Αποστολέας Θέμα: Iason tours...ταξίδι στην Τουρκία  (Αναγνώστηκε 470 φορές)

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Απ: Iason tours...ταξίδι στην Τουρκία
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 01, 2009, 23:49:30 μμ »
Λυπάμαι για την ιστορία που διάβασα. Πήγα στην Κωνσταντινούπολη με το Thyamis Travel τέλη Οκτωβρίου και όλα ήταν πολύ καλά ευτυχώς. είχαμε και εμείς ημιδιατροφή , το φαγητό ήταν μέτριο αλλά όχι επικίνδυνο για την υγεία μας.Ο ξεναγός ήταν Κωνσταντινουπολίτης και πολύ εξυπηρετικός και οι περισσσότεροι Τούρκοι μιλούσαν στοιχειώδη ελληνικά.
Αν πας δικαστικά θα βρεις το δίκιο σου μετά από ένα- δύο χρόνια περίπου ίσως και περισσότετρο αν ασκήσουν έφεση ή αν πέσεις σε απεργίες δικαστικών υπαλλήλων κλπ. Πιστεύω ότι θα σου επιδικαστεί ένα ποσό αποζημίωσης στο τέλος αλλά θα χρειαστεί να περιμένεις αρκετά. Όλα αυτά δεν τα λέω γενικά και αόριστα αλλά ως δικηγόρος. 

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 02, 2009, 00:00:27 πμ »
Δεν αξιζει τον κοπο Ευη μου να ασχολουμαστε περισσοτερο με τα κακα γραφεια...οτι ειχαμε να γραψουμε το γραψαμε εδω προς ενημερωση ολων.
Απλα τους αγνοουμε και πιστευω πως με αυτον τον τροπο προστατευομαστε ολοι!!
Σ'ευχαριστουμε πολυ και για τις συμβουλες σου...παντα μας ελειπε ενας νομικος συμβουλος...εισαι διατεθειμενη να μας αναλαβεις? :bigr:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 03, 2009, 08:55:37 πμ by dk »

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 02, 2009, 00:10:23 πμ »
Ειλικρινά προτιμώ να μιλάω μαζί σας για ταξίδια παρά για νομικά θέματα!!!! Απλά είναι καλό να ανταλλάσουμε απόψεις για πρακτορεία ταξιδιωτικά γιατί με αυτόν τον τρόπο μαθαίνουμε ποια είναι προς αποφυγήν! Γενικά δεν πολυταξιδεύω με πρακτορεία, εξαρτάται βέβαια και από τον προορισμό. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ταξιδέψεις με πρακτορείο στην Ευρώπη, στην Αμερική ( ΗΠΑ, Καναδά) , στην Αυστραλία και σε αρκετές χώρες ίσως της Ασίας ( εγώ έχω πάει μόνη μου σε Ινδία, Ταυλάνδη,Σιγκαπούρη) και χτύπα ξύλο όλα υπέροχα ήταν. Αλλά από την άλλη καταλαβαίνω απόλυτα και τους ανθρώπους που προτιμούν τα οργανωμένα ταξίδια. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν υπέρ και κατά. Πάντως είναι καλό να ενημερωνόμαστε για τα "κακά" πρακτορεία ή έστω για τους "κακούς" αρχηγούς και ξεναγούς. 

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 02, 2009, 00:12:57 πμ »

Πάντως είναι καλό να ενημερωνόμαστε για τα "κακά" πρακτορεία ή έστω για τους "κακούς" αρχηγούς και ξεναγούς. 

Συμφωνουμε!! :good: