Αποστολέας Θέμα: Λασίθι......καλοκαίρι 2009!!!!  (Αναγνώστηκε 13607 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Λασίθι......καλοκαίρι 2009!!!!
« στις: Σεπτέμβριος 29, 2009, 00:13:20 πμ »
Για πρώτη φορά φέτος επισκέφθηκα το νομό Λασιθίου. Ομολογώ ότι εκτός απο το Βάι δεν ήξερα τίποτε άλλο γι’ αυτό το μέρος. Ψάχνοντας στο Internet για πληροφορές διαβαζα για υπέροχες παραλίες, αμμώδεις ή με βότσαλο με κόσμο ή απομονωμένες, για γραφικά χωριά και φιλόξενους ανθρώπους.  Με τις σημειώσεις μου ανα χείρας λοιπον ξεκίνησα  απο τα Χανιά,οπου ήταν ο πρώτος σταθμός των διακοπων μου, για να καταλήξω στο χωριό Μύρτος, 14 χλμ Ανατολικά της Ιεράπετρας. Μετά απο αρκετες ώρες οδηγησης, εφτασα μεσημέρι στο παραλιακό χωριό, τακτοποιήθηκα στο ξενοδοχείο και έκανα μια αναγνωριστική βόλτα όπου κατέληξα στη κεντρική παραλία του χωριού, η οποία θεωρείται μια απο τις καλύτερες της περιοχής με σταχτιά άμμο και πεντακάθαρα νερά. Η πρώτη εντύπωση του χωριού ήταν άριστη!!! Ενα γραφικό πανέμορφο μέρος με πολύ χρώμα, μπλέ στις πορτες, άσπρους τοίχους, κόκκινες μπουκαμβίλιες πράσινο απο τα δέντρα στους δρόμους και πολλά φυτά στις αυλες των σπιτιών. Η κεντρική παραλία βρίσκεται ακριβώς μπροστά απο τις ταβέρνες και τα καφέ στον Μύρτο και επεκτέινεται προς τα δυτικά.

Παραλία Μυρτου

Η παραλία του Μύρτου στη δύση του ηλίου

Αυλή σπιτιού με μπουκαμβίλια

Γραφικά σπίτια γεμάτα χρώμα

Ο πεζόδρομος στη παραλία του Μύρτου

Οι ταβέρνες κα τα καφέ είναι δίπλα στη παραλία

Αν συνεχίσετε, με αυτοκίνητο, ακόμα πιο δυτικά θα βρείτε παραλιες που μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας μόνοι σας σε πανέμορφους κόλπους και να καταλήξετε στη παραλία Τέρτσα (4 χιλιομετρα απο το Μύρτο). Πρόκειται για μια μεγάλη σε έκταση παραλία, με κρυστάλινα νερά οπου μπορείτε να απομακρυνθείτε απο τη πλευρά που είναι οι λιγοστές ξαπλωστρες και να απολαυσετε το μπάνιο σας.....οπως εσείς επιθυμείτε!!!

Παραλία Τέρτσα, αρκετά μακρια απο τις ξαπλώστρες

Τα...ποδαράκια μου!!!

Ενδιαφέρον διαδρομή είναι αυτή πηγαίνοντας στα βόρεια του νομού προς το φοινικόδασος του Βάι, αφού πρώτα περάσετε για....προσκύνημα απο τη Μονή Τοπλού και απο τον αρχαιολογικό χώρο Ιτανού ή αλλιώς Ερημούπολης και απολαυσετε το μπάνιο σας στη καταπληκτική παραλία.
Η μονή Τοπλού (σου το είπα φίλε dk ότι έχω και άλλες εκκλησίες!!! χα χα), μια απο τις σημαντικότερες και πλουσιότερες μονές της Κρήτης. Η Μονή είναι γνωστή και με το όνομα Παναγιά Ακρωτηριανή, επειδή βρίσκεται κοντά στο ακρωτήριο Σίδερο. Τοπλού ονομάστηκε επί Τουρκοκρατίας επειδή διεθετε κανόνι (τοπ) απο την εποχή της ενετοκρατίας για να προφυλάσσεται απο τους πειρατές. Σ’ όλη την Τουρκοκρατία, λειτουργούσε στη Μονή ‘Κρυφό Σχολείο’. Αλλά και στη Γερμανική κατοχή λευτουργούσε εδώ μυστικός ασύρματος.....Εντυπωσιακό είναι το μουσείο με χειρόγραφα, παλαιές εικόνες, εκκλησιαστικά αντικείμενα, και άμφια όπως επίσης και αντικειμένων απο τη Γερμανική κατοχή....

