Αποστολέας Θέμα: Aνέκδοτα, αστεία...κλπ  (Αναγνώστηκε 116046 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aνέκδοτα, αστεία...κλπ
« Απάντηση #480 στις: Ιούνιος 03, 2014, 15:30:40 μμ »
Πως λέγονται οι σκεπτόμενες γκόμενες;

Αναρωτιόμουνα.
Σπύρος  :)

Αποσυνδεδεμένος ApostolosOrf

• Newbie
  • *
« Απάντηση #481 στις: Μάρτιος 03, 2015, 23:12:29 μμ »
Αμερικάνικες σειρές vs. πραγματικότητα
Σκηνή που το ζευγάρι κοιμάται κι αυτή βλέπει εφιάλτη και ξυπνά.

Αμερικάνικη σειρά:
Άντρας: Αγάπη μου, αγάπη μου, τι σου συμβαίνει;
Γυναίκα: Δεν ξέρω, φοβάμαι, είδα έναν εφιάλτη.
Άντρας: Μίλα μου γι’αυτόν, εδώ είμαι εγώ, δεν θα σ’αφήσω μόνη σου.
Γυναίκα: Ήμουν λέει μικρή κι έτρεχα σ’ένα σκοτεινό δάσος μόνη μου και μια σκιά με κυνηγούσε.
Άντρας: Μωρό μου, πόσο λυπάμαι. Λοιπόν, άκου τι θα κάνουμε. Θα κοιμηθούμε αγκαλιά και το πρωί θα έχουν φύγει όλες οι σκιές. Έτσι; Μου το υπόσχεσαι;
Γυναίκα: Στο υπόσχομαι….και…σ’αγαπώ, να το ξέρεις.
Άντρας: Κι εγώ σ’αγαπώ.
Φιλιούνται, τέλος σκηνής.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #482 στις: Μάρτιος 08, 2015, 11:35:15 πμ »
Ένας Έλληνας µπαίνει σε µια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο.

Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εßδοµάδες και χρειάζεται να πάρει οπωσδήποτε ένα δάνειο των 5000$.

Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειασθεί ένα είδος εξασφάλισης για να του χορηγήσει το δάνειο, έτσι ο Έλληνας ßγάζει από την τσέπη του και αφήνει πάνω στο γραφείο τα κλειδιά από µια ολοκαίνουρια Ferrari, που είναι παρκαρισµένη στην είσοδο της τράπεζας.

Αφού πραγµατοποιείται ο έλεγχος από την τράπεζα ότι το αυτοκίνητο είναι όντως στο όνοµα του, µέσα σε 20 λεπτά εγκρίνεται το δάνειο, και ο Έλληνας παίρνει τα χρήµατα και φεύγει.

Μόλις φεύγει, ο διευθυντής της τράπεζας και οι υπάλληλοι του ξεκαρδίζονται στα γέλια που ο Έλληνας έßαλε υποθήκη µια Ferrari των $200.000 για να πάρει δάνειο $5.000!

Ένας υπάλληλος παίρνει το αυτοκίνητο και το αφήνει στο υπόγειο γκαράζ της τράπεζας. Δυο εßδοµάδες αργότερα ο Έλληνας επιστρέφει, πληρώνει $5.000 και τον τόκο που ανέρχεται στα $15.41.

Ο υπάλληλος του λέει;

Κύριε είµαστε ευτυχείς που συνεργαστήκατε µε την τράπεζα µας, όλα έγιναν σωστά µόνο που έχουµε µια απορία.

Όσο εσείς λείπατε, ελέγξαµε στον υπολογιστή και ßρήκαµε ότι είσαστε δισεκατοµµυριούχος!

Το περίεργο είναι ποιος ήταν ο λόγος που πήρατε το δάνειο!

Και ο Έλληνας απαντά:

Πες µου ένα άλλο σηµείο στη Νέα Υόρκη που θα µπορούσε να αφήσει κανείς µια Ferrari µε ασφάλεια για δυο εßδοµάδες πληρώνοντας για παρκινγκ µόνο $15.41!!!

