Αποστολέας Θέμα: Μήνυμα προς τους επισκέπτες και τα μέλη του φόρουμ  (Αναγνώστηκε 11832 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Φιλοι και φιλες γεια σας.
Οπως βλεπεται το φορουμ εχει περιπου 200 μελη και τις τελευταιες μερες,ολο και περισσοτεροι επισκεπτες το διαβαζουν και εγγραφονται.
Καντε το ιδιο κι εσεις(ειναι δωρεαν :D),ελατε να ανταλλαξουμε εμπειριες και εικονες απο τα ταξιδια μας.
Νομιζω οτι αξιζει το κοπο να φτιαξουμε εδω το δικο μας σπιτι και να καταθετουμε τις αποψεις μας,αλλωστε η αγαπη μας για τα ταξιδια μας ενωνει.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
Απ: Μήνυμα προς τους επισκέπτες και τα μέλη του φόρουμ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 25, 2008, 22:11:28 μμ »
Σε λιγο καιρο που θα χειμωνιασει για τα καλα και οι περισσοτεροι απο εμας θα κλειστουμε μεσα το  www.travelchat.gr  θα ειναι  η παρηγορια μας!!! :drink:
Επισκεπτες του σαιτ φροντιστε να γραφτειτε συντομα ωστε να τα λεμε απο εδω καθημερινα!!! :rose:
Μελη...σκεφτειτε νεα θεματα για να εμπλουτισουμε το φορουμ και τις γνωσεις μας!!! :bye:

Αποσυνδεδεμένος taxidiaris

• Sr. Member
    • ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 14, 2008, 21:08:46 μμ »
Αγαπητέ Δημήτρη και Ελίνα,να είστε καλά που φτιάξατε αυτό το site,αλλά κυρίως διότι είστε πολύ αξιόλογοι άνθρωποι χωρίς υποκρισίες,δήθεν και αντικοινωνικότητα, όπως άλλα site,Δημήτρη ξέρεις .......!!!!!!!
Πράγματι αυτό το site μπορεί να αποτελέσει ενα μικρό ''σπίτι'' για όλους τους αξιόλογους και απλούς ανθρώπους που έχουν το ίδιο πάθος,τα ταξίδια,αλλά να γίνει και το σκαλοπάτι για τη δημιουργία μιας μεγάλης χαρούμενης και απαλλαγμένης απο άγχος της καθημερινότητας,παρέας και φυσικά το έναυσμα για νέες φιλίες με μέλλον.
Δύναμη στους Διαχειριστές και τη δημιουργό,και όλοι να βρισκόμαστε κάθε μέρα για ανταλλαγή απόψεων,ιδεών και ενημερώσεων ,ά,ξέχασα,τί θα γίνει με τα Καλύβια,την ιδέα του koyrsaroy????? :dance: :dance: :dance:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 14, 2008, 21:58:40 μμ by taxidiaris »
Το ταξίδι είναι γνώση,εμπειρία,σταθμός.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 14, 2008, 22:18:52 μμ »

ά,ξέχασα,τί θα γίνει με τα Καλύβια,την ιδέα του koyrsaroy????? :dance: :dance: :dance:

Eσενα περιμενουμε να ανεβεις απο Πατρα....εμεις ειμαστε παντα ετοιμοι!!! :dirol:

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 14, 2008, 23:28:42 μμ »
Πράγματι αυτό το site μπορεί να αποτελέσει ενα μικρό ''σπίτι'' για όλους τους αξιόλογους και απλούς ανθρώπους που έχουν το ίδιο πάθος,τα ταξίδια,αλλά να γίνει και το σκαλοπάτι για τη δημιουργία μιας μεγάλης χαρούμενης και απαλλαγμένης απο άγχος της καθημερινότητας,παρέας και φυσικά το έναυσμα για νέες φιλίες με μέλλον.

Σε αυτό το "σπίτι" φίλε taxidiari είναι όλοι ευπρόσδεκτοι.  :smile_:
Είναι ένας τρόπος, όπως σωστά αναφέρεις, να ξεφύγεις από την καθημερινότητα που πιστεύω πως πραγματικά μας έχει κουράσει.
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 17, 2008, 20:09:17 μμ »
Σαν σημερα, πριν 4 μηνες ακριβως γνωρισα το travelchat και εγινα μελος του.
Ηταν ενα φορουμ χαμηλων τονων και λιγο ξεχασμενο απο τα μελη του, ισως  δικαιολογημενα γιατι αλλοι δεν εχουν χρονο να γραψουν και αλλοι δεν εχουν την ιδια τρελλα με μας. :mad:

Θυμαμαι τις πρωτες μερες εγραφα ολομοναχος, περιμενοντας καποιους φιλους που με ακολουθησαν απο ενα αλλο φορουμ, να γινουν μελη.
Ωρες ατελειωτες μεσα στο φορουμ και συνεχεια ποστ και νεα θεματα.Οταν τελικα ηρθα σε επικοινωνια, μετα απο μερικες μερες, με την Ελινα(ελειπε διακοπες) μου ειπε χαρακτηριστικα ''ανοιξα τον υπολογιστη μου και νομιζα οτι ειχα μπει σε λαθος φορουμ''!!! :scratch:

Σιγα σιγα το φορουμ ανεβηκε και ανεβαινει καθημερινα, νεα μελη ηρθαν και μαλιστα πολυ ενεργα, ετσι λοιπον επαψα να αισθανομαι μονος  γιατι εχω πλεον, κοντα μου ''φιλαρακια'' που με την ευκαιρια θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια, γιατι πιστεψαν σε μενα, με ακολουθησαν και με βοηθησαν να πετυχω το σκοπο μου που δεν ηταν αλλος απο το να γινει το travelchat δευτερο σπιτι μας!!! :good:

Noμιζω οτι τελικα το καταφεραμε...
Σας ευχαριστω πολυ ολους... :clap:

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 22, 2008, 23:32:20 μμ »
Δημήτρη θέλω να σ' ευχαριστήσω και επίσημα, μέσα από το forum για τα καλά σου λόγια, το χέρι βοηθείας που έδωσες για να ανέβει αυτό το forum, καθώς και τις ώρες που έχεις καθίσει μπροστά στον υπολογιστή και μας ενημερώνεις με ειδήσεις και νέα θέματα (αυτό το τελευταίο το έχω σχολιάσω σε άλλο θέμα!)
Ευχαριστώ όλους που είναι μαζί μας  :clap:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 24, 2008, 22:28:17 μμ »

Δημήτρη θέλω να σ' ευχαριστήσω και επίσημα, μέσα από το forum για τα καλά σου λόγια, το χέρι βοηθείας που έδωσες για να ανέβει αυτό το forum, καθώς και τις ώρες που έχεις καθίσει μπροστά στον υπολογιστή και μας ενημερώνεις με ειδήσεις και νέα θέματα (αυτό το τελευταίο το έχω σχολιάσω σε άλλο θέμα!)
Ευχαριστώ όλους που είναι μαζί μας  :clap:

Ελινα δεν χρειαζεται να με ευχαριστησεις για τιποτα!
Εγω σ'ευχαριστω, γιατι φιλοξενεις στο σαιτ σου...την τρελλα μου!!! :laugh:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 09:52:52 πμ »
Το Σάββατο 24/01 και την Κυριακή 25/01, κάποιες ώρες, το Travelchat θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας λόγω αναβάθμισης!
Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 26, 2009, 09:32:02 πμ »
Το Σαββατοκύριακο 24-25/01 έγινε αναβάθμιση στο forum.
Αν κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα ανοίγοντας κάποιες σελίδες, παρακαλώ ας μας ενημερώσει.
Επίσης περιμένουμε τις δικές σας παρατηρήσεις ή προτάσεις για το forum ...