Μνημείο στην είσοδο της Μονής Τοπλού

Η Μονή Εξωτερικά

Στο προαύλιο της Μονής

Απο το μοναστήρι, ακολουθούμε τις ταμπέλες και σε μικρή αποστασή βρίσκονται τα ερείπια της αρχαίας πολης Ίτανος γνωστή σήμερα και σαν Ερημούπολη. Κάντε μια βόλτα στα ερείπια της πόλης και καταλήξτε για μπάνιο στη παραλία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο.....Πανεμορφη παραλία, υπέροχα νερά και απ’ ότι κατάλαβα πρέπει να είναι πολύ όμορφος ο βυθός γιατί οι ξένοι τουρίστες ήταν συνεχώς με μια μάσκα στο βυθό!!!!!!! Και υποβρύχιες φωτογραφικές μηχανές.....

Αρχαιολογικός χώρος Ιτανού

Παραλια Ερημούπολης / Ιτανού

Παραλία Ερημούπολης - περιοχή γυμνηστών

Παραλία Ιτανού, κάτω απο τον αρχαιολογικό χώρο.

serfer στη παραλία της ερημούπολης!!

Αφού απολαυσα τη θάλασσα και έναν serfer που πηγαινοερχόταν πάνω στη σανίδα του, ξεκίνησα για το Βάι. Φτάνοντας στη περιοχή, πάρκαρα το αυτοκίνητο αρκετά πριν απο τη παραλία, γιατί είχα ενημερωθεί ότι γίνεται χαμός απο αυτοκίνητα ακόμα και στο Parking!!!! (ναι, ναι έχουν πάρκινγ που πληρώνεις βέβαια...). Το τοπίο, παρόλο τη πολυκοσμία είναι πανέμορφο. Η θάλασσα, η χρυσή αμμουδιά, οι φοίνικες!!!! Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε εξωτική παραλία!!!!!!! Βρήκα σκιά κάτω απο ένα φοίνικα και κοίταζα γύρω μου σα χαμένη τη τόση ομορφιά. Είναι το μεγαλύτερο σε έκταση και μοναδικό σε ομορφιά φοινικόδασος στην Ευρώπη. Καταλαμβάνει μια έκταση 250 στρεμμάτων και είναι μια καταπράσινη όαση με χιλιάδες φοίνικες που καταλήγουν σε μια θαυμάσια χρυσή αμμουδιά.Το μεγαλύτερο τμήμα του φοινικόδασους είναι περιφραγμένο και επιτρέπεται η είσοδος απο την Ανατολή του Ηλίου μέχρι τη δύση, ενώ απαγορεύεται ρητώς η κατασκήνωση. Δεξιά απο τη παραλία υπάρχου σκαλιά όπου ανεβαίνεις σε ένα υψωμα απ’ όπου έχεις αμφιθεατρική θέα του δάσους και της παραλίας.

Φοινικόδασος, παραλία Βάϊ

Η παραλία απο ψηλά..

Τα καταγάλανα νερά....

Οι φοίνικες φτάνουν έως τη παραλία και δίνουν εξωτική νότα!!!