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #483 στις: Μάρτιος 08, 2015, 11:57:04 πμ »
Ωραιος ο τυπος. Χαχαχα !!! Καλημέρα Δημητρη. :smile_:
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Hero Member
« Απάντηση #484 στις: Μάρτιος 11, 2015, 15:20:26 μμ »
- Αδερφέ έχεις ένα φιλτράκι;
- Ναι.. Πάρε...
- Έχεις και ένα χαρτάκι;
- Ναι πάρε!
- Ωραίος, έχεις και λίγο καπνό;
- Πάρε και καπνό!
- Το γκομενάκι, δίπλα, δικό σου;
Σπύρος  :)

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #485 στις: Μάρτιος 11, 2015, 17:16:09 μμ »
Ωραιος ο τυπος....!!!!  :rofl:
don't drink & drive!!!

• Newbie
  • *
« Απάντηση #486 στις: Μάρτιος 26, 2015, 17:59:42 μμ »
Μια ξανθιά αποφασίζει να δοκιμάσει ιππασία χωρίς όμως να έχει προγενέστερη

εμπειρία ή να έχει κάνει κάποια μαθήματα. Ανεβαίνει στο άλογο χωρίς βοήθεια και

το άλογο αμέσως αρχίζει και κινείται. Καλπάζει με σταθερό και ρυθμικό ρυθμό,

αλλά η ξανθιά αρχίζει να γλιστράει από τη σέλα.

Με τρόμο προσπαθεί να αρπάξει τη χαίτη του αλόγου, αλλά δε μπορεί να την πιάσει

γερά. Προσπαθεί να αγκαλιάσει το λαιμό του αλόγου αλλά γλιστράει στο πλάι του.

Το άλογο συνεχίζει να καλπάζει αδιάφορα παρά τον αναβάτη που κρέμεται από το

λαιμό του. Η ξανθιά κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να απελευθερωθεί από τον

κίνδυνο και να πέσει όσο το δυνατόν ασφαλέστερα και ανώδυνα.

Δυστυχώς για αυτήν, το πόδι της μπλέκεται στον αναβατήρα και είναι τώρα στο

έλεος του καλπασμού του αλόγου. Το κεφάλι της κτυπά στο έδαφος ξανά και ξανά.

Είναι στα πρόθυρα της αναισθησίας όταν... ο κυρ Νίκος, ο περιπτεράς, βγάζει το

αλογάκι από την πρίζα!

• Newbie
  • *
« Απάντηση #487 στις: Απρίλιος 16, 2015, 16:04:47 μμ »

Η ακόλουθη είναι μια πραγματική ιστορία από την υπηρεσία τεχνικής()
εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας Word Perfect (ηλεκτρονικοί
υπολογιστές).
Είναι αυτονόητο ότι ο υπάλληλος απολύθηκε, παρ' όλα αυτά ο ίδιος έχει
κάνει αγωγή για αναίτια απόλυση.
Ο διάλογος προέρχεται από τη μαγνητοφώνηση που οδήγησε στην απόλυση:

"Τεχνική εξυπηρέτηση Word Perfect, πως μπορώ να σας βοηθήσω;
"Ναι, ξέρετε, έχω πρόβλημα με το Word Perfect."
"Τι είδους πρόβλημα;"
"Να, καθώς δακτυλογραφούσα, ξαφνικά όλες οι λέξεις χάθηκαν."
"Χάθηκαν;"
"Εξαφανίστηκαν."
"Μμμ. Τι σας δείχνει η οθόνη τώρα;;;;"
"Τίποτα."
"Τίποτα;;;;"
"Είναι κενή. Δεν δέχεται οτιδήποτε και να γράψω."
"Είστε ακόμα μέσα στο Word Perfect ή έχετε βγει;"
"Πως μπορώ να το καταλάβω;"
"Βλέπετε το σήμα C: στην οθόνη;" (Ελεύθερη μετάφραση του "Can you see
the C: prompt on the screen?")
"Τι σημασία έχει η οθόνη;" (Ελεύθερη μετάφραση του "What's a
sea-prompt?")
"Ξεχάστε το. Μπορείτε να κινήσετε τον δρομέα (cursor) στην οθόνη;"
"Δεν υπάρχει δρομέας. Σας είπα, δεν δέχεται οτιδήποτε και να γράψω!"
"Έχει ένδειξη λειτουργίας το μόνιτορ σας;"
"Τι είναι μόνιτορ;"
"Είναι το πράγμα με την οθόνη που μοιάζει με τηλεόραση. Μήπως έχει ένα μικρό λαμπάκι που σας λέει πότε είναι αναμμένο;"
"Δεν ξέρω."
"Τότε κοιτάξτε πίσω από το μόνιτορ και βρείτε από που βγαίνει το
καλώδιο. Μπορείτε να το δείτε;"
"Ναι, νομίζω."
"Ωραία. Ακολουθήστε το καλώδιο μέχρι το φις και πέστε μου αν είναι
συνδεδεμένο στην πρίζα."
"...Ναι, είναι."
"Όταν κοιτούσατε πίσω από το μόνιτορ, προσέξατε αν έβγαιναν δύο καλώδια και όχι μόνο ένα;"
"Όχι."
"Τέλος πάντων, βγαίνουν. Θα ήθελα να κοιτάξετε και να βρείτε το άλλο
καλώδιο."
"Εντάξει, το βρήκα."
"Ακολουθήστε το και πέστε μου αν είναι καλά συνδεδεμένο στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας."
"Δεν μπορώ να φτάσω εκεί."
"Καλά. Τουλάχιστον μπορείτε απλώς να δείτε αν είναι;"
"Όχι."
"Ακόμα κι αν πατήσετε πάνω σε κάτι και τεντωθείτε λίγο;"
"Δεν μπορώ να δω, όχι γιατί δεν φτάνω, αλλά γιατί είναι σκοτάδι."
"Σκοτάδι;"
"Ναι. Το φως του γραφείου είναι σβηστό και το μόνο φως που έχω έρχεται από το παράθυρο."
"Τότε ανάψτε το φως."
"Δεν μπορώ."
"Γιατί όχι;"
"Γιατί υπάρχει διακοπή ρεύματος."
"Διακοπή... Διακοπή ρεύματος; Αχά! Λοιπόν, το βρήκαμε. Έχετε ακόμα τα
κουτιά, τα βιβλία, και τα υπόλοιπα υλικά συσκευασίας του υπολογιστή
σας;"
"Βέβαια, τα κρατάω στην ντουλάπα."
"Ωραία. Φέρτε τα, αποσυνδέστε το σύστημα σας και συσκευάστε το όπως ήταν όταν το πήρατε. Μετά επιστρέψτε το στο κατάστημα απ' όπου το πήρατε."
"Αλήθεια; Είναι τόσο σοβαρό;"
"Δυστυχώς ναι."
"Καλά, αφού είναι έτσι. Και τι θα τους πω;"

"Πέστε τους ότι με την ******* που σας δέρνει, δεν μπορείτε να έχετε
υπολογιστή."

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #488 στις: Απρίλιος 16, 2015, 21:37:54 μμ »
Παλιό αλλά καλό  :laugh:  :laugh:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
« Απάντηση #489 στις: Οκτώβριος 03, 2015, 15:03:44 μμ »
Στην επταετία του Παπαδόπουλου η κυβέρνηση είχε αποδυθεί σε μια εκστρατεία διαφήμισης και προώθησης των Ελληνικών προϊόντων. Σε αφίσες, ραδιόφωνο και τηλεόραση (στα πρώτα βήματά της τότε, με τα δυο κρατικά κανάλια Ε.Ι.Ρ.Τ. και Υ.ΕΝ.Ε.Δ.) παντού διαφημίσεις : «Προτιμάτε τα Ελληνικά προϊόντα», «Σκέψου πριν αγοράσεις» «Σκέψου Ελληνικά» κλπ Αυτό έγινε αφορμή για να κυκλοφορήσουν μερικά σατιρικά ανέκδοτα ενίοτε με δόση … σουρεαλισμού!                                                                                                                                                                                                                                                 - Ένα εμπορικό τραίνο με καμιά πενηνταριά βαγόνια διέσχιζε ένα δάσος όταν ξαφνικά ο μηχανοδηγός διαπίστωσε ότι το δάσος καιγόταν. Μην μπορώντας να σταματήσει έγκαιρα ανέπτυξε ταχύτητα για να πέραση όσο το δυνατόν συντομότερα από την φλεγόμενη περιοχή. Όταν όμως διέσχισε το δάσος, η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική. Το τραίνο είχε πιάσει φωτιά και όλα τα βαγόνια είχαν καεί ολοσχερώς.                                                                                                                                                             Όλα εκτός από ένα, το οποίο παραδόξως δεν είχε πάθει το παραμικρό παρ’ όλο που ήταν στο κέντρο του συρμού !! Πώς έγινε αυτό ;

H απάντηση ήταν: Μετέφερε Ελληνικά σπίρτα! ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !                                                         (Πράγματι έπρεπε να χαλάσεις 4-5 σπίρτα για να ανάψει το ένα !)

