Αποστολέας Θέμα: Γιορτή Κωνσταντινουπολιτών στον Άλιμο - Επίσκεψη μελών!!  (Αναγνώστηκε 7107 φορές)

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Ένας φίλος μου με κάλεσε σε αυτό το διήμερο εκδηλώσεων για την Κωνσταντινούπολη. Η γιορτή είναι "ανοιχτή" για όλο τον κόσμο. Εγώ σκέφτομαι να πάω, το ίδιο και η Στέλλα που γράφτηκε σήμερα στο φόρουμ ( είμαστε κολητές). Συμπτωματικά εγώ βρήκα αυτήν την σελίδα ψαχνοντας για Μαρόκο, η Στέλλα την ίδια ημέρα τελείως συμπτωματικά έμαθε για εσάς από την φίλη της την Σίσσυ ( την οποία γνωρίζω και εγώ φυσικά) Τέλος πάντων εμείς λέμε να πάμε, είπα να σας το αναφέρω μήπως σας ενδιαφέρει.

http://www.conpolis.eu/Anakoinwseis/Anakoinwseis.aspx

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Γιορτή Κωνσταντινουπολιτών στον Άλιμο - Επίσκεψη μελών!!
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 04, 2009, 09:46:58 πμ »
Παράθεση
10 ‐ 11 Οκτωβρίου 2009

Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, Άλιμος

«Από την Πόλη έρχομαι…» Με αυτό το σύνθημα οι Κωνσταντινουπολίτες διοργανώνουν την πρώτη
«Γιορτή Κωνσταντινουπολιτών», ανοίγοντας τον δρόμο για την δημιουργία και την καθιέρωση ενός νέου ετήσιου θεσμού.

Η αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει το πρωί του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου, στις 11.00 π.μ. στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο. Τα εγκαίνια της Γιορτής θα λάβουν χώρα το Σάββατο στις 18.00, ενώ οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο θα φιλοξενούνται εκθεσιακά περίπτερα των Κωνσταντινουπολίτικων
σωματείων που δραστηριοποιούνται, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, τα οποία με την πολύχρονη δράση τους έχουν διαφυλάξει τις παραδόσεις της Πόλης συνεισφέροντας στην διαμόρφωση του σύγχρονου Ελληνικού πολιτισμού.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες με θέματα από την Πόλη, αθλητικούς αγώνες, διαλέξεις, φωτογραφικές εκθέσεις , ορχήστρες παραδοσιακής μουσικής, χορωδίες και χορευτικό πρόγραμμα. Στις ευχάριστες εκπλήξεις συμπεριλαμβάνονται τα σεμινάρια μαγειρικής και
ζαχαροπλαστικής.Ωστόσο αυτό το γεγονός που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις θα είναι το μεγάλο
πάρτι του βράδυ του Σαββάτου που υπόσχεται κέφι και διασκέδαση όπως μόνο ξέρουν οι
Κωνσταντινουπολίτες. Η «Γιορτή Κωνσταντινουπολιτών» δεν είναι μόνο για τους μεγάλους. Κατά τη
διάρκεια των εκδηλώσεων οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να απασχοληθούν στον ειδικά διαμορφωμένο
παιδότοπο και να συμμετέχουν στον διαγωνισμό ζωγραφικής που θα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η πρόσβαση στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, Άλιμος) θα εξασφαλίζεται με πουλμανάκια από τη στάση του μετρό «Δάφνη».

Για περισσότερες λεπτομέρειες και αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε επισκεφθείτε: www.conpolis.eu
Η «Γιορτή Κωνσταντινουπολιτών» λαμβάνει χώρα υπό την αιγίδα της Οικουμενικής Ομοσπονδίας
Κωνσταντινουπολιτών, (ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ.) τον ενωτικό φορέα 30 Κωνσταντινουπολίτικων σωματείων (της
Ελλάδας και εξωτερικού στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα αρωγά μέλη) που αντιπροσωπεύουν τους εκπατρισμένους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης.

Οι σκοποί της εκδήλωσης είναι:

‐ να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμικό πλούτο της Πόλης, οι νέοι Κωνσταντινουπολίτες 2ης και 3ης
γενιάς, που ζουν στην Ελλάδα.

‐ να γίνουν ευρύτερα γνωστές οι δραστηριότητες και οι παραδόσεις των σωματείων, τα οποία είναι φορείς του Πολιτισμού της Πόλης.

‐ να δημιουργηθεί με τρόπο ευχάριστο και εποικοδομητικό, μία γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ αυτών που
κατάγονται και όσων αγαπούν την Κωνσταντινούπολη.