Μία εξαιρετική παραλία με λεπτή, χρυσή άμμο και τουρκουάζ νερά είναι αυτή δίπλα απο τη παραλία στο Βάι η οποία λέγεται Ψιλή Αμμος. Οι λόφοι αποτελούν ένα φυσικό χώρισμα για περισσότερη απομόνωση και ησυχία. Για να φτάσει κάποιος σ' αυτή την απομονωμένη παραλία, πρέπει να περπατήσει 10 λεπτά σε ευδιάκριτο μονοπάτι , ξεκινώντας από το Βάι, την παραλία με το φοινικόδασος. Εγώ τη φωτογράφισα απο το σημείο που ανέβηκα για να δώ το Βάι απο ψηλά. Δυστυχώς επειδή είχα αφήσει τα πράγματά μου αρκετά μακριά και μου ήταν δύσκολο να τα μεταφέρω δεν επιχείρησα να πάω. Το μετάνιωσα όμως, γιατί μολις την είδα απο μακριά...ζήλεψα!!! Δε πειράζει όμως, άφησα εκκρεμότητα για την επόμενη φορά!!!

Μετα το μπανιο και τις άπειρες φωτογραφίες στο φοινιόδασος, πήρα το δρόμο της επιστροφής, αφού έκανα μια στάση στη πόλη της Σητείας, τη γεννέτηρα του ποιητη Βιτσεντζο Κορνάρου. Μια πολη αμφιθεατρικά χτισμένη, με παλαιά αρχοντικά αλλά και νέα χτίσματα, και ένα γραφικό λιμάνι. Ανεβαίνοντας τα σκαλιά και περπατώντας στις γειτονιές με τα παραδοσιακά σπίτια έφτασα στο κάστρο, το οποιο δυστυχώς ήταν κλειστό την ώρα που πήγα.

Η πολη της Σητείας, το Λιμάνι...

Το λιμάνι στη Σητεία..

Οι γειτονιές στη πολη της Σητείας

Γραφικά στενά και γειτονιες!!

Παλαιό αρχοντικό...

Το Δημοτικό σχολείο της Σητείας.

Κατά την επίσκεψή σας στο Λασίθι επιβάλλεται έκτός απο το φοινικόδασος, να αφιερώσετε και μια μέρα για να επισκεφθείτε το Γαιδουρονήσι ή αλλιώς Χρυσή!!! Πέρνεις το καράβι απο την Ιεράπετρα και σε μια ωρίτσα κολυμπάς σε νερά που δε φανταζεσαι. Προσπάθήστε να διαλέξετε μια μέρα που δε θα φυσάει για να μπορέσετε να πάτε στη βόρεια παραλία του νησιου γιατί εκεί είναι όλη η ομορφιά. Και μην ανυσηχείτε...θα τη βρείτε γιατι όλοι εκει κατευθύνονται. Ακολουθείς μια διαδρομή μέσα απο ένα δάσος με κέδρους και αμμόλοφους και όταν φτάνεις στη παραλία μονολογείς ότι ‘ μήπως έφτασα σε άλλο τόπο??’ Μπορείς να καθήσεις σε ξαπλώστρα ή να βρείς σκιά κάτω απο κέδρους, ή οι πιο οργανωμένοι μπορούν να κατασκηνώσουν για ένα ή περισσότερα βράδυα. Στο νησί υπάρχει μια ταβέρνα στο λιμανι και ένα μπάρ στη παραλία.....υπάρχουν πολλοί κατασκηνωτές και σας λεώ ότι τους ζήλεψα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η αμμουδιά λεύκή  με μικρά, ψιλά κοχυλάκια και τα νερά εντελώς διάφανα.....και ζεστά που δε σου κάνει καρδιά να βγείς απο τη θάλασσα!!!!! Απο τα ομορφότερα, μπάνια που έχω κάνει!!! Φεύγοντας το απογευμα απο το νησί, είναι σίγουρο ότι θα υποσχεθείς στον εαυτό σου ότι θα επιστρέψεις ξανά στο παράδεισο.....

Η πόλη της Ιεράπετρας φεύγοντας με το πλοίο για το Γαιδουρονήσι..

Το ferry έχει ολες τις ανέσεις, μεχρι και ξαπλωστρες στο κατάστρωμα!!!

Φτάνοντας στο Γαιδουρονήσι ή αλλιώς Χρυσή....το χρώμα της θάλασσαςσου κόβει την άνάσα..

Το νησί απο το καράβι..

Η βόρεια παραλία του νησιού..

Το δάσος με τους κέδρους στο οποίο πολλοί κατασκηνωτες βρίσκουν καταφύγιο απο το καυτό ήλιο..

Τα υπέροχα βοτσαλάκια, κοχυλάκια με τα οποία είναι στρωμένη ολη η παραλία...

Διαφανα, κρυστάλινα νερά..

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2010, 13:01:23 μμ by dk »

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
Απ: Λασίθι......καλοκαίρι 2009!!!!
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 29, 2009, 10:06:16 πμ »
Συνεχεια...

Αυτά ειναι κατασκευές απο ξύλα και πετρες που βρίσκει στην άμμο ένας Ιταλός ο οποιος κάνει διακοπες στη Χρυσή 4 συνεχόμενα χρόνια. Είναι γνωστος στο νησί για τις δημιουργίες του και όχι μόνο εκει αλλά και σε όποιο μέρος του κόσμου επισκέπτεται.

Γυρίζουν ανάλογα με τη κατευθυνση του ανέμου..

Οι υπέροχοι κέδροι!!

Η βόρεια παραλία του νησιού

Το μονοπάτι που οδηγεί στη παραλία και στο λιμάνι αντίστοιχα..

Η ταβέρνα που υπάρχει στο λιμάνι του νησιού.

Πρίν φύγω για διακοπές, έψαξα στο διαδύκτιο για να βρώ πληροφορίες για το Λασίθι, για παραλίες, διαδρομες και διαφορες δραστηριότητες. Είχα διαβάσει λοιπόν ότι υπάρχει στο χωριό Ζάκρος το Φαράγγι των Νεκρών και μου είχε γίνει έμμονη ιδέα να το περάσω. Δε ξέρω γιατί, ίσως με ιντρίγκαρε το όνομά του....Ξεκίνησα λοιπόν για να κάνω μια διαδρομή αρκετά μεγάλη, γιατί στη περιοχή που βρισκεται το συγκεκριμένο χωριό υπήρχαν και άλλα που ήθελα να δω. Πρώτος σταθμός.......τι άλλο (φιλε dk????) η Μονή Καψά ή ακριβέστερα, Μονή Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και μάλιστα την ημέρα της γιορτής της στις 29 Αυγούστου!!!! Στη περιοχή υπάρχη και η ομόνημη παραλία, πολύ ήσυχη με διάφανα νερά και καθολου οργανωμένη όπως και οι υπόλοιπες παραλίες της περιοχής (θα σας μιλήσω στη συνέχεια γι’ αυτες). Προσφέρεται για ήσυχο μπάνιο και ηλιοθεραπεία αλλά λόγω της μονής καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε γυμνισμό (οφείλω να ενημερώσω τους λάτρεις!!!).

Η μονή εξωτερικά..

Η είσοδος στολισμένη, λογω της γιορτής του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου...

Απ’ εκει συνέχισα προς το χωριό Ζίρος και κατευθύνθηκα προς τη παραλία Ξερόκαμπος. Η διαδρομή είναι απιστευτη, ένας φιδίσιος δρόμος, άγριο τοπίο και στο βάθος...η τεράστια παραλία και ο ομώνυμος οικισμός. Λίγο οργανωμένη παραλία με λίγα ενοικιαζόμενα δωμάτια και ψαροταβέρνες. Η θάλασσα υπεροχη!!! Αλλά όταν φυσάει το μπάνιο είναι απαγορευτικό (συμβουλες ντόπιων!!).

Ο δρόμος που οδηγεί στη παραλία του Ξερόκαμπου

Κατά τη γνώμη μου, πολύ εντυπωσιακό τοπίο!!