Για την ιστορία τα σπίρτα τότε αποτελούσαν κρατικό μονοπώλιο και τα διέθεταν ειδικές αποθήκες σε κάθε περιοχή όπως και το φωτιστικό πετρέλαιο, το ακατέργαστο αλάτι, τις τράπουλες και μερικά ακόμη είδη.

- Η Γαλλική αεροπορική βιομηχανία Ντασσώ πειραματιζόταν στην κατασκευή ενός αεροπλάνου πιο εξελιγμένου από το Κόνκορτ που το προόριζαν για διάδοχο του. Φτιάχνουν λοιπόν το πρωτότυπο και το δοκιμάζουν. Με την πρώτη δοκιμή κόβονται τα φτερά στο σημείο που ενώνονται με την άτρακτο και τα αεροπλάνο διαλύεται. Φτιάχνουν άλλο, το ξαναδοκιμάζουν, πάλι τα ίδια. Μη έχοντας άλλη εναλλακτική ζήτησαν να έρθουν οι καλύτεροι αεροναυπηγοί του κόσμου για να λύσουν το πρόβλημα. Παρουσιάστηκε λοιπόν ένας Αμερικανός ένας Άγγλος ένας Γιαπωνέζος και ένας … κακομοίρης Έλληνας !! Του Έλληνα δεν του έδωσαν σημασία και απευθύνονται στο Αμερικάνο.                                                                                                                                                                                                              – Η ένωση φτερών και ατράκτου δέχεται μεγάλες πιέσεις και χρειάζεται ενίσχυση!
                                                                                                                                                                                 Ενισχύουν λοιπόν την ένωση με πρόσθετα ελάσματα ξαναδοκιμάζουν το αεροπλάνο αλλά πάλι τα ίδια. Κόβονται τα φτερά στο ίδιο σημείο! Απευθύνονται στο Άγγλο.                                  - Τα φτερά είναι λεπτά και ταλαντεύονται υπερβολικά. Πρέπει να γίνουν πιο χοντρά!                               Φτιάχνουν πιο χοντρά τα φτερά, ξαναδοκιμάζουν, πάλι τα ίδια! Σειρά του Γιαπωνέζου.                                  – Τα φτερά είναι στενά και η ένωση με την άτρακτο καταπονείται. Πρέπει να γίνουν φαρδύτερα!    
Φτιάχνουν πιο φαρδιά τα φτερά, ξαναδοκιμάζουν, πάλι τα ίδια! Τι να κάνουν οι μηχανικοί, πάνω στη απελπισία τους απευθύνονται τέλος και στον Έλληνα.                                   – Θα πάρετε ένα τρυπάνι και θα ανοίξετε σειρά με τρύπες εκεί που ενώνονται τα φτερά με την άτρακτο!

Οι μηχανικοί της Ντασσώ και οι ξένοι αεροναυπηγοί νοιώθουν να καταρρέει όλο το επιστημονικό τους υπόβαθρο. - Εδώ το ενισχύουμε και κόβεται και συ μας λες να το αδυνατίσουμε ; Ήταν όμως η τελευταία ευκαιρία πριν εγκαταλείψουν όλο το πρόγραμμα και πάνε στράφι κόποι ετών και έξοδα δισεκατομμυρίων. Πιάνουν λοιπόν και ανοίγουν τις τρύπες, ξαναδοκιμάζουν το αεροπλάνο και ώ του θαύματος το παραμικρό πρόβλημα. Απότομοι ελιγμοί, στροφές, ανεβοκατεβάσματα, τα πάντα στην εντέλεια και το αεροπλάνο έτοιμο να βγει στην παραγωγή. Έκπληκτοι ρωτούν τον Έλληνα.                   -  Kαλά πως σκέφτηκες αυτή τη μεγαλοφυή λύση, από πού σου ήρθε αυτή η μεγαλειώδης έμπνευση ;  

- Από το Ελληνικό χαρτί υγείας !! ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ;

(Πράγματι το χαρτί κοβόταν από οπουδήποτε αλλού εκτός από τις τρύπες !!)