ΑΝΕΚ: Αντεπίθεση με ημερήσια δρομολόγια και προσφορές Με ημερήσια δρομολόγια και πακέτο προσφορών με ανταγωνιστικές τιμές αντεπιτίθεται η ΑΝΕΚ.
Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει: Για το καλοκαίρι του 2010 από τα μέσα Ιουνίου έως και τις αρχές του Σεπτέμβρη, που παρατηρείται έντονη τουριστική κίνηση, η Anek Lines ταξιδεύει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στην Κρήτη, με τα βραδινά και τα ημερήσια δρομολόγια, συμβάλλοντας, έτσι, με συνέπεια στην ανάπτυξη του τουρισμού και των αναγκών του τόπου.
Οι προσφορές της ΑΝΕΚ περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
-Εισιτήρια που ξεκινάνε από 19 ευρώ.
-Δωρεάν μεταφορά των Ι.Χ. στην πρώτη διαδρομή με ημερήσιο δρομολόγιο και με ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου επιστροφής
-Δωρεάν μεταφορά των δικύκλων στα ημερήσια δρομολόγια
-50% έκπτωση στις καμπίνες στα ημερήσια δρομολόγια
-Προσφορά 4κλινης καμπίνας. Στα 4 εισιτήρια το ένα χορηγείται δωρεάν, σε βραδινό δρομολόγιο. Ισχύει για κρατήσεις με ενιαίο κωδικό κράτησης σε 4κλινη καμπίνα
-50% έκπτωση σε παιδιά από 4 έως 12 ετών, πολύτεκνους, τρίτεκνους, φοιτητές, οπλίτες… στα βραδινά δρομολόγια.
-25% έκπτωση στους ναύλους επιστροφής επιβατών και οχημάτων.
* Τα ελκυστικά «πακέτα» των οικογενειακών προσφορών προς και από Κρήτη διαμορφώνονται για ορισμένες κατηγορίες ως εξής:
-για δυο ενήλικές και ένα παιδί, στην οικονομική θέση μαζί με το Ι.Χ., τα συνολικά ναύλα διαμορφώνονται στα 137 ευρώ μετ΄ επιστροφής για δυο πρωινά δρομολόγια.
-για δυο ενήλικές και ένα παιδί, στην οικονομική θέση μαζί με το Ι.Χ. τα συνολικά ναύλα διαμορφώνονται στα 218 ευρώ για δυο βραδινά δρομολόγια.
-Σε καμπίνα τύπου ΑΒ4 (εσωτερική τετράκλινη) δυο ενήλικες και δυο παιδιά μαζί με το Ι.Χ. σε δυο πρωινά δρομολόγια τα συνολικά ναύλα μετ' επιστροφής ανέρχονται σε 249 ευρώ, ενώ εάν είναι και τα δυο δρομολόγια βραδινά τα ναύλα φθάνουν στα 330 ευρώ.
Σημειώνεται ότι στην οικονομική θέση τα παιδιά ηλικίας 0-4 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο ενώ στις καμπίνες τα παιδιά 0-12 ετών καταβάλλουν μισό εισιτήριο.
http://www.marinews.gr