Αποστολέας Θέμα: Προσφορά Velas Tours  (Αναγνώστηκε 1939 φορές)

Αποσυνδεδεμένος palaiohelen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Απ'όλους τους προορισμούς καλύτερο είναι το ταξίδι
    • ΕΛΕΝΗ.-
Προσφορά Velas Tours
« στις: Ιούνιος 03, 2009, 20:38:30 μμ »
Το γραφείο «VELAS TOURS» με την μεγάλη πείρα των 33 ετών στον τουρισμό έχει την δυνατότητα να προσφέρει στα μέλη μας ποιοτικές εκδρομές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Ειδικά για την περίοδο από 1η Μαΐου έως τέλη Οκτωβρίου το «VELAS TOURS»  σας προτείνει μία εκδρομή στο ωραιότερο θέρετρο της Βουλγαρίας, το γειτονικό Μπάνσκο, έχοντας ετοιμάσει 2 ελκυστικά προγράμματα δύο και τριών ημερών. Η 2-ήμερη εκδρομή έχει κόστος μόνον 80 Ευρώ το άτομο και η 3-ήμερη μόνον 110 Ευρώ το άτομο.

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνεται:

Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο
Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, με ημιδιατροφή
Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση
Φ.Π.Α.
Σημείωση: σε όλα τα ξενοδοχεία του«VELAS TOURS» στο Μπάνσκο υπάρχει πισίνα και υπηρεσίες Spa που προσφέρονται εντελώς Δωρεάν στους εκδρομείς.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στο info@businesswoman.gr
Σ’ αγαπώ τόσο που δεν σε θέλω.
Γιατί δεν θες παρά ότι σου λείπει κι εσύ πια δεν μου λείπεις αφού στης αγάπης τον τόπο δεν χωρά η απόσταση.
Σ’ αγαπώ κι αγαπώντας σε, σε περιέχω, σε έχω αφού είμαι, είμαι από σένα και μαζί σου κι όπου κι αν είμαι έρχεσαι......

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Προσφορά Velas Tours
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 03, 2009, 21:03:39 μμ »
Eγω στο Μπανσκο παω μονος μου...http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,317.0.html  :happy:
Σιγουρα ειναι μια καλη προσφορα γι αυτους που δεν οδηγουν ή δεν θελουν να πανε εκει με το δικο τους αυτοκινητο...αλλιως θα σου στοιχησει πολυ φτηνοτερα!!!