Η παραλία του Ξερόκαμπου.

Απ’ εδώ ανέβηκα προς το χωριό Ζάκρος αποφασισμένη να περάσω το φαράγγι άν και είχε μεσημεριάσει.....Ηπια ένα καφεδάκι πήρα πληροφορίες για τη δυσκολία της διαδρομής και..ξεκίνησα

Το φαράγγι της Ζάκρου ή Φαράγγι των Νεκρών  είναι από τα  αξιολογότερα της Κρήτης, με αρχαιολογικό, οικοτουριστικό  και γεωφυσικό ενδιαφέρον.Η είσοδος του Φαραγγιού των Νεκρών, βρίσκεται στο μέσο περίπου  της διαδρομής από τη Ζάκρο στην Κάτω Ζάκρο και είναι εύκολα προσβάσιμο. Εφτασα λοιπόν στην είσοδο του φαραγγιού, και βρήκα μερικά αυτοκίνητα παρκαρισμένα σημάδι ότι υπάρχει κάποια κίνηση. Καμια σχέση δεν έχει ο αριθμός επισκεπτών στο συγκεκριμένο φαράγγι μ’ αυτό της Σαμαριάς. Παρκαρα το αυτοκινητο και έψαχνα έναν άνθρωπο να τον ρωτήσω πως θα γυρίσω πίσω να παρω το αμάξι μου και δεν έβρισκα κανένα....Πήγα και σε ένα ξενοδοχείο λίγο πιο πάνω και η κυρία που ήταν έκει με απογοήτευσε. Λέγοντας μου ότι Σάββατο δεν έχει συγκοινωνία απο τη Κάτω Ζάκρο (εξοδος του φαραγγιου) έως την είσοδο......Οσο σκεφτόμουν τι να κάνω να σου και ένας κύριος να κατεβαίνει απο ένα αγροτικό ευχαριστώντας τον οδηγό. Μου εξηγησε λοιπόν πως όταν βγώ απο το φαράγγι θα κάνω ωτο-στοπ και κάποιος θα με γυρίσει γιατί οι ντόπιοι το γνωρίζουν πως δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσουν οι περιπατητες πίσω......Μου τόνισε όμως να μη το σκεφτώ και να περάσω το φαράγγι γιατί είναι εντυπωσιακο και αξίζει η διαδρομή. Ετσι και έκανα....ξεκινησα τη διαδρομή και σύντομα διαπίστωσα πως ήμουν μόνη μου!!!!! Οταν το καλοσκέφτηκα, είχα κατέβει ήδη αρκετα μέσα στο φαράγγι και δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσω πίσω....επομένως επαψα να κάνω ασχημες σκέψεις και προχώρησα. Τα βράχια ορθώνονται απο πάνω σου ενυπωσιακά με τεράστιες σπηλιες και όταν τα κοιτάς είναι σα.....φαντάσματα!!!! το μόνο που ακούς είναι πουλιά να κράζουν και κρί-κρι να βελαζουν!!! Είναι λίγο αγριευτικό το τοπίο αλλά πολύ όμορφο....είναι Κρήτη!!!!!!!!!!!!! Οταν βγήκα απο το φαράγγι, κατευθύνθηκα στον αρχαιολογικο χώρο στην Ζάκρου αλλά δυστυχώς το κλείνουν στις 15:00 και δε πρόλαβα (το ωράριο να το έχετε στο νού σας γιατί είναι πολύ κρίμα να μη δείτε έναν απο τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης).  Κατευθύνθηκα προς τη παραλία αναζητώντας έναν ντόπιο ή κάποιον για να με εξυπηρετήσει με το αυτοκίνητό του...αλλά....τίποτα!!! κανένας!!!! Και άρχισα να φοβάμαι ότι θα μείνω εκεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχει περάσει μισή ωρα και ακόμα ψάχνω, οι τουρίστες ούτε που σταματάνε και οι ντόπιοι άφαντοι!!!! Τελικά ένας νεαρός με ένα αγροτικό (που μόνο κατσίκες δεν είχαν περάσει μεσα απο αυτό το αυτοκίνητο) με ρώτησε που πάω, του είπα τη περιπέτεια και, να ‘ναι καλά ο άνθρωπος!!, με μετέφερε στο σημειο που είχα παρκαρει!!! (ευχαριστώ Κωστή!!!!!). Οπως καταλαβαίνετε δεν έκανα μπάνιο στη παραλία της κάτω Ζάκρου γιατί το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να φύγω απ’ εκει και να πάω να πάρω το αμάξι μου.

Η είσοδος του φαραγγιού!!!

...και η κατάβαση ξεκινάει...

Τεράστιες σπηλιές μέσα στα βουνά..

....και κατεβαίνω το μονοπάτι...

Οπως και στο φαράγγι της Σαμαριάς, ετσι και εδώ συναντούμε τα πυργάκια με τις πέτρες οπου είναι οι ευχες που κάνουν οι τουρίστες. Οσες πέτρες στοιβάζει κανεις τόσες ευχές έχει κάνει...

Υπήρχαν και σημάδια πάνω σε βράχους για να μη χάσεις το δρόμο...

Συνάντησα και...ζωάκι

Η έξοδος του φαραγγιού...οπως θα δείτε και στη ταμπλελα περνά και το διεθνές μονοπάτι Ε4.

Η παραλία της Κάτω Ζάκρου..

Ο δρόμος του γυρισμού ήταν μέσα απο χωριά οπως το Κλησίδη, Αδραβάστοι, Καρύδι, Σίτανος, Κατελιώνας Βοιλα, Χάνδρας, Ετιά, Παπαγιανάδες και απ’ εκει κατ’ ευθείαν προς τα νότια και μπάνιο και λίγη χαλάρωση στη παραλια της Αγιάς Φωτιάς!!!

Ο δρόμος μέσα απο τα χωριά ήταν ερημικός αλλά και σε μεγάλο υψωμα...

Ερημικό τοπίο...ο φόβος μου? να μη μείνω με τ' αμάξι!!!!!! ακόμα θα με ψάχνανε...

Θα σας πώ, ότι δε συνάντησα αλλο αυτοκίνητο στο διάβα μου....

Αυτό είναι ένα χωριό που μου άρεσε πολυ, ο Κατελιώνας..

Μια πέτρινή βρύση που συνάντησα στο δρόμο μου...

Μετά απο αρκετή περιπλάνηση και οδήγηση κατέληξα στη παραλια της Αγιας Φωτιάς...Εγώ και η ....σκιά μου!!!!

Πανέμορφη παραλία!!!

Αυτή τη παραλία την είχα δει στη tv στην εκπομπή "μένουμε Ελλάδα" και μου είχε τυπωθεί στο μυαλό αρκετό καιρό ....είναι πράγματι πολύ όμορφο μέρος...

Οι υπόλοιπες μέρες στο νομό, πέρασαν μόνο με μπάνιο σε διαφορες παραλίες απο το Μύρτο έως το Γούδουρα. Θα σας παραθέσω φωτογραφίες με λίγα σχόλια για τη κάθε παραλία για να έχετε μια άποψη γι’ αυτές. Ολη η νότια πλευρά του νομού είναι γεμάτος απο παραλίες και κολπίσκους μοναδικής ομορφιας, με άμμο, βοτσαλο, βραχια.

Παραλία Ασπρολίθου.

Κολπισκος χωρίς όνομα, απλά τον συνάντησα στο δρόμο μου, μου άρεσε και πήγα...

Υπεροχος κόλπος, με μονοπάτι για να κατέβεις, με  ελάχιστο κόσμο..

Αυτές οι παραλίες είναι ανώνυμες, με λίγοστό κόσμο. Υπαρχουν βέβαια και οι γνωστές παραλίες του νομολυ, εξίσου πολλύ όμορφες αλλά με περισσότερο κόσμο μιας και είναι πιο οργανωμένες και γνωστες.
Νσος Λευκή ή Κουφονήσι (κάτι αντίστοιχο με το Γαιδουρονησι. Παίρνεις καραβάκι απο το Μακρύγιαλό.
Παραλία Μακρύγιαλού, Κουτσουνάρι, παραλία Kakkos Bay, Αχλιά, Γούδουρας, Koυτσουράς,, Μαύρος Κολυμπος, Φερμα. Απλά πάρτε ένα χάρτη του νομού και ξεκινήστε τη περιήγησή σας μια προς μία παραλία. Αξιζουν ολες η κάθε μια για τη δική της μοναδική ομορφιά!!!

Τελειώνοντας θα ήθελα να πώ, πως ο νομός Λασιθίου με εξέπληξε ευχαριστά με τις υπέροχες παραλίες, τι μοναδικες εικόνες , και είναι σίγουρο πως θα οργανώσω και του χρόνου τις διακοπες μου εκει...γιατί έχω αφησει πολλες εκκρεμότητες!! Και του χρόνου!!!!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2010, 13:00:42 μμ by dk »

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 29, 2009, 15:10:16 μμ »
Φωτορεπορταζ στο νομο Λασιθιου χωρις μοναστηρια μοναχή Μίκα ??? ειστε απαραδεκτη!!! :mocking:

Υ.Γ.Οι φωτογραφιες σου ειναι για αλλη μια φορα τελειες!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 29, 2009, 15:13:51 μμ »
Αααα δε γίνεται....νομίζω ότι θα αρχίσω φωτορεπορτάζ στα μοναστήρια της Ελλάδος...γιατί λίγο θεία φωτιση μας χρειάζεται.  :crazy: :good:
Χαίρομαι που σου άρεσαν οι φωτό!!!  :kiss:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 29, 2009, 15:17:18 μμ »

Χαίρομαι που σου άρεσαν οι φωτό!!!  :kiss:

Την αποψη μου για τις φωτογραφιες σου την ξερεις...θηλυκε Koudelka!! :good:

Αποσυνδεδεμένος xenia

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 29, 2009, 20:34:22 μμ »
Μπραβο Δημητρα...εγραψες γι'αλλη μια φορα!! :clap:

Αποσυνδεδεμένος karmela

• Newbie
  • *
  • Πλωρη για το αγνωστο...
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 30, 2009, 09:55:16 πμ »
δεν εχω παει στο Λασιθι ... υστερα ομως απο αυτα που διαβασα (και τις φωτογραφιες που ειδα) θα παω σιγουρα
ευχαριστω dimitra
Αγαπω για να ζω ... ζω για να ταξιδευω ...

Αποσυνδεδεμένος Ntina

• Hero Member
  • καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 30, 2009, 19:54:36 μμ »
Το μόνο σίγουρο είναι,ότι και  να πήγαινα θα έβλεπα πολύ λιγότερα απ αυτά του ρεπορτάζ
το οποίο ομολογώ ότι ήταν επαγγελματικό.
Οι παραλίες όλες πολύ καλές,ξεχώρισα όμως τη Χρυσή ,του Ασπρόλιθου και τα ποδαρακιά μου. :good:
Αλήθεια Δημητρούλα πόσες ευχούλες έκανες?Δεν πιστεύω να δημιουργήθηκε φράγμα? :laugh:
καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 30, 2009, 20:07:14 μμ »

Τα...ποδαράκια μου!!!

Ψηφοφορια

Θελετε τα ποδαρακια της Δημητρας μεσα στο topic ή να τα διαγραψω ???

Παρακαλω ψηφιστε!! :mocking:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2010, 12:10:20 μμ by dk »

Αποσυνδεδεμένος xenia

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 30, 2009, 20:57:55 μμ »
Να μεινουν...να μεινουν!! :dance: