Αποστολέας Θέμα: Σαλέ Ελβετικού τύπου στην Ελλάδα  (Αναγνώστηκε 14200 φορές)

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
Σαλέ Ελβετικού τύπου στην Ελλάδα
« στις: Δεκέμβριος 21, 2009, 18:45:48 μμ »
Καθε χρονο,κοιταζω με ανδιαφερον τα ενθετα των διαφορων ταξιδιωτικων περιοδικων,που εχουν να κανουν με ορεινους,παραδοσιακους ξενωνες κτλ.Ενδιαφεροντες προορισμοι ανα την Ελλαδα.Α
υτο που θα ηθελα ειναι ενα σαλε με σοφιτα καπου σε ενα δασος στο Βουνο.Ενα που μου αρεσε ειναι στον Παρνασσο,που διαφημιζεται ως τομονο φινλανδικου τυπου σαλε στην Ελλαδα.
Οι τιμες ειναι βεβαια τσιμπημενες,δεν εχω βεβαια και την αντιστοιχη εμπειρια του εξωτερικου για να συγκρινω τιμες και παροχες.
Αυτο που βεβαια,που θα προτιμουσα,θα ηταν το καλοκαιρι για κατι τετοιο.
Αλλα σαλε στο δασος με σοφιτα ακουγεται παρα που ενδιαφερον!
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Σαλέ Ελβετικού τύπου στην Ελλάδα
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 21, 2009, 20:08:29 μμ »

Ενα που μου αρεσε ειναι στον Παρνασσο, που διαφημιζεται ως το μονο φινλανδικου τυπου σαλε στην Ελλαδα.

Αν εννοεις αυτο http://www.elatos.com/page/default.asp?la=1&id=4 ...ΝΑΙ ειναι πανακριβο αλλα τελειο....αξιζει ομως τον κοπο, εστω και μια φορα να κανεις την υπερβαση και να το επισκεφτεις. :good:

Στο λεω γιατι εμεινα εκει ενα 3ημερο (ΠΣΚ) και περασα τελεια...νομιζα πως ημουν στην Ελβετια...40 αυτονομα chalets που δινουν στον επισκεπτη μια μοναδικη αισθηση οικειοτητας και ζεστασιας.
Βεβαια δεν μου στοιχισε τιποτα γιατι το ειχα κερδισει σε καποιο διαγωνισμο :mocking: και ισως αν ηταν διαφορετικα τα πραγματα να μην το ειχα επισκεφτει ακομη μεχρι σημερα. :laugh:

Δειτε απο ψηλα πως φαινονται τα 40 αυτονομα chalets στο Elatos Resort!!

Αυτο ειναι το chalet που με φιλοξενησε.

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 21, 2009, 20:30:45 μμ »
Tι λες ρε φιλε,σοβαρα πηγες εκει?Τυχερε!Εγω γιατι δεν κερδιζω σε διαγωνισμους?Ειναι τοσο ομορφα,οπως φαινεται στην ιστοσελιδα τους?Φανταζομαι το καλοκαιρι θα ειναι καταπληκτικα,με τοσο πρασινο!Θα ηθελα να παω εκαι καποια στιγμη,αυτο βεβαια σημαινει οτι τοτε θα ειναι οι βασικες διακοπες,αρα οχι εξωτερικο.
Αν μπορεις πες μας ποτε πηγες και  πως περασες εκει :bigr:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 21, 2009, 20:50:43 μμ »
Πηγαμε 23-25 Ιανουαριου 1998 και το καλο ειναι οτι στις 24 γιορταζε η xenia...οποτε ηταν ενα πολυ καλο δωρο για τη γιορτη της!! :laugh:
Περασαμε υπεροχα...το εγραψα και παραπανω. :yahoo:

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 21, 2009, 20:53:48 μμ »
Δημήτρη, την επόμενη φορά θα συμπληρώνεις και για μένα στους διαγωνισμούς που παίρνεις μέρος, αλλιώς δεν με βλέπω να πηγαίνω ποτέ!  :diablo:
Πάντως στην διαδρομή Αράχωβα - Παρνασσό υπάρχουν πολλά εκπληκτικά σαλέ
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 21, 2009, 21:33:24 μμ »
Δημήτρη, την επόμενη φορά θα συμπληρώνεις και για μένα στους διαγωνισμούς που παίρνεις μέρος, αλλιώς δεν με βλέπω να πηγαίνω ποτέ!  :diablo:
Πάντως στην διαδρομή Αράχωβα - Παρνασσό υπάρχουν πολλά εκπληκτικά σαλέ

Ελινα,εννοεις οτι μοιαζουν οπως αυτο που φαινεται στις φωτο του Δημητρη?Αυτα ειναι τα ωραια,οχι οι τυπικοι παραδοσιακοι ξενωνες.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 21, 2009, 21:55:36 μμ »

Eχουμε μια μανια με τους διαγωνισμους (dk+xenia)...κι εχουμε κερδισει αρκετους!! :mocking:

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 21, 2009, 22:26:25 μμ »

Ελινα,εννοεις οτι μοιαζουν οπως αυτο που φαινεται στις φωτο του Δημητρη?Αυτα ειναι τα ωραια,οχι οι τυπικοι παραδοσιακοι ξενωνες.

Έτσι είναι. Βρίσκονται μέσα στα έλατα και αν έχει και χιόνι το τοπίο είναι εκπληκτικό. Μπορείς να το νοικιάσεις και για όλη τη σεζόν
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος xenia

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 21:03:15 μμ »

Πηγαμε 23-25 Ιανουαριου 1998 και το καλο ειναι οτι στις 24 γιορταζε η xenia...οποτε ηταν ενα πολυ καλο δωρο για τη γιορτη της!! :laugh:
Περασαμε υπεροχα...το εγραψα και παραπανω. :yahoo:

Hταν ενα απο τα καλυτερα δωρα που μου εχει κανει...και δεν του στοιχισε τιποτα!! :mocking:

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 00:59:51 πμ »
Μου αρεσουν πολυ τα ομορφα δωρα,που δεν στοιχιζουν τιποτα! Περα απο το ελατο,υπαρχουν αλλες ιστοσελιδες με τετοιου τυπου κατοικιες στην περιοχη του Παρνασσου?Δε βρισκω αλλες πληροφοριες,μονο ξενωνες.