Με λιγα λογια η γιορτη θα περιλαμβανει τα παραπανω και νομιζω πως αξιζει τον κοπο να διαθεσει καποιος λιγες ωρες για να βρεθει εκει!!
Νομιζω πως ειναι και μια ευκαιρια για μινι συναντηση μεταξυ καποιων μελων αλλωστε Σαββατοκυριακο ειναι...οι περισσοτεροι ειμαστε ελευθεροι.

Ευη σ'ευχαριστουμε πολυ για την καταχωρηση της εκδηλωσης...πραγματικα αξιζει τον κοπο να την επισκεφτει κανεις...αλλα αυτο που με χαροποιει ιδιαιτερα ειναι οτι εχεις μπει δυναμικα στο travelchat με τις απαντησεις σου αλλα και με δικα σου πολυ ενδιαφεροντα θεματα σαν το παραπανω!!

Αυτοοριζεσαι λοιπον τελεταρχης της εκδηλωσης (μονο για τα μελη μας και επειδη εισαι η επισημη καλεσμενη)...η Στελλα δε θα πρεπει να ειναι επι της υποδοχης...ας παρει και τη Σισυ μαζι...ξερει απο εκδηλωσεις και γνωριζει καποιους απο μας!! :yahoo:

Επιλεξτε ποια απο τις δυο μερες θα παμε για ν'αρχισουν οι συμμετοχες!!
Προκαταβολικα ομως παρτε δυο...

1)dk
2)xenia

Αποσυνδεδεμένος xenia

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 04, 2009, 10:18:25 πμ »
Ναι κι εγω ειμαι μεσα...αλλωστε προλαβε ο συζυγος dk και με δηλωσε. :bigr:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 05, 2009, 22:39:13 μμ »
Πολύ χαίρομαι που σας έρεσε η ιδέα της βραδιάς Κωνσταντινούπολης. Δεν έχω παρευρεθεί ξανά σε κάτι παρόμοιο και είμαι πολύ περίεργη να πάω.Τι λέτε για Σάββατο βράδυ; Σύμφωνα με το πρόγραμμα το Σαββατόβραδο θα γίνει μεγάλη γιορτή  :drink: Τι ώρα σας βολεύει εσάς; Δεν ξέρω για Στέλλα και Σίσσυ , θα το συζητήσω και μαζί τους αλλά φαντάζομαι ότι μάλλον θα τους βολεύει. κανείς άλλος που θέλει να πάρει μέρος; Θέλετε να συναντηθούμε κατευθείαν εκεί ή να δώσουμε ένα ραντεβού κάπου αλλού πιο πριν; 

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 05, 2009, 22:59:18 μμ »

Πολύ χαίρομαι που σας έρεσε η ιδέα της βραδιάς Κωνσταντινούπολης. Δεν έχω παρευρεθεί ξανά σε κάτι παρόμοιο και είμαι πολύ περίεργη να πάω.Τι λέτε για Σάββατο βράδυ;

Nαι...παντα μας αρεσουν τετοιες ιδεες...και τις εκμεταλλευομαστε αναλογα!!

Δεν εχω προβλημα για Σαββατο βραδυ...αλλα μια ματια που εριξα, Κυριακη μεσημερι εχει επιδειξη απο Στελιο Παρλιαρο (πολιτικα γλυκα).
Και τα εκθεσιακά περίπτερα των Κωνσταντινουπολίτικων σωματείων...νομιζω ειναι καλη περιπτωση!!

Ριξε μια ματια στο προγραμμα...μιλα και με το φιλο σου...ισως αυτος να γνωριζει ποτε αξιζει να παμε.

Συμμετοχές

1)dk
2)xenia

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 06, 2009, 15:39:24 μμ »
Μαλλον δεν εχετε καταλαβει...συζηταμε για συναντηση Σαββατο ή Κυριακη...στη  Γιορτή των Κωνσταντινουπολιτών...στον Αλιμο.
Μπητε στο σαιτ τους και διαβαστε το προγραμμα...σας αρεσει?...θα συναντηθουμε?

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 06, 2009, 16:04:37 μμ »
Δε ξέρω άν θα μπορώ φίλε μου...... :blum:

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 06, 2009, 16:28:08 μμ »
Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω ... πρέπει το forum μας να αλλάξει μορφή ....  :wink:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 06, 2009, 17:51:18 μμ »
Δε ξέρω άν θα μπορώ φίλε μου...... :blum:

Καποια στιγμη θα ξερεις...ποτε ομως θα ειναι αυτη...ξερεις?  :mocking:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 06, 2009, 17:54:50 μμ »
Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω ... πρέπει το forum μας να αλλάξει μορφή ....  :wink:

Δικαιολογιες...εναμιση χρονο περιμενω ν'αλλαξει μορφη...ας αλλαξει 3 ωρες αργοτερα!! :nea: