να πω και εγω ενα μεγαλο ευχαριστω στην πολυ ωραια παρεα που ειχαμε χθες στο θησειο.

ξεκινωντας απο το χωρο... :yahoo:απλα φανταστικος

πολυ καλη επιλογη.

εαν αρεσε και σε σας να ξαναπαμε και την επομενη φορα στο ιδιο.

συνεχιζοντας με την παρεα τι να πω. :smile_:το σιγουρο ειναι οτι δεν ειδα κατι διαφορετικο απο το κλιμα εδω στο φορουμ,

χαρουμενα και ευχαριστα προσωπα με καλη διαθεση να μιλησουν για τα ενδιαφεροντα τους και να ανταλλαξουν αποψεις με τους "νεους" και την "νεα" της παρεας

βεβαια το κερασακι στην τουρτα ηταν η συνεχεια για μπριζολακια...

αλλλλλλα κολπα... :good:μπορει να μην ηπιαμε ,αλλα απο φαγητο του δωσαμε να καταλαβει...

ξενια , δημητρη ,τετοιο φαγητο ειχα να κανω απο την 25η μαρτιου με την παρεα στην ν.αρτακη...

δεν εχω παραπονο.κανενα...οπου ερχομαι μαζι σας περναω υπεροχα. σας ευχαριστω.

Eγω ειμαι μεσα και νομιζω πως θα ερθει και ο Γιωργος (GNS)...θα τα πουμε και στο τηλεφωνο.
Οποιος αλλος ειναι ευκαιρος...ας το γραψει εδω.
υ.γ.1. ειχα γραψει οτι δεν μπορουσα για τις 12/4 γιατι θα ημουν στην πατρα για αγωνα.αλλα το προγραμμα αλλαζει --με βλεπω πρωτομαγια στα βουνα της λαμιας--
οποτε εως τεταρτη θα ξερω σιγουρα , αρα την κυριακη ευκαιρια ξανα για καφεδακι με την παρεα.

υ.γ.2. επειδη φυγαμε λιγο βιαστικα και δεν μπορεσα να μιλησω με ολους -ολες σας, σας στελνω με π.μ τα τηλεφωνα μου. σε περιπτωση που χρειαστειτε κατι και μπορω να βοηθησω,
μην διστασετε να με καλεσετε. εννοειτε μπορειτε να παρετε τα τηλεφωνα μου και απο τον δημητρη εαν δεν ειναι δυνατη η επικοινωνια μας με π.μ.