νύχτα για τα Flocafe και το «νησί». Η είσοδος τις καθημερινές κοστίζει 16 ευρώ (15 ευρώ για φοιτητές, φαντάρους και νέους έως 20 ετών και 10 ευρώ για τα παιδιά), ενώ τα σαββατοκύριακα και τις αργίες η είσοδος είναι στα 20 ευρώ (17 και 12 αντίστοιχα για φοιτητές και παιδιά).

Σκεφτομουν να γινει η επομενη συναντηση μας εκει :yahoo: αλλα μολις τωρα ειδα τις τιμες  :dizzy: και να σκεφτει κανεις πως αυτες ειναι περσινες!!!
Δηλαδη εν ολιγης μια οικογενεια σαν τη δικη μου χρειαζεται 69 ευρω...αν ο 14χρονος γιος μου πληρωσει παιδικο εισιτηριο.
Νομιζω πως δεν αξιζει τον κοπο... :nea:

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 16, 2009, 16:23:51 μμ »
για καφε στην παρνηθα στο μπαφι ή στο φλαμπουρι....?

θα κανουμε και αναβαση παρνηθας θα ριξουμε και τα γκαζια μας.....  :mocking: :mocking: :mocking: :cool: :cool: :cool:
τι λετε για την επομενη συναντηση?

www.mpafi.gr ..... πολυ καλο και ενημερωμενο site...μου αρεσε. :good:

http://www.flabouri.gr/news.php επισης για το δευτερο καταφυγιο..... :smile_:
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 16, 2009, 16:46:20 μμ by GNS »
don't drink & drive!!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 23, 2009, 07:09:17 πμ »

4. Και το απόγευμα της Κυριακής go… kart!

Από τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες, είτε ξέρετε να οδηγείτε ή όχι είναι τα kart. Τα μικροσκοπικά αυτά αυτοκινητάκια με τις γρήγορες ταχύτητες και τα παιχνιδιάρικα «τινάγματα» στις απότομες διαδρομές μπορούν να σας χαρίσουν άφθονο γέλιο και μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης. Στην Kartland (Λ. Ανθούσας 8, Παλλήνη Αττικής, τηλ. 210 6668323) θα βρείτε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μία τεράστια πίστα καρτ με αυτόματη χρονομέτρηση, τρεις διαφορετικές κατηγορίες οχημάτων και φυσικά τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ο χώρος είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα και το κόστος της εισόδου είναι 9 ευρώ για τα παιδιά και 11 ευρώ για τους ενήλικες.

Στο συγκεκριμενο χωρο εχουμε βρεθει με φιλους απο το φορουμ του bloka και περασαμε υπεροχα!!!
Δεν θα ηταν ασχημη ιδεα καποια στιγμη να πιναμε καφεδακι εκει (υπαρχει υποδομη) και καποιοι απο μας να εκαναν και τις γυρες τους στην πιστα...που σημειωτεον δεν ειναι καθολου δυσκολη.
Θα ηταν ωραια εμπειρια για τις γυναικες της παρεας...και αν φοβαστε παρτε θαρρος απο το μελος και φιλη sisy που δοκιμασε!!! :yahoo:

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 25, 2009, 20:38:31 μμ »

go....go.....KART.....!!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 26, 2009, 10:40:06 πμ »

Να....οι γκαζιάριδες!!!!!   :wacko:

Αποσυνδεδεμένος palaiohelen

• Hero Member
  • Απ'όλους τους προορισμούς καλύτερο είναι το ταξίδι
    • ΕΛΕΝΗ.-
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 26, 2009, 10:43:48 πμ »
Έχει και εδώ πίστα kart στη Λαμία...έχω κάνει,ωραία εμπειρία ήταν αλλά λιγουλάκι σκληρό το τιμόνι!!!  :wacko:
Σ’ αγαπώ τόσο που δεν σε θέλω.
Γιατί δεν θες παρά ότι σου λείπει κι εσύ πια δεν μου λείπεις αφού στης αγάπης τον τόπο δεν χωρά η απόσταση.
Σ’ αγαπώ κι αγαπώντας σε, σε περιέχω, σε έχω αφού είμαι, είμαι από σένα και μαζί σου κι όπου κι αν είμαι έρχεσαι......

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 26, 2009, 12:52:06 μμ »

με τα καρτ δεν τα παω καλα... :bigre:που να με δεις με το αγωνιστικο.... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 26, 2009, 13:08:04 μμ »

με τα καρτ δεν τα παω καλα... :bigre:που να με δεις με το αγωνιστικο.... :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Ναι...ναι...να σε βλέπω μόνο...οχι να είμαι μέσα στο αγωνιστικό!!!!!  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 26, 2009, 13:13:49 μμ »

ο.κ. μπορεις να κανεις κερκιδα με την υπολοιπη παρεα και να μας εμψυχωνεται οταν περναμε απο μπροστα σας..... :yahoo: :good:

σαπιες ντοματες και λοιπα φρουτα δεν γινονται δεκτα..... :bigr: :bigre: :bomb: :crazy: :laugh: :mad: :wacko: :vava: :mocking: :rofl: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

ευχαριστω. :smile_:
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 26, 2009, 13:23:32 μμ »
σαπιες ντοματες και λοιπα φρουτα δεν γινονται δεκτα..... :bigr: :bigre: :bomb: :crazy: :laugh: :mad: :wacko: :vava: :mocking: :rofl: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:
ευχαριστω. :smile_:

Καλά που  μου το είπες!!! :bigr: :bigr: :bigr: :bigr: :bigr: :bigr: :bigr: :bigr: :bigr: